ממיר של יס עם לוגו אדום..
שלום לכולם.
ברשותי היה ממיר ה3100 עם הלוגו הכחול מקדימה אבל בגלל בעיות של תיקעות והתחממות החלפנו אותו.
כרגע הזמנו את היס מאקס שיגיע רק בעוד 3 שבועות.
בכל אופן עד אז קיבלנו ממיר יס כסוף קטן עם מדבקה אדומה בחזית. הטכנאי טוען שהקול שהוא מפיק טוב בהרבה מזה שעם המדבקה הכחולה האם זה נכון?? איזה דגם הממיר בכלל?
אני עובד עם טושיבה דגם 66 32 אינצ' מה היא היציאה האופטימלית לחיבור המאקס...אם אני לא טועה אין חיבור סקארט..
ברשותי היה ממיר ה3100 עם הלוגו הכחול מקדימה אבל בגלל בעיות של תיקעות והתחממות החלפנו אותו.
כרגע הזמנו את היס מאקס שיגיע רק בעוד 3 שבועות.
בכל אופן עד אז קיבלנו ממיר יס כסוף קטן עם מדבקה אדומה בחזית. הטכנאי טוען שהקול שהוא מפיק טוב בהרבה מזה שעם המדבקה הכחולה האם זה נכון?? איזה דגם הממיר בכלל?
אני עובד עם טושיבה דגם 66 32 אינצ' מה היא היציאה האופטימלית לחיבור המאקס...אם אני לא טועה אין חיבור סקארט..
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15419
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 249 פעמים
- קיבל תודות: 291 פעמים
מה יס אשמה כאן?אוריאל כתב:בוז ליס
...
מדובר בטכנאי אידיוט שניסה להתחמק מהעבודה שלו, והאכיל את הלקוח בשקרים כדי לחפף, ולא לנסות להשיג ממיר 3100S.
אבל במקרה הזה זה לא כל כך משנה כי גם ככה הוא מחליף למקס.
אולי הטכנאי באמת מתכוון ,בקשר לביקורת שמותחת פה באתר כלפי מתקנים של יס ,הוט היא קצת מוגזמת סה"כ הם מנסים לעשות את הטוב ביותר שהלקוח הבא ממתין בביתו גם הוא לא לצאת פרייאר ,כמו גם בשירות לקוחות אנשים מהפורמים השונים שמדסקסים על נושאים מסוימים כל היום , מתקשרים לבחורה אחרי צבא ומצקים לה על HD ,שבקושי היא מבינה ואח"כ באים בטענות .