אכן, יהוא מקבילי עם שנה אחריות של מדיהטק (ברוכים) יוצא 10 אלף (לא באילת). יבוא רשמי עם 3 שנות אחריות, הכי זול כרגע, 12 אלף... באילת לא מצאתי כי איבורי ו KSP לא מחזיקים את הדגם הזה, רק את ה X4700H... ה AVC-X6700H מיוצר רק במפעל אחד ביפן, כך שאין חשש מיבוא מקבילי, פרט כמובן לאחריות. במקרה תקלה, מעבדת השירות של ברוכים לא יכולה לעשות הרבה, חוץ מלנסות לתקן אם מדובר במשהו קטן, או להגיע עם הלקוח להסדר בצורת שדרוג בתוספת תשלום... הם לא יכולים לקבל חלקי חילוף מדנון כי היא לא מכירה בהם (זו הסיבה שהם מוחקים את המס סריאלי שמאד קל לשחזר עי אפלקציה של HEOS)16/07/2022 11:39Avi_Dagan כתב: נשמע הגיוני.
באמת בחירה קשה. לא אוהב את עניין מחיקת המספרים סידוריים ביבוא המקביל של הברוכים הזה, אם כי הבנתי שיש שיטה די פשוטה למצוא את המספר הסידורי.
בדקת כמה יעלה בפועל יבוא רשמי בחנויות מתמחות? שהרי ידוע שהמחיר הרשמי שהן מפרסמות הוא ממש לא מחיר סופי. אולי ההפרש יותר קטן בסופו של דבר. באופן אישי יש לי ספקות עד כמה האחריות והמעבדות של יבואן רשמי שווים במבחן המציאות. כמו לדוגמא הOP שקנה מיבואן רשמי ואכל כינים בסוף (למרות שלדבריו הם הציעו זיכוי מלא שזה מכובד). ממה שהבנתי, היבואן הקודם אפילו לא טרח להציע את הפתרון 2.1 המגושם לסדרות הייצור הראשונות.
מה המחיר הנוח ביותר שמצאת ביבוא מקביל? בKSP יש ב9,500 מברוכים ובסופי שבוע יש להם קופונים הנחה בטלגרם שאם תקפים למוצר יכולים להוריד עוד קצת....
שאלה לגבי Anthem AVR 70
- יהלי ב
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 398
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 92 פעמים
https://ksp.co.il/web/item/16797216/07/2022 13:24יהלי ב כתב: אכן, יהוא מקבילי עם שנה אחריות של מדיהטק (ברוכים) יוצא 10 אלף (לא באילת). יבוא רשמי עם 3 שנות אחריות, הכי זול כרגע, 12 אלף... באילת לא מצאתי כי איבורי ו KSP לא מחזיקים את הדגם הזה, רק את ה X4700H... ה AVC-X6700H מיוצר רק במפעל אחד ביפן, כך שאין חשש מיבוא מקבילי, פרט כמובן לאחריות. במקרה תקלה, מעבדת השירות של ברוכים לא יכולה לעשות הרבה, חוץ מלנסות לתקן אם מדובר במשהו קטן, או להגיע עם הלקוח להסדר בצורת שדרוג בתוספת תשלום... הם לא יכולים לקבל חלקי חילוף מדנון כי היא לא מכירה בהם (זו הסיבה שהם מוחקים את המס סריאלי שמאד קל לשחזר עי אפלקציה של HEOS)...
תבדוק את עניין הקופון סופ"ש בטלגרם גם.
Jack of some trades, master of none
- יהלי ב
- חבר פעיל מאוד

תודה. לא ידעתי שיש להם גם אותו. בהחלט שווה לקפוץ לאילת לאסוף ולחזור (דלק על חשבון העבודה גם כך). האמת שמעולם לא הצלחתי להפעיל שום קופון בטלגרם שלהם ואני רשום. אם תוכל לרשום איך מעילים את זה, אני מאד אשמח (אני חבר בקבוצה וכל מה שאני רואה שם זה מליון הודעות פרסום ולא ניתן ללחוץ על כלום)16/07/2022 13:36Avi_Dagan כתב: https://ksp.co.il/web/item/167972
תבדוק את עניין הקופון סופ"ש בטלגרם גם....
תודה
- יהלי ב
- חבר פעיל מאוד

תודה. הצלחתי! ה AVC-X6700H תוצרת יפפן נרכש הרגע בסכום של 7,635.00 איסוף מסניף אילת. רשמו שיקח עד 10 ימי עבודה לעיבוד ההזמנה... נתפלל שיעבור בשלום ובלי תקלות.16/07/2022 13:43יהלי ב כתב: תודה. לא ידעתי שיש להם גם אותו. בהחלט שווה לקפוץ לאילת לאסוף ולחזור (דלק על חשבון העבודה גם כך). האמת שמעולם לא הצלחתי להפעיל שום קופון בטלגרם שלהם ואני רשום. אם תוכל לרשום איך מעילים את זה, אני מאד אשמח (אני חבר בקבוצה וכל מה שאני רואה שם זה מליון הודעות פרסום ולא ניתן ללחוץ על כלום)
תודה...
אחלה, נשמע טוב. בהצלחה!16/07/2022 13:51יהלי ב כתב: תודה. הצלחתי! ה AVC-X6700H תוצרת יפפן נרכש הרגע בסכום של 7,635.00 איסוף מסניף אילת. רשמו שיקח עד 10 ימי עבודה לעיבוד ההזמנה... נתפלל שיעבור בשלום ובלי תקלות....
Jack of some trades, master of none