התלבטות בין LG C1 לבין סוני OLED דגם KE-55A89BAEP
-
עמית76
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- שם מלא: עמית כהן
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מתלבטת בין 2 הדגמים האלו.
הדגם של סוני ישן (שנת 2019). אך, הומלץ לי לקנות סוני ובאופן כללי יש לי קצת הסתייגות מ-LG. אך, אשמח להבין יותר מה עדיף
בעיקרון השימוש שלי הוא סרטים, ערוצים בסיסיים, מוסיקה.
בנוסף אולי אשקול להוסיף עוד כ-800 ש"ח ולקנות את הדגם החדש של סוני 83J
הדגם של סוני ישן (שנת 2019). אך, הומלץ לי לקנות סוני ובאופן כללי יש לי קצת הסתייגות מ-LG. אך, אשמח להבין יותר מה עדיף
בעיקרון השימוש שלי הוא סרטים, ערוצים בסיסיים, מוסיקה.
בנוסף אולי אשקול להוסיף עוד כ-800 ש"ח ולקנות את הדגם החדש של סוני 83J
בוקר טוב. כדי לא להסתבך
לך תיראה את שניהם ותחליט .
אני היתי הולך על הסוני למה? שתיראה תבין לבד.
אבל אם ההית גיימר ומאלו שמוכנים לזרוק כסף וזה שישרת אותם לכיון משחק אז Lg
עדיף להוסיף ולקנות את המצויין שהוא אויבו של הטוב מאוד.
לך תיראה את שניהם ותחליט .
אני היתי הולך על הסוני למה? שתיראה תבין לבד.
אבל אם ההית גיימר ומאלו שמוכנים לזרוק כסף וזה שישרת אותם לכיון משחק אז Lg
עדיף להוסיף ולקנות את המצויין שהוא אויבו של הטוב מאוד.
- Kwodolemiatolis
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 30
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
אם הבחירה הייתה רק על סמך מערכת הפעלה אז כמובן צריך ללכת על זו עם android. אבל יש עוד עניינים, כמו מי מטפל בשירות שבמסגרת האחריות - ח.י. היבואן במקרה של LG (שהוא כמובן גרוע באופן אובייקטיבי, אבל סביר ביחס למה שמוכר בישראל), או חברת תיקונים הגרועה והנכלולית בישראל במקרה של Sony...
ובאופן כללי, ללכת לראות ולהשוות מסכים בחנויות זה כמו לבחור כרטיסי מסך על ידי מישושם או על סמך סמך הריח - פשוט בזבוז זמן מיותר. יש אנשים מקצועיים שעושים את זה כמו שצריך, ועליהם כדאי להסתמך, כמו rtings. לך, ול99.9% מאיתנו אין דרך לבדוק מוצרים כל כך מורכבים כמו שצריך ולעשות השוואה בעלת ערך. וגם אם הייתה, בחנות לא ייתנו לך לעשות את זה.
ובאופן כללי, ללכת לראות ולהשוות מסכים בחנויות זה כמו לבחור כרטיסי מסך על ידי מישושם או על סמך סמך הריח - פשוט בזבוז זמן מיותר. יש אנשים מקצועיים שעושים את זה כמו שצריך, ועליהם כדאי להסתמך, כמו rtings. לך, ול99.9% מאיתנו אין דרך לבדוק מוצרים כל כך מורכבים כמו שצריך ולעשות השוואה בעלת ערך. וגם אם הייתה, בחנות לא ייתנו לך לעשות את זה.