yes VOD נתקע
-
yakirbest
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 391
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
היי חברים,
כבר תקופה שהויאודי אצלי בבית נתקע לסירוגין, יש ימים שיכול לעבוד פיקס ולקבל 90 מגה במהירות ויש ימים כמו עכשיו שאני מקבל מגה בלבד..
אציין שהיתה תקופה שהכל עבד פיקס וזה אחרי שהיו כמה טכנאים שהחליפו ציוד ומגברים כדי שהכל יעבוד ועכשיו שוב פעם חזר, עשיתי את כל הבדיקות האפשריות, ניסיתי לחבר את הממיר ישירות לראוטר וזה אותו דבר, העניין הוא שיש לי חמישה ממירים בבית ובכולם אני מקבל את אותה מהירות
הוזמן כבר טכנאי ליום שלישי אבל אני לא יודע מה הוא כבר יכול לעשות, קרה את זה למישהו פה בעבר?
אני עם תשתית 200 מגה של הוט וספק בזק בינלאומי אם זה עוזר...
תודה רבה לכל מי שיעזור.
כבר תקופה שהויאודי אצלי בבית נתקע לסירוגין, יש ימים שיכול לעבוד פיקס ולקבל 90 מגה במהירות ויש ימים כמו עכשיו שאני מקבל מגה בלבד..
אציין שהיתה תקופה שהכל עבד פיקס וזה אחרי שהיו כמה טכנאים שהחליפו ציוד ומגברים כדי שהכל יעבוד ועכשיו שוב פעם חזר, עשיתי את כל הבדיקות האפשריות, ניסיתי לחבר את הממיר ישירות לראוטר וזה אותו דבר, העניין הוא שיש לי חמישה ממירים בבית ובכולם אני מקבל את אותה מהירות
הוזמן כבר טכנאי ליום שלישי אבל אני לא יודע מה הוא כבר יכול לעשות, קרה את זה למישהו פה בעבר?
תודה רבה לכל מי שיעזור.
- מתן_בזק_בינלאומי
-
- עובד טלפוניה/אינטרנט

- תגובות: 200
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
היי,yakirbest כתב:היי חברים,
תודה רבה לכל מי שיעזור....
מוזמן לשלוח פרטי התקשרות במייל ל: [email protected] ואדאג שנציג טכני יחזור אליך בכדי לנסות לבודד מולך את הבעיה. (תשתית, ציוד קצה, עומס על שרת ה VOD וכו')
מתן, בזק בינלאומי
-
yakirbest
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 391
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
@מתן_בזק_בינלאומי
·חזר אליי מישהו שלא מבין כלום בעניין, הוא טוען שאם האינטרנט עובד טוב אז הבעיה מיס, מצד שני יס באו אליי ואומרים שאין שום בעיה, כרגע אני מקבל 85 מגה בvod אבל זה רק עניין של זמן עד שזה יקרוס...
·חזר אליי מישהו שלא מבין כלום בעניין, הוא טוען שאם האינטרנט עובד טוב אז הבעיה מיס, מצד שני יס באו אליי ואומרים שאין שום בעיה, כרגע אני מקבל 85 מגה בvod אבל זה רק עניין של זמן עד שזה יקרוס...
- מתן_בזק_בינלאומי
-
- עובד טלפוניה/אינטרנט

- תגובות: 200
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
היי,yakirbest כתב:@מתן_בזק_בינלאומי
·חזר אליי מישהו שלא מבין כלום בעניין, הוא טוען שאם האינטרנט עובד טוב אז הבעיה מיס, מצד שני יס באו אליי ואומרים שאין שום בעיה, כרגע אני מקבל 85 מגה בvod אבל זה רק עניין של זמן עד שזה יקרוס......
בהחלט יתכן שהבעיה נבעה מספק התוכן.
בכל מקרה, בוא נמתין ואתה מוזמן לעדכן אותנו במייל שצוין למעלה במקרה והבעיה חוזרת על עצמה.
מתן, בזק בינלאומי