הרחקת עטלפים ללא פגיעה בהם
- fLy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1796
- נתן תודות: 467 פעמים
- קיבל תודות: 333 פעמים
Re: שאלה בעניין עטלפים
@קרוקס44
·
האמת היא שאני לא משתמש בדבר אלא רק סובל ממנו(יש לשכנים מסביבי, לאחד מהם יש 4 כאלו על פאה אחת של הבית, ולא מדובר באחוזה..).
ת'כלס, ראיתי 4-5 התקנות שונות של כאלו וכולם נראים ונשמעים אותו הדבר, הבתים נראים נקיים לחלוטין(מדובר ברמת השרון).
·
האמת היא שאני לא משתמש בדבר אלא רק סובל ממנו(יש לשכנים מסביבי, לאחד מהם יש 4 כאלו על פאה אחת של הבית, ולא מדובר באחוזה..).
ת'כלס, ראיתי 4-5 התקנות שונות של כאלו וכולם נראים ונשמעים אותו הדבר, הבתים נראים נקיים לחלוטין(מדובר ברמת השרון).
- ChinggisKhan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2643
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 376 פעמים
לא יודע כמה רועשת השכונה שלך ואם יקננו שם, אבל תיבות קינון לתנשמות עושות פלאים להרחקת עטלפים ויונים.
- ChinggisKhan
-
- חבר ותיק

https://birdwatching.org.il/
יש על זה המון חומר באינטרנט וגם קיטים להרכבה לקניה. זה ממש יעיל כי זוג תנשמות מקנן בעונה יוצא לכמה מעופי ציד בכל לילה ומכיוון שגם עטלפים בתפריט הם ממש נמנעים
יש על זה המון חומר באינטרנט וגם קיטים להרכבה לקניה. זה ממש יעיל כי זוג תנשמות מקנן בעונה יוצא לכמה מעופי ציד בכל לילה ומכיוון שגם עטלפים בתפריט הם ממש נמנעים
·אם תכין מקום לקינון תנשמת בסביבה עירונית, סיכוי רב יותר שיגיעו אליך יונים, ואז באמת הלך עליך..ChinggisKhan כתב:זה ממש יעיל כי זוג תנשמות מקנן בעונה יוצא לכמה מעופי ציד בכל לילה ומכיוון שגם עטלפים בתפריט הם ממש נמנעים...
פרט לך, מנסיוני, עטלפים ממש לא מתרגשים מתנשמת. בצעירותי הייתי מדריך מערת עטלפים בביוטופ.
צפונית למחלף הסירה יש מערת עטלפים, ומעליה קיננו 2 תנשמות. למרות שתמיד מצאנו גופות של עטלפים סמוך לקינון התנשמות, מעולם לא מצאו העטלפים לנכון לעזוב המקום..
- ChinggisKhan
-
- חבר ותיק

אי אפשר להשוות מערת עטלפים נדירה דהיא בית למאות ואולי עטלפים לעטלף מזדמן.
מראש אמרתי שזה תלוי בכמה שקטה השכונה, אני אמנם גר במושב אבל אני יודע שבשכונות עירוניות שקטות זה עובד.
מראש אמרתי שזה תלוי בכמה שקטה השכונה, אני אמנם גר במושב אבל אני יודע שבשכונות עירוניות שקטות זה עובד.