איזה סטרימר עדיף בעיקר ל NETFLIX+PLEX

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7626
נתן תודות: 376 פעמים
קיבל תודות: 342 פעמים

שרשור שלא נקרא #16 

אני עובד עם Nvidia Shield ו plex server / client
מבסוט עד השמיים. אבל יש חבלי לידה לפלקס הזה.

עד כמה שאני יודע Apple TV 4k לא תומך ב passthrough כלומר המקסימום שאתה יכול לקבל זה dolby digital + atmos ( Lossless )
והוא לא תומך בכלל ב DTS .
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

odedee
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 601
נתן תודות: 197 פעמים
קיבל תודות: 68 פעמים

שרשור שלא נקרא #17 

הוא כן תומך ב-passthrough אם יש טלוויזיה או רסיבר שיודעים לפענח ATMOS, ראה כאן: https://support.apple.com/en-us/HT204069

אכן אין תמיכה ב-DTS, אבל זו לא ממש בעיה - אף שירות סטרימינג לא עובד עם DTS, ומי שיש לו סרטים בבית - פלקס ממיר אוטומטית ל-DD כשהוא רואה שהקליינט לא תומך ב-DTS.

big007
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 3096
שם מלא: חיים
נתן תודות: 561 פעמים
קיבל תודות: 173 פעמים

שרשור שלא נקרא #18 

23/10/2022 21:28  
Lior_M כתב:
אני עובד עם Nvidia Shield ו plex server / client
מבסוט עד השמיים. אבל יש חבלי לידה לפלקס הזה.

עד כמה שאני יודע Apple TV 4k לא תומך ב passthrough כלומר המקסימום שאתה יכול לקבל זה dolby digital + atmos ( Lossless )
והוא לא תומך בכלל ב DTS .
...
איך מצליחים להתקין את הplex בשילד פרו.
אמנם התקנתי אבל לא מצליח לראות את התוכן בארדיסק שמחובר לשילד????
SONY XH759096-OPTOMA HD28DSE-YAMAHA RXA2080- SHIELD PRO-MISSION M74-M7C2-SVS PB1000 ATMOS MOREL SP2-

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שרשור שלא נקרא #19 

24/10/2022 2:08  
big007 כתב:
איך מצליחים להתקין את הplex בשילד פרו.
אמנם התקנתי אבל לא מצליח לראות את התוכן בארדיסק שמחובר לשילד????
...
קודם כל ה Plex server הוא מובנה ב nvidia shield לא צריך להתקין כלום ( אולי לעדכן אם יש עדכון בחנות ).
לגבי קונפיגורציה, זה לא משהו שיהיה לי קל להסביר בתגובה.
אבל יש המון מדריכים ב youtube ואם אני הצלחתי ( אני הבן אדם הכי חסר סבלנות ביקום ) אז אין סיבה שמישהו אחר לא יצליח.

בגדול כל מדריך של התקנת plex server על Android TV יהיה לך טוב.
אם לא הסתדרת שלח לי הודעה בפרטי וננסה לדבר בטלפון. בגדול זה דיי פשוט אם עושים אחד לאחד כמו שמוסבר.
הקולנוע שלי

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שרשור שלא נקרא #20 

23/10/2022 21:53  
odedee כתב:
הוא כן תומך ב-passthrough אם יש טלוויזיה או רסיבר שיודעים לפענח ATMOS, ראה כאן: https://support.apple.com/en-us/HT204069

אכן אין תמיכה ב-DTS, אבל זו לא ממש בעיה - אף שירות סטרימינג לא עובד עם DTS, ומי שיש לו סרטים בבית - פלקס ממיר אוטומטית ל-DD כשהוא רואה שהקליינט לא תומך ב-DTS.
...
זו לא ההגדרה ל passthrough ובכל מקרה אתה מדבר על Atmos שיכול להגיע גם עם +Lossles Dolby Digital
Transcoding דרך plex בשביל להעביר DTS-HD/DTS:X ל Dolby Digital זה פתרון סביר לטלביזיה עם סאונד בר.
בטח לא פתרון למי שמחפש לנגן קבצי rip מלאים של BD/UHD BD ב Direct Play.
אני לא רוצה שום Transcoding, אני רוצה לנגן את הקובץ As Is ..
הקולנוע שלי

odedee
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שרשור שלא נקרא #21 

איך זו לא ההגדרה ל-passthrough? הסטרימר לא נוגע באודיו, רק מעביר אותו לפיענוח ברסיבר.

