מתאם רשת USB3 RJ45 1000Mbps לטלוויזית LG במבצע
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
אם\כאשר אני צופה ישירות מהטלוויזיה, אני משתמש בנגן המובנה (בעיקר לתכני DV).
מזרים דרך שרת DLNA שקיים בסטרימר מבוסס CoreELEC, התכנים נמצאים על NAS וזמינים ברשת לסטרימר.
מזרים דרך שרת DLNA שקיים בסטרימר מבוסס CoreELEC, התכנים נמצאים על NAS וזמינים ברשת לסטרימר.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 66529
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 442 פעמים
- קיבל תודות: 4031 פעמים
לא מצליח למצוא איפה הבעיה אצלי.
אני גם כן מחובר באופן די דומה ולעיתים קרובות מאוד (כמעט תמיד) יש לי בעיות של להזרים מידע לטלויזיה ברשת. הרבה עצירות כל כמה שניות.
כפי שאמרתי פה בהודעות קודמות: יש לי בחדר אחד מכשיר ראסבפרי פאי 4, מחובר אליו עם USB3 להארדיסק חיצוני 12TB, מחובר עם כבל רשת קווית לראוטר, ומותקן עליו DLNA Server וככה מעביר את המידע ברשת הביתית לטלויזיה שגם היא מחוברת באופן קווי לראוטר.
בלי סטרימר מיוחד, בלי אפליקציית כגון Plex/Emby, בלי קידוד ודברים נוספים שיכולים להכביד על הזרמת המידע.
מתחיל לחשוש, כפי שנאמר פה, שהקנייה של המתאם רשת לא באמת תעזור לי
אני גם כן מחובר באופן די דומה ולעיתים קרובות מאוד (כמעט תמיד) יש לי בעיות של להזרים מידע לטלויזיה ברשת. הרבה עצירות כל כמה שניות.
כפי שאמרתי פה בהודעות קודמות: יש לי בחדר אחד מכשיר ראסבפרי פאי 4, מחובר אליו עם USB3 להארדיסק חיצוני 12TB, מחובר עם כבל רשת קווית לראוטר, ומותקן עליו DLNA Server וככה מעביר את המידע ברשת הביתית לטלויזיה שגם היא מחוברת באופן קווי לראוטר.
בלי סטרימר מיוחד, בלי אפליקציית כגון Plex/Emby, בלי קידוד ודברים נוספים שיכולים להכביד על הזרמת המידע.
מתחיל לחשוש, כפי שנאמר פה, שהקנייה של המתאם רשת לא באמת תעזור לי
יש בכל חדר חיבור רשת יחיד, לכן גם בסלון (איפה שהטלויזיה מחוברת) יש רק חיבור רשת יחיד ללא סוויץ׳. הראוטר הוא הסוויץ׳ היחידי בעצם ברשת הביתית.25/08/2021 14:04integral כתב: קנייה של מתאם תעזור לך רק אחרי שתסדר את הרשת הביתית. ניסית לחבר את הראספברי ישירות לאותו סוויטש שאליו מחוברת הטלוויזיה? יש לך בעיה ואתה חייב לבודד אותה....
אבל אני כנראה אכן אקנה סוויץ׳ חדש שמוקדש להיות חיבור פיזי קרוב בין הראספברי לבין הטלויזיה בתקווה שזה יעזור