HD 58X - דרוש מגבר?
חבר שלי רוצה לרכוש אוזניות חדשות, בעקרון עד איזור ה-150 דולר..
אני יודע שיש גם את HE4XX שכן מחייבת מגבר, אגב, לדעתכם מחייבת באמת מגבר חזק שיצליח להוציא משהו?
עכשיו, השאלה היא מה לגבי 58X או HD6XX הפופולאריים, לדעתכם מצריכים מגבר?
במסגרת התקציב - אלו האוזניות הכי טובות? נדרש אוזניות פתוחות.
אני יודע שיש גם את HE4XX שכן מחייבת מגבר, אגב, לדעתכם מחייבת באמת מגבר חזק שיצליח להוציא משהו?
עכשיו, השאלה היא מה לגבי 58X או HD6XX הפופולאריים, לדעתכם מצריכים מגבר?
במסגרת התקציב - אלו האוזניות הכי טובות? נדרש אוזניות פתוחות.
לפי מה ששמעתי PHILIPS יותר טובות גם במבנה וגם בסאונד.
לדעתי Beyerdynamic Dt880 (כמובן שה 600ohm הכי טובות) יותר טובות ואני ממש מתחבר אליהן.
Grado sr-80 ממש שוות האזנה. לא נשארות עדישות מול HD6XX, חוויה קרובה
HD6XX קשות יותר להגברה ולדעתי הסאונד באמת קלאסי ולדעתי הן נותנות אקטרה תרומה לסאונד אם יש מגבר טוב שדוחף אותן.
כרגע אני מאזין או דרך הרמקולים או דרך Beyerdynamic Dt48 200ohm (שלא מיוצרות יותר) כי אני אוהב לשמוע מוזיקת פח ולא אכפת לא להאזין לבאס (בעצם אין באס בכלל, אבל המוזיקה טובה)
בטח ימליצו לך על DAC+AMP של SCHIIT ואם יש לך פי 2 תקציב אז AUNE (מה שיש לי) או שתלך על CAVALI (י DAC+AMP) (שהוא כנראה נמצא בינהם)
מדובר כמובן על השקעה של 1-2 אלף!
ואם כבר אתה משקיע על מגבר אז תשקיע ב HD6XX או ב HE4XX אולי דווקה AKG K7XX יתאים לו יותר
כל הסנהייזר בקטגורייה הזו בנויות יחסית זול אבל במידה מסויימת אפילו לא מורגשות על הראש ומאוד איכותיות
לדעתי Beyerdynamic Dt880 (כמובן שה 600ohm הכי טובות) יותר טובות ואני ממש מתחבר אליהן.
Grado sr-80 ממש שוות האזנה. לא נשארות עדישות מול HD6XX, חוויה קרובה
HD6XX קשות יותר להגברה ולדעתי הסאונד באמת קלאסי ולדעתי הן נותנות אקטרה תרומה לסאונד אם יש מגבר טוב שדוחף אותן.
כרגע אני מאזין או דרך הרמקולים או דרך Beyerdynamic Dt48 200ohm (שלא מיוצרות יותר) כי אני אוהב לשמוע מוזיקת פח ולא אכפת לא להאזין לבאס (בעצם אין באס בכלל, אבל המוזיקה טובה)
בטח ימליצו לך על DAC+AMP של SCHIIT ואם יש לך פי 2 תקציב אז AUNE (מה שיש לי) או שתלך על CAVALI (י DAC+AMP) (שהוא כנראה נמצא בינהם)
מדובר כמובן על השקעה של 1-2 אלף!
ואם כבר אתה משקיע על מגבר אז תשקיע ב HD6XX או ב HE4XX אולי דווקה AKG K7XX יתאים לו יותר
כל הסנהייזר בקטגורייה הזו בנויות יחסית זול אבל במידה מסויימת אפילו לא מורגשות על הראש ומאוד איכותיות
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 937 פעמים
לא ה HD58X וגם לא ה HD6XX באמת צריכות מגבר ייעודי. הן שתיהן יעבדו מצוין עם כל מכשיר שיש לו שקע אוזניות אבל ל 58X יש יתרון שהן קלות יותר לדחיפה כך שצריך להרים פחות את הווליום ולכן מתאימות יותר אם רוצים לחבר אותן לטלפון סלולארי למשל.
