שרשור תגובות: Sonos Ray: סאונדבר תקציבי שמגיע עם כמה פשרות

חדשות ועדכונים של HT Magazine
EliHaboosh
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
תגובות: 3281
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 779 פעמים

שרשור שלא נקרא #1 

https://htmag.co.il?p=62597

הסאונדבר החדש Sonos Ray קטן, נשמע טוב, ומגיע במחיר נמוך. אבל גם יש בו כמה פשרות

תמונה
אלי חבוש

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2324
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 255 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

@ElihaBooshתודה על הסקירה.
תשומת ליבך שה- Ray מסוגל ללמוד את שלט הטלוויזיה שלך, וכך ניתן לשלוט ב-Ray באמצעותו.
ראה כאן
https://support.sonos.com/s/article/340 ... remotectrl

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4675
נתן תודות: 374 פעמים
קיבל תודות: 633 פעמים

שרשור שלא נקרא #3 

תודה על הסקירה. קצר וקולע 👍
מילה לגבי הדעה הרווחת (שהוזכרה גם בכתבה) הגורסת שסאונד בר אינו יכול להחליף מערכת ק"ב מסורתית .. כתבתי על זה בעבר ואחזור שוב -- לא מדוייק !
לפני שקופצים עלי כל הטהרנים .. 😁
[לא רלוונטי לכל האודיופילים (בפועל או על דעת עצמם) ולא למחפשי מציאות (בוא נביא לסלון מערכת קומפלט באלפיה)]
נסו בהזדמנות לשמוע את סטאפ של Sonos Arc + Sub + One עם קטעי הסאונד המוזכרים בכתבה ולדעתי תופתעו.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

EliHaboosh
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile

שרשור שלא נקרא #4 

07/06/2022 12:43  
sigamore כתב:
תודה על הסקירה. קצר וקולע 👍
מילה לגבי הדעה הרווחת (שהוזכרה גם בכתבה) הגורסת שסאונד בר אינו יכול להחליף מערכת ק"ב מסורתית .. כתבתי על זה בעבר ואחזור שוב -- לא מדוייק !
לפני שקופצים עלי כל הטהרנים .. 😁
[לא רלוונטי לכל האודיופילים (בפועל או על דעת עצמם) ולא למחפשי מציאות (בוא נביא לסלון מערכת קומפלט באלפיה)]
נסו בהזדמנות לשמוע את סטאפ של Sonos Arc + Sub + One עם קטעי הסאונד המוזכרים בכתבה ולדעתי תופתעו.
...
רגע רגע...
אז אתה אומר שכדי להאזין לחווית סאונד מעוולה אז צריך ARC + SUB + ONE. למעשה לקחת את הסאונדבר והוספת לו עוד רמקולים לחווית סאונד היקפי טוב יותר. אחלה, אבל הכוונה שלי היתה שיש סאונברים שיודעים להפיק צליל היקפי באמצעות קירות ותקרה (בלי תוספת רמקולים) ושקשה להשוות את השמע בהם לשמע של מערכת שלמה
אלי חבוש

EliHaboosh
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile

שרשור שלא נקרא #5 

07/06/2022 12:07  
lasik כתב:
@ElihaBooshתודה על הסקירה.
תשומת ליבך שה- Ray מסוגל ללמוד את שלט הטלוויזיה שלך, וכך ניתן לשלוט ב-Ray באמצעותו.
ראה כאן
https://support.sonos.com/s/article/340 ... remotectrl
...
אני יודע. וגם ביליתי קצת זמן עם התמיכה שלהם. גם לאחר פרסום הכתבה. עדיין לא הצלחתי.
מבטיח לעדכן את הכתבה כשאצליח
מה שכן, בהחלט יודע שיש שהצליחו ושולטים על הווליום בסונוס דרך שלט הטלויזיה שלהם
אלי חבוש

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4675
נתן תודות: 374 פעמים
קיבל תודות: 633 פעמים

שרשור שלא נקרא #6 

07/06/2022 14:11  
EliHaboosh כתב:
רגע רגע...
אז אתה אומר שכדי להאזין לחווית סאונד מעוולה אז צריך ARC + SUB + ONE. למעשה לקחת את הסאונדבר והוספת לו עוד רמקולים לחווית סאונד היקפי טוב יותר. אחלה, אבל הכוונה שלי היתה שיש סאונברים שיודעים להפיק צליל היקפי באמצעות קירות ותקרה (בלי תוספת רמקולים) ושקשה להשוות את השמע בהם לשמע של מערכת שלמה
...
ידעתי שזה לא יעבור בשקט ... :lol:
מה שאני אומר הוא שפתרונות כמו ה Ray או ה Beam מצויינים לחדר שינה או חדר ילדים אבל יתקשו להתמודד עם חללים גדולים יותר. ה Arc או מתחרים גדולים אחרים (sennheiser ambeo למשל) מן הסתם כבר ירגישו נוכחים הרבה יותר.
...אבל גם אז, ברור מאליו שתוספת של sub ו/או אחוריים רק תעצים את החוויה. בדיוק באותה צורה שהוספת sub וכד' למגבר ושני רמקולים יוסיפו ולא יגרעו מחויית ק"ב. תסכים בוודאי שאין באמת דבר כזה "מערכת שלמה" :D ... יש לך 5.1 - תעלה ל 7.1 ... יש 7.1 -- למה שלא תוסיף סאב שני... וכו וכו..
כאמור -- הנקודה אינה חיסכון כספי מובהק (הסטאפ שהזכרתי למעלה יעלה באיזור ה 8.5K) אלא פתרון שנשמע בסדר גמור (הייתי אומר "מבריק" אבל לא צריך להרגיז יותר מדי חברים :roll: ) במה שאני רואה כ"אפס מאמץ".

רק להבהרה -- אני מגיע מעולמות הק"ב הסטנדרטיים כמו רובנו כאן (כבלים, כיולים ושאר שגעונות) כך שאין צורך להסביר מה "אני מפסיד" :mrgreen:
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2324
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 255 פעמים

שרשור שלא נקרא #7 

07/06/2022 14:15  
EliHaboosh כתב:
אני יודע. וגם ביליתי קצת זמן עם התמיכה שלהם. גם לאחר פרסום הכתבה. עדיין לא הצלחתי.
מבטיח לעדכן את הכתבה כשאצליח
מה שכן, בהחלט יודע שיש שהצליחו ושולטים על הווליום בסונוס דרך שלט הטלויזיה שלהם
...
אני רואה שעידכנת את הכתבה בהתאם. כל הכבוד.

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”