yes NEWS- ממשיכים להתדרדר
-
Mistoffelees
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4778
- נתן תודות: 361 פעמים
- קיבל תודות: 180 פעמים
הערוץ באפיק 101,
מסיבה תמוהה (חסכון רוחב פס?) הערוץ לא מאפשר יותר לבחור מה לשמוע, אלא משמיע קבוע את גלי צה"ל
בעבר היה ניתן לבחור את אחד הערוצים, רשת ב' או גל"צ
מסיבה תמוהה (חסכון רוחב פס?) הערוץ לא מאפשר יותר לבחור מה לשמוע, אלא משמיע קבוע את גלי צה"ל
בעבר היה ניתן לבחור את אחד הערוצים, רשת ב' או גל"צ
-
Mistoffelees
- חבר במועדון HT

·מה, לא ירד גשם השבוע בתל אביב?AbuNazir כתב:שלא לדבר על כך שהמזג אוויר בערוץ לא התעדכן כמה שנים טובות...
-
Mistoffelees
- חבר במועדון HT

@ariesjer
·במה התשובות שלך מועילות?
אני בטוח שכל מי שגולש באתר כאן שמע על האינטרנט,
אבל אם yes מציעים ערוץ ויש אנשים שמוצאים אותו נוח, איך זה נשמע לך הגיוני לא לעדכן את מזג האוויר או לצמצם את היכולות שלו?
שיורידו את הערוץ וזהו.
·במה התשובות שלך מועילות?
אני בטוח שכל מי שגולש באתר כאן שמע על האינטרנט,
אבל אם yes מציעים ערוץ ויש אנשים שמוצאים אותו נוח, איך זה נשמע לך הגיוני לא לעדכן את מזג האוויר או לצמצם את היכולות שלו?
שיורידו את הערוץ וזהו.
-
Mistoffelees
- חבר במועדון HT

·יש לי תחושה שזאת הסיבה שהם מצמצמים את יכולות הערוצים האינטרקטיביים, כדי בסופו של דבר להוריד אותם לקראת הירידה מהלוויןsss91 כתב:והכי מעצבן שכל הערוצים האינטראקטיביים לא קיימים בכלל ב-yes plus ואין להם שם אלטרנטיבה....
·במקרה הזה - ההורים שלי לא אנשי אינטרנט ומאוד אהבו להתעדכן בערוץ yes news בשבת בבוקר לדוגמא שאין חדשות בטלוויזיה (הרגל..) ושהעברתי אותם ל-yes plus כדי לחסוך להם בעלויות מה-yes הישן הם התאבסו שגילו שאין את הערוץ הזה (הנהיג שצירף אותי לשירות אמר שיש את כל הערוצים שיש בישן גם שם).ariesjer כתב:אהההמממ.... אנחנו בשנת 2020 ויש אלטרנטיבה שקוראים לה "אינטרנט", אחלה המצאה, תנסו פעם....