בעיית סאונד+כיול
שלום חברים,
לאחרונה איכות הסאונד בערכת ירדה
רסיבר סוני 1070
רמקולים ריצפתיים polk audio
סאב svs sb2000
במיוחד בנמוכים שהסאב המצויין הזה היה נותן.
ניסיתי לשחק ידינית עם ההגדרות אבל האיכות לא הכי משתפרת.
הרצתי כיול מספר פעמים אבל התוצה מחרידה.הסאב מקבל -10 זה הגיוני?
מצרף תמונה של הכיול האחרון,
אחרי הכיול אני משנה את הרמקולים לקטנים
ומגדיר crossover של 80.
יש למישהו רעיון מה ניתן עוד לבדוק?
תודה רבה.
לאחרונה איכות הסאונד בערכת ירדה
רסיבר סוני 1070
רמקולים ריצפתיים polk audio
סאב svs sb2000
במיוחד בנמוכים שהסאב המצויין הזה היה נותן.
ניסיתי לשחק ידינית עם ההגדרות אבל האיכות לא הכי משתפרת.
הרצתי כיול מספר פעמים אבל התוצה מחרידה.הסאב מקבל -10 זה הגיוני?
מצרף תמונה של הכיול האחרון,
אחרי הכיול אני משנה את הרמקולים לקטנים
ומגדיר crossover של 80.
יש למישהו רעיון מה ניתן עוד לבדוק?
תודה רבה.
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6378
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 373 פעמים
כן אם אתה שם את הסאב על מינוס 10 אז אתה תקבל מינוס 10 במגבר כי בסאב מינוס 10 זה נקרא אצלו ווליום גבוה אז המגבר נותן לך מינוס 10 . לפי מה שאני רואה זה דומה לאצלי . אבל אצלך זה שני רמקולים וסאב או שיש עוד רמקולים .
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
זה הקטע,האיכות ירדה בלי לשנות כלום.13/03/2022 21:53עופרפולק כתב: תרים ווליום מהמגבר לסאב אני מבין שזה הסאב אם הכפתורים מאחורה . את הווליום בסאב שים על חצי .... רגע רגע איך היה לפני הרי שמעת לפני בסדר והרגשת את הסאב מה נהיה שונה ....
אנסה להוריד עוצמה ולבצע שוב,תודה רבה.13/03/2022 23:12שחו כתב: אם בכיול נקבע 10DB- לסאב זה כפי הנראה בגלל עוצמה גבוהה שלו בזמן הכיול .
תחליש את העוצמה של הסאב מהסאב עצמו וכייל שוב. נסה להגיע לתוצאה בכיול של הטווח מינוס שלוש עד פלוס שלוש בסאב...
תנסה להפעיל את הסאב קבוע ולא על auto ותראה אם זה משנה משהו. אם יצא -10 בכיול קיימת האפשרות שהאות לא מספיק חזק "להעיר" את הסאב במידה והוא על auto. אח"כ אפשר באמת לנסות להוריד ווליום בסאב ולכיין מחדש (עדיין אומרים שעדיף לקבל ערך שלילי כלשהו), אבל זה לא אמור לעשות יותר מדי הבדל בסה"כ חוץ מהעניין של ה auto שאולי פתאום יעבוד.