OLED C1 55 למרחק 2.3 מטר, לא ירגיש גדול מדיי?
אני כבר הרבה זמן מתכנן להביא את ה-OLED C1 55 לחדר שינה שלי, האורך של החדר הוא 4 מטר בערך והרוחב 2.5 בערך ואני די בטוח ש-55 יהיה קטן מדיי למרחק של ה-4. השאלה אם זה לא יהיה גדול מדיי למרחק של בערך פחות מ-2.3?
פשוט גם בגלל שזאת טלוויזיה 4K אז מאוד חשוב לי באמת להנות מהפיקסלים ומהפרטים הקטנים.
מה גם שאני מפחד לתלות את הטלוויזיה מהסיבה שתמיד איכשהו משהו מתפקשש וזה יוצא או גבוה מדיי או נמוך מדיי ולא נוח.
חיפשתי סטנד מתכוונן לטלוויזיה מבחינת גובה אבל כולם מתחילים מינימום מ-900 שקל, ראיתי מעמד חצובה לטלוויזיה כמו חצובת מצלמות ב-200 עד 300 שקל.
הפחד שלי הוא שהחצובה הזאת לא באמת יציבה או עמידה והיא עלולה ליפול מכל תזוזה קטנה.
יש למישהו מהפורום ניסיון עם סטנדים חצובה לטלוויזיה?
תודה בכל מקרה לכולם!
פשוט גם בגלל שזאת טלוויזיה 4K אז מאוד חשוב לי באמת להנות מהפיקסלים ומהפרטים הקטנים.
מה גם שאני מפחד לתלות את הטלוויזיה מהסיבה שתמיד איכשהו משהו מתפקשש וזה יוצא או גבוה מדיי או נמוך מדיי ולא נוח.
חיפשתי סטנד מתכוונן לטלוויזיה מבחינת גובה אבל כולם מתחילים מינימום מ-900 שקל, ראיתי מעמד חצובה לטלוויזיה כמו חצובת מצלמות ב-200 עד 300 שקל.
הפחד שלי הוא שהחצובה הזאת לא באמת יציבה או עמידה והיא עלולה ליפול מכל תזוזה קטנה.
תודה בכל מקרה לכולם!
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
אני עם "65 למרחק 2.4-2.5 מטר וזה טוב.
לפני זה הייתי עם "55, וזה גם היה מצויין. בכל אופן, בטוח לא "גדול מדי".
לפני זה הייתי עם "55, וזה גם היה מצויין. בכל אופן, בטוח לא "גדול מדי".
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 66529
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 442 פעמים
- קיבל תודות: 4031 פעמים
- ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 787
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
17/03/2022 7:22Loner כתב: אני כבר הרבה זמן מתכנן להביא את ה-OLED C1 55 לחדר שינה שלי, האורך של החדר הוא 4 מטר בערך והרוחב 2.5 בערך ואני די בטוח ש-55 יהיה קטן מדיי למרחק של ה-4. השאלה אם זה לא יהיה גדול מדיי למרחק של בערך פחות מ-2.3?
תודה בכל מקרה לכולם!...
יש לי 55 אינץ אל שולחן מחשב בתור מסך, מרחק של 80סמ מהפנים, באתחלה הרגיש גדול, אחרי שבוע התרגלתי