אני מנגן ריפים של UHD, ואין בעיה לעשות המרה מ-DTS ל-DD אם צריך, זה לגמרי שקוף. זה לא משנה את האודיו ולא מעמיס על השרת, והווידאו ממשיך להתנגן 4K direct play.

בכל אופן אלה שיקולים די משניים בעיני לבחירה של סטרימר, כשיש שיקולים הרבה יותר מהותיים כמו מגוון האפליקציות או איכות הממשק.

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שרשור שלא נקרא #22 

24/10/2022 15:44  
odedee כתב:
איך זו לא ההגדרה ל-passthrough? הסטרימר לא נוגע באודיו, רק מעביר אותו לפיענוח ברסיבר.

אני מנגן ריפים של UHD, ואין בעיה לעשות המרה מ-DTS ל-DD אם צריך, זה לגמרי שקוף. זה לא משנה את האודיו ולא מעמיס על השרת, והווידאו ממשיך להתנגן 4K direct play.

בכל אופן אלה שיקולים די משניים בעיני לבחירה של סטרימר, כשיש שיקולים הרבה יותר מהותיים כמו מגוון האפליקציות או איכות הממשק.
...
אפליקציות הסטרימינג בטלביזיה בהגדרה לא מנגנות פסי קול שהם לא lossles.
בדרך כלל כשמדברים על passthrough מתכוונים לפס קול lossles שיכול לעבור מהנגן\סטרימר לפרוססור\רסיבר בלי המרות ובלי שינויים.
הקולנוע שלי

odedee
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שרשור שלא נקרא #23 

זה לא שרשור על אפליקציות בטלוויזיה אלא על סטרימרים. הסטרימר שנקרא אפל טי וי כן תומך ב-passthrough, כמו שכבר כתבתי. צריך שיהיה מחובר לרסיבר, כמו שכבר כתבתי. לא רלוונטי מה מנגנות האפליקציות בטלוויזיה, כי כשמשתמשים בסטרימר האפליקציות רצות עליו, והטלוויזיה (אם מחברים אליה ולא קודם לרסיבר) רק מעבירה אל הרסיבר. lossless וגם passthrough דרך ARC/EARC.

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שרשור שלא נקרא #24 

24/10/2022 17:10  
odedee כתב:
זה לא שרשור על אפליקציות בטלוויזיה אלא על סטרימרים. הסטרימר שנקרא אפל טי וי כן תומך ב-passthrough, כמו שכבר כתבתי. צריך שיהיה מחובר לרסיבר, כמו שכבר כתבתי. לא רלוונטי מה מנגנות האפליקציות בטלוויזיה, כי כשמשתמשים בסטרימר האפליקציות רצות עליו, והטלוויזיה (אם מחברים אליה ולא קודם לרסיבר) רק מעבירה אל הרסיבר. lossless וגם passthrough דרך ARC/EARC.
...
כן הבנתי שכתבת רק מה שכתבת לא נכון.
תקרא לזה passthrough עד מחר בבוקר.
apple tv יכול להעביר רק dolby digital plus (כולל אטמוס). כל שאר פורמטי האודיו מומרים ל pcm 5.1 ורק אז נשלחים לרסיבר.
האם זה המכשיר המומלץ למי שמשתמש בסטרימינג ?
אם יוצאים מתוך נקודת הנחה שנכון להיום פורמט האודיו היחיד שה apple tv מעביר *כמו שהוא* הוא הפורמט היחיד שזמין בשירותי סטרימינג, אז כן, ואפשר להתווכח על זה.
דרך אגב ה apple tv מצטיין ב frame rate switching משהו שהמתחרים שלו דווקא מתקשים בו.

עבור ניגון ריפים מלאים של BD ותמיכה בכל פורמטי האודיו ללא דחיסה, לא היתי מתקרב למכשיר הזה אלא אם לא אכפת לך להתעסק בהמרות של פורמטי אודיו כשלבסוף אתה מקבל משהו אחר.
הקולנוע שלי

odedee
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שרשור שלא נקרא #25 

עכשיו הבנתי, אתה מתייחס לפורמטים הלא-דחוסים. אז נכון, לי זה פחות מפריע כי כמעט כל הסרטים אצלנו הם DD 5.1. אגב, לפי מה שאני מכיר, התמיכה היא ב-7.1 Dolby digital plus (לא רלוונטי לי כי יש לנו 5.1).

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”