ה HE4XX נשמעת על הפנים (לדעתי) ללא הגברה מתאימה שתתן לה בעיטה הגונה באחוריים.
לשימושים ניידים לא הייתי ממליץ על אף אחת מהן דרך אגב.
ה HE4XX נשמעת על הפנים (לדעתי) ללא הגברה מתאימה שתתן לה בעיטה הגונה באחוריים.
לשימושים ניידים לא הייתי ממליץ על אף אחת מהן דרך אגב.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
·SoundMix כתב:כדאי לשקול את AKG כאופציה?
השימוש הוא דרך מחשב..
הוא בעיקר שומע פופ לדעתי..
קצת רוק.....
לא הרבה אוהבים, יש כאלו שלא אוהבים אותן.
אז קשה להמליץ עליהן לכל אחד.
לא ניסיתי.אבל מכיר כאלו שכן אהבו.
- Michabarlev
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 164
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 16 פעמים
ל k7xx ולכל הסידרה הזו יש בעיה של איכות בנייה באיזור הקשת עם הגומיות והפלסטיק השקוף בצדדים שיש לו נטייה להשבר, בקיצור מכרתי את שלי, גם לא אהבתי את חתימת הצליל שלהם אבל זה עניין של טעם.
ממליץ על grado rs80e, יש לי אותם ומעדיף כמעט על כל דבר (עם פדים אחרים שנותנים סב-באס מדהים)
קח בחשבון שהם פתוחות עם מבנה מוזר אבל עמיד.
ולשאלתך: HD 58X לא צריכות מגבר והן בהחלט אופצייה ראויה.
ממליץ על grado rs80e, יש לי אותם ומעדיף כמעט על כל דבר (עם פדים אחרים שנותנים סב-באס מדהים)
קח בחשבון שהם פתוחות עם מבנה מוזר אבל עמיד.
ולשאלתך: HD 58X לא צריכות מגבר והן בהחלט אופצייה ראויה.
- HeadphoneGuru
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 77
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 10 פעמים
יש מבצע על האוזניות של OLLO
https://www.hometheater.co.il/vt334781.html
יצא לי לשמוע אותם בהשוואה ל- HD6XX - אני וחבר שלי היינו בהלם!!
הן גם מאוד קלות לדחיפה ולא חייבות הגברה - נשמעות מעולה גם דרך טללפון.
הן גם הרבה יותר נוחות משאר האוזניות.
נכון - הדיל יותר יקר מ- 150$ אבל זו קניה להרבה שנים .
https://www.hometheater.co.il/vt334781.html
יצא לי לשמוע אותם בהשוואה ל- HD6XX - אני וחבר שלי היינו בהלם!!
הן גם מאוד קלות לדחיפה ולא חייבות הגברה - נשמעות מעולה גם דרך טללפון.
הן גם הרבה יותר נוחות משאר האוזניות.
נכון - הדיל יותר יקר מ- 150$ אבל זו קניה להרבה שנים .
ה 58X לא מצריכות הגברה בכלל וה 6XX קלות יחסית לדחיפה ככה שלא ממש צריך מגבר לאף אחד מהן אבל:
ממיר ומגבר כדאיים כדי להוציא יותר מהאוזניות, גם ה 58X וגם ה 6XX יישמעו יותר טוב שהמקור איכותי וההגברה טובה בלי ספק הבדל שמיים וארץ.
