צפיה בערוצי הוט במחשב
הי,
אני מחליף מחשב עם כרטיס טלויזיה (עם HDMI NPUT)) במחשב MINI ללא אפשרות הרחבה של כרטיסים (windows). עד היום היה מחובר למחשב ממיר רגיל וצפו בטלויזיה בתוכנה שהגיעה עם כרטיס הטלויזיה. כיצד ניתן לצפות בתכני הוט במחשב? יש לי גם מנוי יס, מבחינתי זה גם בסדר לצפות במחשב ביס.
אני מחליף מחשב עם כרטיס טלויזיה (עם HDMI NPUT)) במחשב MINI ללא אפשרות הרחבה של כרטיסים (windows). עד היום היה מחובר למחשב ממיר רגיל וצפו בטלויזיה בתוכנה שהגיעה עם כרטיס הטלויזיה. כיצד ניתן לצפות בתכני הוט במחשב? יש לי גם מנוי יס, מבחינתי זה גם בסדר לצפות במחשב ביס.
- mosheamsalem56
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 354
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
יש לך גם כרטיסים כאלו חיצוניים עם חיבור USB
לגבי צפיה בתכנים , ליס יש את YesGo ולהוט יש את Hot Play
הבעיה שהם תומכים רק באנדרואיד או מכשירים של אפל , אפשר לנסות להתגבר על זה עם אמולטור למחשב כמו BlueStacks
לגבי צפיה בתכנים , ליס יש את YesGo ולהוט יש את Hot Play
הבעיה שהם תומכים רק באנדרואיד או מכשירים של אפל , אפשר לנסות להתגבר על זה עם אמולטור למחשב כמו BlueStacks
חתימה חתימתית !
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4370
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
אם למחשב יש תמיכה ב-USB 3 אז יש לא מעט דונגלים של HDMI INPUT.bijo כתב:הי,
אני מחליף מחשב עם כרטיס טלויזיה (עם HDMI NPUT)) במחשב MINI ללא אפשרות הרחבה של כרטיסים (windows). עד היום היה מחובר למחשב ממיר רגיל וצפו בטלויזיה בתוכנה שהגיעה עם כרטיס הטלויזיה. כיצד ניתן לצפות בתכני הוט במחשב? יש לי גם מנוי יס, מבחינתי זה גם בסדר לצפות במחשב ביס....
או לרכוש HDMI encoder עם תמיכת hdcp.
אז לדחוס תמונה בhevc עם ביטרייט סביר ולצפות בכול מקום בעולם.
ולא רק windows וגם אנדרואיד וios.
ולשדר ישר לyotube וfacebook.
כמובן,שזה לא חוקי,אבל כל השרשור הזה נגד תקנון הוט.
אגב רלוונטי גם ליס.
עלות המוצר בערך 150 $,אבל משתלם לפי דעתי.
אגב רלוונטי גם ליס.
עלות המוצר בערך 150 $,אבל משתלם לפי דעתי.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4370
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
לדעתי אם הוט (או יס) ינסו לתבוע מישהו על זה שהוא מקליט מהטלויזיה בית המשפט יעיף אותם מכל המדרגות. כשהטלויזיה היתה אנלוגית וכולנו הקלטנו על קלטות וידאו זה גם היה לא חוקי?amdr1 כתב:או לרכוש HDMI encoder עם תמיכת hdcp.
אגב רלוונטי גם ליס.
עלות המוצר בערך 150 $,אבל משתלם לפי דעתי....
העובדה היא שהוט ויס מאוד מגבילות אותך עם ההקלטות, במיוחד שאם אתה מתנתק אז אתה מאבד את כל מה שהקלטת. לדעתי (האישית, אני לא משפטן) אם אתה רוצה להקליט ולשמור את ההקלטות שלך אז זאת זכותך המלאה. כמובן שאם אתה מתחיל להפיץ את ההקלטות באינטרנט אז זה כבר לא חוקי.
עוד יוצא דופן שאני יכול לחשוב עליו זה תכני VOD בתשלום, שאם אתה מקליט אותם אז זה מקביל להעתקת סרט ששכרת בבלוקבאסטר (זוכרים שזה היה קיים?) וזה גם לא חוקי.
·NegativeIQ כתב:לדעתי אם הוט (או יס) ינסו לתבוע מישהו על זה שהוא מקליט מהטלויזיה בית המשפט יעיף אותם מכל המדרגות. כשהטלויזיה היתה אנלוגית וכולנו הקלטנו על קלטות וידאו זה גם היה לא חוקי?......
העובדה היא שהוט ויס מאוד מגבילות אותך עם ההקלטות, במיוחד שאם אתה מתנתק אז אתה מאבד את כל מה שהקלטת. לדעתי (האישית, אני לא משפטן) אם אתה רוצה להקליט ולשמור את ההקלטות שלך אז זאת זכותך המלאה. כמובן שאם אתה מתחיל להפיץ את ההקלטות באינטרנט אז זה כבר לא חוקי.
עוד יוצא דופן שאני יכול לחשוב עליו זה תכני VOD בתשלום, שאם אתה מקליט אותם אז זה מקביל להעתקת סרט ששכרת בבלוקבאסטר (זוכרים שזה היה קיים?) וזה גם לא חוקי....
אצלי לפחות, זה בכלל לא העניין. אמא שלי אוהבת לצפות בטלויזיה בזמן עבודה על המחשב, בתצורת מסך בתוך מסך ולא מסך צמוד למסך. בשביל זה אני צריך לחבר לה ממיר של הוט - שיש לי ואני משלם עליו, או של יס, שיש לי ואני משלם עליו , ולצפות. בכלל לא להקליט.
הבעיה - שבמחשבים קטנים כמו שהיא דורשת - אין אפשרות לחבר כרטיס pci express. אם היה - הייתי פשוט מעביר את כרטיס הטלויזה מהמחשב הנוכחי לחדש. אני בעצם צריך כרטיס טלויזיה חיצוני זול ופשוט, נניח 1080P, או לחילופין - ממיר מ HDMI (כ INPUT המגיע מהמיר) לכניסה כלשהי שיש במחשב הנייח (מיני). ועוד דרישה - שהעסק יהיה פשוט , גם אם יעלה מעט יותר - לא אמולטורים של אנדרואיד ודברים מורכבים. משהו לטכנופובים בגיל 70.
דעת שלי,שאין פיתרון יותר טוב מencoder.
לפחות צפיה בכול רכיב עם מסך ברשת ביתית שתומך בh264/h265 בקצור דרך די פשוט
*.m3u
אם להוסיף רכיב פשוט וזול IR to WiFi,אז אפשר לעבור בין ערוצים מרחוק.
[imgbig]https://i.postimg.cc/159rdkZn/IMG-20200 ... 01-878.jpg[/imgbig]
לפחות צפיה בכול רכיב עם מסך ברשת ביתית שתומך בh264/h265 בקצור דרך די פשוט
*.m3u
אם להוסיף רכיב פשוט וזול IR to WiFi,אז אפשר לעבור בין ערוצים מרחוק.
[imgbig]https://i.postimg.cc/159rdkZn/IMG-20200 ... 01-878.jpg[/imgbig]