מספר שאלות לגבי YES MAX

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
panim פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 51
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #1 

שלום, ראיתי את הפרסומת של יס לגבי החודש שאם מצטרפים מקבלים יס מקס חינם בהתחייבות לשלוש שנים.

אז יש לי כמה שאלות:

1. ראיתי בפורום שיש כמה גרסאות של יס מקס או משהו כזה? זה נכון? על איזה גירסא הם מדברים עכשיו?

2. האם יס מקס תומך בחיבורי SCART ו SVIDEO מלאים?

3. האם מישהו פה התחייב כבר לשלוש שנים? זה לא זמן ארוך מדי במידה ויש איתם בעיות?

4. במידה ויס יעברו לשדר נניח בעוד שנתיים HD, אז למיטב ידיעתי נצטרף להחליף ממיר לממיר עם חיבור HDMI, אבל אז עדיין לא תיגמר לי ההתחייבות ואני לא אוכל להחליף לא?

תודה.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

1. YES MAX 2 - יש עליו סקירה.

2. כן

3. אני.

4. עדיין לא ידוע, זה אחד מהבעיות. לדעתי הם יתנו מסלול שדרוג, שהרי מדובר עם אותו קהל לקוחות סה"כ...

אלברט56
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 37

בקשר לשאלה 4

שרשור שלא נקרא #3 

עד שיס יעברו ל HD יעברו שנתיים לפחות עוד שנה עד שהמחירים של הממירים החדשים ירדו
לרמה סבירה ואז כבר אין לך בעיה .

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 20360
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

Re: בקשר לשאלה 4

שרשור שלא נקרא #4 

אלברט56 כתב:עד שיס יעברו ל HD יעברו שנתיים לפחות עוד שנה עד שהמחירים של הממירים החדשים ירדו
לרמה סבירה ואז כבר אין לך בעיה .
...
בדוק או משוער
??

אלברט56
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

משוער אבל אל תשלה את עצמך זה לא יהיה קודם ?

שרשור שלא נקרא #5 

המקורבים ויודעי דבר מוזמנים לחלוק על דעתי.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שרשור שלא נקרא #6 

אלברט56,

אני חולק על דעתך.

אגב, לגבי מחירים, זה כבר עניין סובייקטיבי (מה זה מחיר "סביר", שהרי זה מוצר פרמיום...). הרי גם ה-YES MAX כבר קיים שנתיים והוא תפס רק כשהפסיקו לשווק אותו כמוצר פרמיום.

הם יצטרכו לעשות חשבון נפש ולהחליט אם הם רוצים לשווק HDTV לקהל הרחב או רק למאיון העליון.

אלברט56
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

אני מקווה שאתה צודק (אני בעד איכות)

שרשור שלא נקרא #7 

אבל שים לב שאתה בלי מתכוון סותר את עצמך.

לקח ליס מקס שנתיים עד שהוא נקלט (אולי יותר משנתיים כולל שלבים מוקדמים יותר ) גם HD יעברו שנתיים שלוש עד שהוא יקלט.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שרשור שלא נקרא #8 

אלברט56,

בסדר גמור, בארה"ב יש המון ערוצים ועדיין יש המון אנשים שלא קולטים את זה...

אני ממש לא סותר את עצמי. העובדה היא שאין טכנולוגיה שאפשר לאמץ אותה תוך שניה. תמיד לוקח חודשים/שנים עד שמוצר מסוג חדש הופך ל-MAINSTREAM.

זה מקובל וזה ידוע ולא מפתיע אף אחד.

מצד שני, אי אפשר להגיד שאין התקדמות כי כשזה יצא כל מי שרוצה HDTV לא יכול להתלונן שזה לא קיים בארץ (אני בטוח שיתלוננו על המחירים, על הזמינות, ועל דברים אחרים). ה-YES MAX עשה את העבודה כשיצא. נכון, הוא היה רחוק מלהיות אופטימלי - אבל תראה איפה אנחנו היום ביחס לאז. אותו דבר HDTV. כשייצא ה-HDTV של יס והוט הוא בטוח יהיה יקר מדי, פחות מדי תכנים וערוצים וכו' (בדיוק כמו שהיה כשהכבלים ויס עצמם התחילו). אבל עם הזמן המצב ישתפר ומי שרוצה HDTV ירשם לשירות ועם הזמן יס והוט יבינו את הפוטנציאל טוב יותר וידעו להזרים לזה תכנים מתאימים.

ברור שזה לא יהיה מושלם כישיקו שירות כזה, אבל זה בהחלט יהיה טוב מהמצב כרגע ואני בטוח ששתי החברות ישפרו את ההיצע.

panim פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 51

שרשור שלא נקרא #9 

oferlaor כתב:אלברט56,

בסדר גמור, בארה"ב יש המון ערוצים ועדיין יש המון אנשים שלא קולטים את זה...

אני ממש לא סותר את עצמי. העובדה היא שאין טכנולוגיה שאפשר לאמץ אותה תוך שניה. תמיד לוקח חודשים/שנים עד שמוצר מסוג חדש הופך ל-MAINSTREAM.

זה מקובל וזה ידוע ולא מפתיע אף אחד.

מצד שני, אי אפשר להגיד שאין התקדמות כי כשזה יצא כל מי שרוצה HDTV לא יכול להתלונן שזה לא קיים בארץ (אני בטוח שיתלוננו על המחירים, על הזמינות, ועל דברים אחרים). ה-YES MAX עשה את העבודה כשיצא. נכון, הוא היה רחוק מלהיות אופטימלי - אבל תראה איפה אנחנו היום ביחס לאז. אותו דבר HDTV. כשייצא ה-HDTV של יס והוט הוא בטוח יהיה יקר מדי, פחות מדי תכנים וערוצים וכו' (בדיוק כמו שהיה כשהכבלים ויס עצמם התחילו). אבל עם הזמן המצב ישתפר ומי שרוצה HDTV ירשם לשירות ועם הזמן יס והוט יבינו את הפוטנציאל טוב יותר וידעו להזרים לזה תכנים מתאימים.

ברור שזה לא יהיה מושלם כישיקו שירות כזה, אבל זה בהחלט יהיה טוב מהמצב כרגע ואני בטוח ששתי החברות ישפרו את ההיצע.
...
אז רק לסכם את הדיון, כדאי להתחייב עכשיו לשלוש שנים?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שרשור שלא נקרא #10 

panim,

זה אתה צריך להחליט כמובן.

אני אומר לאנשים שיסתכלו דבר ראשון על התכנים של יס והוט ויראו מה מתאים להם יותר. על זה צריכים כרגע ליפול ולקום כל ההחלטות (ולא על בסיס טכנולוגיה שאולי תהיה ואולי לא).

אי אפשר לדעת מה ילד יום.

מי שהדבר הכי חשוב לו זה HDTV, אני ממליץ לו להמתין ולראות מה המצב לקראת סוף השנה ואני מקווה שעד אז התמונה תהיה יותר ברורה..

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”