זהו לפטופ המיועד למשרד ולאותם אלו שמחפשים קצת יותר מהסטנדרט עבוד השימוש הביתי

1. תודה08/02/2021 14:0981VIVI כתב: שוב , הכתבות שלך זה כמו סיפור.
סקירה יפה.
ולגבי המחשב, לצערי חיי המדף של לנובו היו קצרים בעבר. האם אתה מכיר שינוי כלשהו בשנים האחרונות ?...

10/02/2021 16:08alchemy כתב: קניתי Lenovo ThinkBook 13.3 עם מעבד i5 דור 10 בספטמבר שנה שעברה, לבת למטרות למידה מרחוק, מחשב מאוד נחמד, הפתיע לטובה ש SSD שמסופק הוא של סמסונג, איכות מסך ה-IPS מעולה.
מכאנית מרגיש לי די איכותי, כמובן שמבחינת ביצועים הוא טוב.
אני מרוצה מהקנייה, בפני עצמו זה מחשב טוב, אבל אם אני משווה אותו לסדרה הבכירה של לנובו x1 carbon, הוא מרגיש נחות....
.זה ברור, לא ציפיתי לקבל את האיכות של X1 בחצי מחיר.10/02/2021 16:13AvivMustaky כתב:10/02/2021 16:08alchemy כתב: קניתי Lenovo ThinkBook 13.3 עם מעבד i5 דור 10 בספטמבר שנה שעברה, לבת למטרות למידה מרחוק, מחשב מאוד נחמד, הפתיע לטובה ש SSD שמסופק הוא של סמסונג, איכות מסך ה-IPS מעולה.
אני מרוצה מהקנייה, בפני עצמו זה מחשב טוב, אבל אם אני משווה אותו לסדרה הבכירה של לנובו x1 carbon, הוא מרגיש נחות....
כל סדרה והיתרונות שלה. אני מניח שהסדרה בכירה תעלה גם סכום בכיר.
בכל מקרה מרגיש לי שלנובו עשו קפיצת מדרגה בנושא האיכות מוצר בשנה שנתיים האחרונות .
יש כמובן טובים מהם בשוק אבל הכול תלוי מחיר....

נחות באיזה היבט? חומרים או ביצועים?10/02/2021 16:08alchemy כתב: קניתי Lenovo ThinkBook 13.3 עם מעבד i5 דור 10 בספטמבר שנה שעברה, לבת למטרות למידה מרחוק, מחשב מאוד נחמד, הפתיע לטובה ש SSD שמסופק הוא של סמסונג, איכות מסך ה-IPS מעולה.
אין שוב דבר חריג ואין שוב מעיה איתו, אבל אפשר יותר טוב.11/02/2021 8:4281VIVI כתב:נחות באיזה היבט? חומרים או ביצועים?10/02/2021 16:08alchemy כתב: קניתי Lenovo ThinkBook 13.3 עם מעבד i5 דור 10 בספטמבר שנה שעברה, לבת למטרות למידה מרחוק, מחשב מאוד נחמד, הפתיע לטובה ש SSD שמסופק הוא של סמסונג, איכות מסך ה-IPS מעולה.
אני מניח שבשניהם הוא פחות טוב אי מדובר בסדרה פחות חזקה . השאלה אם יש משנו חריג ?...