עזרה DHL רוצים שאשלם מע"מ ואגרה כלשהי למוצר של 60 דולר
-
RachelChan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 103
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
היי
אני ממש חייבת עזרה ולדעת מה החוק בדיוק אומר קניתי מוצר שעולה 60 דולר ומשלוח 30 דולר הם רוצים ממני תשלום על אגרה כלשהי ומע"מ האם אני חייבת לשלם? אני חושבת שמע"מ זה מעל 75 דולר ממה שאני זוכרת ומה עם האגרה הזאת? נראה לי אם אני זוכרת נכון שמדובר משחרור מהמכס או משהו כזה.
אשמח לדעת מה בדיוק החוק אומר כי אני דיי משוכנעת שראיתי פעם כתבה ונאמר שם במפורש שמתחת ל 75 דולר לא צריך לשלם כלום
אני ממש חייבת עזרה ולדעת מה החוק בדיוק אומר קניתי מוצר שעולה 60 דולר ומשלוח 30 דולר הם רוצים ממני תשלום על אגרה כלשהי ומע"מ האם אני חייבת לשלם? אני חושבת שמע"מ זה מעל 75 דולר ממה שאני זוכרת ומה עם האגרה הזאת? נראה לי אם אני זוכרת נכון שמדובר משחרור מהמכס או משהו כזה.
אשמח לדעת מה בדיוק החוק אומר כי אני דיי משוכנעת שראיתי פעם כתבה ונאמר שם במפורש שמתחת ל 75 דולר לא צריך לשלם כלום
תלוי אם מחיר המשלוח מפורט בהצהרת המכס בנפרד ממחיר המוצר. אם לא, זה נחשב לעלות של 90$.
אולי עם קבלה מהחנות שמראה את מחיר המוצר והמשלוח בנפרד יהיה אפשר לשכנע את DHL ובעקיפין את המכס.
לגבי אגרות, בלי לדעת באיזה אגרה מדובר קשה לענות, אבל אצל חברות משלוח כגון DHL הכל יכול להיות.
אולי עם קבלה מהחנות שמראה את מחיר המוצר והמשלוח בנפרד יהיה אפשר לשכנע את DHL ובעקיפין את המכס.
לגבי אגרות, בלי לדעת באיזה אגרה מדובר קשה לענות, אבל אצל חברות משלוח כגון DHL הכל יכול להיות.
תלוי מה רשום בחשבונית.
יש הפרדה בין המשלוח למוצרים?
אם כן. מדובר בשיטת מצליח. אם לא יש מע"מ.
אם יש הפרדה. את לא צריכה לשלם. לא אגרה ולא מע"מ.
תבקשי את החשבונית אם באתר שקנית או מ dhl ותעלי לפה. תמחקי תוכן מזהה כגון : שם, כתובת ומספר הזמנה וכו' מהתמונה
תבקשי את החשבונית אם באתר שקנית או מ dhl ותעלי לפה. תמחקי תוכן מזהה כגון : שם, כתובת ומספר הזמנה וכו' מהתמונה
- יהלי ב
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 398
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 92 פעמים
מנסיון, לא יעזור כלום. חברות השילוח בארץ עושות מה שבא להן כי הם יודעים שאין ללקוחות ברירה. לשלם או לשכוח מהמוצר. הברירה היחידה היא לדרוש ביטול עסקה מהמוכר או לרכשו רק מאמזון כי שם אין הפתעות.
-
RachelChan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 103
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
היי בדקתי איתם בהתחלה הם התעקשו שרשום 90 דולר על החשבונית אחרי שהתעקשתי שיבדקו מצאו שבאמת רשום 60 דולר עלות מוצר ו 30 דולר משלוח לכן כפי שאני מבינה מע"מ אני לא צריכה לשלם נכון? האם הם יכולים לדרוש אגרה כלשהי או שחרור מהמכס וכו'?29/08/2022 2:54b2k כתב: תלוי מה רשום בחשבונית.
תבקשי את החשבונית אם באתר שקנית או מ dhl ותעלי לפה. תמחקי תוכן מזהה כגון : שם, כתובת ומספר הזמנה וכו' מהתמונה...