שרשור תגובות: ביקורת דור חדש של מסך OLED: ה-65G1 EVO
Post in thread '2021 LG OLED C1 G1 Owner's Thread FAQ - No Price Talk' https://www.avsforum.com/threads/2021-l ... t-6075459711/06/2021 16:57ChinggisKhan כתב: מה ??? מצב G1 ? זה מסוג הדברים שאני לפחות צריך הוכחה לקיומם. נשמע לי לא הגיוני....
הכי חשוב אבל זה לראות את ההסבר הזה, שמסביר למה לא כדאי לעשות את זה:
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 66529
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 442 פעמים
- קיבל תודות: 4031 פעמים
בבקשה:11/06/2021 16:57ChinggisKhan כתב: מה ??? מצב G1 ? זה מסוג הדברים שאני לפחות צריך הוכחה לקיומם. נשמע לי לא הגיוני....
- ChinggisKhan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2643
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 376 פעמים
תודה. אצפה בזה אח״כ ואנסה להבין את ההגיון.
מעניין לדעת אם יש הבדל באיכות הסאונד או במבנה הרמקולים בין שני הדגמים C1,G1
גם כשאיכות התמונה מצויינת כולם רצים אח"כ לחפש סאונדבר איכותי שזה עוד כמה אלפים...(לא לכולם יש רסיבר עם רמקולים)
גם כשאיכות התמונה מצויינת כולם רצים אח"כ לחפש סאונדבר איכותי שזה עוד כמה אלפים...(לא לכולם יש רסיבר עם רמקולים)
~~~בן אדם צריך לדעת הרבה מאוד כדי לדעת כמה מעט הוא יודע ~~~
- Audioholic
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 102
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מישהו ניסה והצליח להפעיל את Google Assistant ב-g1?
תודה לעוזרים
תודה לעוזרים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
זה מורכב. טכנית הצלחתי להפעיל תוך כדי שימוש בהעברת האיזור של המסך לאנגליה או ארהב אבל יש לזה תופעות חוואי - חנות האפליקציות משתנה וזה מפריע להשתמש באפליקציות הישראליות וזה גם מסכן את האחריות. זה משהו שצריך לעשות גם לפני הרישום לחשבון עם LG. אם היה אפשר לחזור לאיזור ישראל בלי בעיות,ֶמעלא, אבל זה פעל רק כשזה היה באיזור החדש.
לי אישית זה היה דיל ברייקר. כרגע היחידים שתומכים רשמית זה מסכי Android / Google tv כמו סוני
לי אישית זה היה דיל ברייקר. כרגע היחידים שתומכים רשמית זה מסכי Android / Google tv כמו סוני
מסכים איתך, עניין החיבור לאלקסה ממש מבאס.
בזמנו היה מחובר אצלי sonos beam לטלוויזיה שפתר את עניין האלקסה לפחות בכל הנוגע לווליום, הדלקה וכיבוי.
נאלצתי לנתק את ה sonos מכיוון שבאופן מוזר לאחר זמן שימוש לא מבוטל ללא בעיות התחיל להכניס רעשי פיצוץ קטנים בזמנים אקראיים ואי אפשר היה לשמוע דרכו יותר בצורה נורמלית.
אשמח לשמוע אם מישהו פתר את בעיית החיבור לאלקסה בדרך דומה או אחרת
בזמנו היה מחובר אצלי sonos beam לטלוויזיה שפתר את עניין האלקסה לפחות בכל הנוגע לווליום, הדלקה וכיבוי.
נאלצתי לנתק את ה sonos מכיוון שבאופן מוזר לאחר זמן שימוש לא מבוטל ללא בעיות התחיל להכניס רעשי פיצוץ קטנים בזמנים אקראיים ואי אפשר היה לשמוע דרכו יותר בצורה נורמלית.
אשמח לשמוע אם מישהו פתר את בעיית החיבור לאלקסה בדרך דומה או אחרת