לכן אם תשארו עם ה 58X/6XX ושם זה נגמר מבחינת ציוד אז לא כדאי ממש להשקיע במשהו נוסף אבל אם תרצו בעתיד עוד אוזניות מהחברות האלה או מחברות דומות שמייצרות רמה כזאת הייתי ממליץ על ממיר ומגבר אבל אז מן הסתם זאת עוד הוצאה של בערך 200 דולר לממיר ומגבר ל"מתחילים" (רמת כניסה)
ממיר ומגבר כדאיים כדי להוציא יותר מהאוזניות, גם ה 58X וגם ה 6XX יישמעו יותר טוב שהמקור איכותי וההגברה טובה בלי ספק הבדל שמיים וארץ.
לכן אם תשארו עם ה 58X/6XX ושם זה נגמר מבחינת ציוד אז לא כדאי ממש להשקיע במשהו נוסף אבל אם תרצו בעתיד עוד אוזניות מהחברות האלה או מחברות דומות שמייצרות רמה כזאת הייתי ממליץ על ממיר ומגבר אבל אז מן הסתם זאת עוד הוצאה של בערך 200 דולר לממיר ומגבר ל"מתחילים" (רמת כניסה)
היי,
האימפדנס והרגישות של HD58x זקוק למגבר, אני לא מבין איך אפשר לשמוע אותם בלי מגבר,
זה כמו לנסות לשמוע HD600 בלי מגבר,
באופן כללי אפילו היתי מציע מגבר אשר יחמם את התדרים הנמוכים כמו מגבר מנורות, מאחר ומשמיעה שעשיתי לפני כמה שבועות הבאס יכול להיות מאוד PUNCHY ולא כיפי
האימפדנס והרגישות של HD58x זקוק למגבר, אני לא מבין איך אפשר לשמוע אותם בלי מגבר,
זה כמו לנסות לשמוע HD600 בלי מגבר,
באופן כללי אפילו היתי מציע מגבר אשר יחמם את התדרים הנמוכים כמו מגבר מנורות, מאחר ומשמיעה שעשיתי לפני כמה שבועות הבאס יכול להיות מאוד PUNCHY ולא כיפי
- KSE1500
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 561
- נתן תודות: 20 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
לא מבין את כל השיח הזה ....
:)
למה בכלל לקנות אוזניות ממוצעות ואחרי זה לשבור את הראש איזה מגבר מתאים להם וכל זה מבלי להבין מה הולך להיות השימוש היום יומי -
- בבית?
- בעבודה?
- ניידות?
- במרפסת?
- במיטה?
-לברוח מהאישה והילדים?
ברור שאין גבול - לכן דבר ראשון צריך להבין את התקציב והאם הוא סופי? כלומר .. האם בעוד 60 שח תקנה מוצר יותר טוב? האם בעוד 200 שח תקנה משהו אחר... איפה הגבול? - ברגע שייצבת את הגבול אז מחפשים את המוצר הטוב ביותר למחיר - בהתחשב השאלות מקודם על השימושיות.
זמין לשאלות.
יעקב.
054-9333389
למה בכלל לקנות אוזניות ממוצעות ואחרי זה לשבור את הראש איזה מגבר מתאים להם וכל זה מבלי להבין מה הולך להיות השימוש היום יומי -
- בבית?
- בעבודה?
- ניידות?
- במרפסת?
- במיטה?
-לברוח מהאישה והילדים?
ברור שאין גבול - לכן דבר ראשון צריך להבין את התקציב והאם הוא סופי? כלומר .. האם בעוד 60 שח תקנה מוצר יותר טוב? האם בעוד 200 שח תקנה משהו אחר... איפה הגבול? - ברגע שייצבת את הגבול אז מחפשים את המוצר הטוב ביותר למחיר - בהתחשב השאלות מקודם על השימושיות.
זמין לשאלות.
יעקב.
054-9333389
יעקב זיגלבוים
054-9333389
www.HiFiConnect.com
https://www.youtube.com/channel/UCPPadk ... Y3qjcDyT0w
054-9333389
www.HiFiConnect.com
https://www.youtube.com/channel/UCPPadk ... Y3qjcDyT0w