מסך Neo QLED ראשון של סמסונג בבדיקה

לא בדיוק, נשארו קמצנים בדיוק כמו בכול שאר הדגמים.כולל 4 חיבורי HDMI 2.1 עדכניים...
זה אומר שאין תמיכה בטלוויזיה בדיוק כמו שאין תמיכה בדולבי וויז'ון וצריך לקנות מקרן קול שעולה כמעט כמו מהטלוויזיה.אודיו – יש תמיכה בדולבי אטמוס, מומלץ למי שרוצה להתנסות בזה להצמיד למסך סאונד בר מקורי של סמסונג....

יש פתרון הרבה יותר מעשי ל"בעיית" ה-Dolby Vision ולשאר החסרונות: פשוט תקנה במקום את ה-OLED65B1 של LG....14/07/2021 1:39UserXp כתב:לא בדיוק, נשארו קמצנים בדיוק כמו בכול שאר הדגמים.כולל 4 חיבורי HDMI 2.1 עדכניים...
4x HDMI: (3x HDMI 2.0b, 1x HDMI 2.1, 1x eARC)
זה אומר שאין תמיכה בטלוויזיה בדיוק כמו שאין תמיכה בדולבי וויז'ון וצריך לקנות מקרן קול שעולה כמעט כמו מהטלוויזיה.אודיו – יש תמיכה בדולבי אטמוס, מומלץ למי שרוצה להתנסות בזה להצמיד למסך סאונד בר מקורי של סמסונג....
ומה הקטע עם ה-USB 2.0 משנת 2000? קמצנים אמרתי כבר?
ואם אני כבר כאן, לגבי כתוביות, איך עובד דרך DLNA מהמחשב? באמת הצלחת לראות כתוביות חיצוניות מתיקייה כמו בתמונה? (לא מוטבעת בקובץ)
איזה מבאס הניקוד ההפוך, די כבר אוף.. 2021. עוד 2 שקל לעידכון/תמיכה עברית ..קמצ....
B1? למה לא לחכות שיירד קצת המחיר לסדרת הדגל C1? בעיני מרשימה ביותר, ת'אמת הכי מרשימה שראיתי.14/07/2021 8:27nils3373 כתב: יש פתרון הרבה יותר מעשי ל"בעיית" ה-Dolby Vision ולשאר החסרונות: פשוט תקנה במקום את ה-OLED65B1 של LG.......

קוריאה עובדת כמונו ב-50HZמנגנון ה-BFI "תנועת החלקה בתנועה" עובד טוב לתכנים אמריקאים (24FPS, 60HZ)
אך בתכנים אירופאיים בקצב 50 הרץ מורגש הבהוב לא נעים.
מכיוון שבישראל יש הרבה מאוד תכנים כאלה, מומלץ לא להדליק פיצ'ר זה....

הסמסונגים מהסדרות הגבוהות והחדשות אכן מגיעים לבהירות גבוהה יותר אבל אם הסמסונג שלך בן כמה שנים, מציע לך לבדוק איך הבהירות שלו ביחס לOLED מודרני. סיכוי גבוה שתגלה שהOLED בהירה יותר.14/07/2021 13:17UserXp כתב:B1? למה לא לחכות שיירד קצת המחיר לסדרת הדגל C1? בעיני מרשימה ביותר, ת'אמת הכי מרשימה שראיתי.14/07/2021 8:27nils3373 כתב: יש פתרון הרבה יותר מעשי ל"בעיית" ה-Dolby Vision ולשאר החסרונות: פשוט תקנה במקום את ה-OLED65B1 של LG.......
אבל שוב, מת מפחד מה-OLED. אישית אצלי בשימוש יום יומי נמצא הרבה על תפריטים סטטים לפעמים בקודי 3-5 דקות (למרות שייש עימעום אוטומטי אחרי 3 דקות) בשימוש ממוצע של 8-12 שעות ביום. בנוסף, הסלון מואר בטירוף רוב היום, 2/3 מהקיר זה מרפסת גינה. עם הסמסונג יש לי שנים של ניסיון במצב המואר אקסטרה-שמש הזה ורואים אחלה, הבנתי שעם ה-OLED למקרה הספציפי שלי לא תתאים....

קשה לי להאמין שאתה שואל את השאלה הזאת (אז מה אם לשניהם יש פאנל מאותה המשפחה ואז מה אם לNANO90 יש כמה אזורי לוקאל דימינג מאחורה, אז מה?).במה הוא עדיף מספינת הדגל של LG NANO שנכשלה במכירות?...

1. ב-HDR זה עדיין מאיר באופן חזק מאוד, ניתן לשנות את ההגדרות של הקונטרסט הדינמי, אבל מבאס.14/07/2021 11:03nir11 כתב: יש לי שתי שאלות
1) לא מצאתי תשובה חד משמעית לבעיית התרגום בסצנות חשוכות בנטפליקס, שמבהיר את כל התמונה. האם הבעיה נפתרה? אם יש צורך בסצנות בעייתיות כדי לבדוק, אני חושב שאני יכול למצוא כאלה בקלות, למשל בסדרה אוזארק. ה Q75FN שלי סובל בהן קשות.
2) כתבת שסמסונג בסאמרט מציגים לראשונה אפליקציות לכל ספקי התוכן הישראלים, האם זה כולל את yes +?
תודה...
14/07/2021 23:53minime כתב: תודה על הסקירה.
אתה בטוח שאתה רוצה לחשוף בתמונות את כתובת המייל שלך לכל העולם?
MINILED...VA...IPS
חשבתי שמדובר בטכנולוגיות שונות של הפאנל עצמו, בפיקסלים עצמם.
אז מה, נותרנו עדיין עם השילוש הקדוש IPS, VA ו-OLED ?
וכל השאר שמסביב זו מכבסת מילים לטכנולוגיות שרק היצרנים מסוגלים להבין את טיבן?
איך MINILED משתלב עם QLED, מרוב עצים לא רואים את היער.
אשמח אם גם תתיחס לטענות שהועלו לגבי אי הדיוקים בנוגע למפרט,
שאני נוטה להאמין שנפלת פה קורבן ועשית C&P מהמייל שקיבלת מהיבואן בארצנו.
דבר אחרון,
ציטוט:
קוריאה עובדת כמונו ב-50HZמנגנון ה-BFI "תנועת החלקה בתנועה" עובד טוב לתכנים אמריקאים (24FPS, 60HZ)
אך בתכנים אירופאיים בקצב 50 הרץ מורגש הבהוב לא נעים.
מכיוון שבישראל יש הרבה מאוד תכנים כאלה, מומלץ לא להדליק פיצ'ר זה....
אתה רוצה לומר לי שגם הם סובלים מהבהובים בשידורים?
שזה בערך, היכן שהם פיתחו את מעבד מנגנון ההחלקה והדגם עצמו.
מדוע ההחלקה לא עובדת טוב ב-PAL וב-NTSC כן?...
כל עוד לא עולה כסף לשאול, אני לא רואה סיבה שלא לשאול.16/07/2021 21:10ice2k כתב:קשה לי להאמין שאתה שואל את השאלה הזאת (אז מה אם לשניהם יש פאנל מאותה המשפחה ואז מה אם לNANO90 יש כמה אזורי לוקאל דימינג מאחורה, אז מה?).במה הוא עדיף מספינת הדגל של LG NANO שנכשלה במכירות?...
אתה מוזמן ללכת לראות את שני המסכים, או לצפות בסרטונים או לקרוא ביקורות. אם לא תבין משהו, תחזור אלינו בשאלות ספציפיות, ותנסה להיות ממוקד הפעם....