סוני זאת טלויזיה רק לטלויזיה, עם אתה רוצה לשחק או להשתמש בתור מסך מחשב, סוני ממש גרוע עד כדי להיות לא שימושית בכלל.26/08/2022 0:35kfirkb כתב: הי עופר,
אני מנסה ללמוד מחדש ולהדביק פערים אחרי כעשור של נתק מוחלט מההתפתחויות בתחום הטלוויזיות, אני מתחיל להבין שהכל השתנה. היצרנים היפנים שהובילו פרשו ונותרו רק 2 המותגים הקוריאנים, שהשתלטו על השוק באופן מוחלט.
למרות זאת ומניסיוני הדל, אני בטוח שחברה כמו סוני יודעת להנדס מוצר סופי עם רף איכות גבוה יותר מהקוריאנים, באיכות הבניה, באיכות התמונה, הסאונד, הממשק, העמידות, החידושים וכו׳.
העובדה שהפאנל מיוצר על ידי סמסונג או LG לא סותרת זאת.
יש אין ספור דוגמאות של יצרנים מובילים במגוון תחומים, שהמוצר הסופי שלהם ברמה גובהה יותר מכל היצרנים המתחרים, אפילו שהם אילו שמייצרים עבורם את החיישנים, מעבדים, מסכים וכו. אייפון למשל.
שוב, יכול להיות שאני טועה, כי אני עדין תקוע בדור הישן, והכל השתנה. אבל מכל הבדיקות שעשיתי בחודשים האחרונים, אני עדין מוצא הבדלים לטובת הסוני....
הדגם הכי חדש והיקר A95K, מגיע עם חסרונות כמו:
רק 2 פורטים HDMI 2.1 מתוך 4
אין תמיכה ב Gsync ו FreeSync
אין תמיכה ב 4:4:4 במצב מחשב [משפיע אל איכות טקסט]
אין Dolby Vision במצב 120HZ
אין Dolby Vision Gaming
בחיבור למחשב חייבים לבחור או מצב של 60HZ וגישה לכל ההגדרות או מצב של 120HZ ותקוע במצב GAME
עם אתה רוצה טלויזיה רק לסלון ותחבר 2 מוצרים נגיד ממיר 4K ו פלייסטיישין 5 אז לך אל זה יש לה איכות תמונה מצויינת, וכל סוף שבוע 10% הנחה ב אלם [לפחות ב 2 סופי שבוע האחרונים היה]