היי
בשבוע, שבועיים האחרונים אני נתקל בבעיות איטיות בהזרמת סרטי 4K מהמחשב שלי לסטרימר.
להלן הקונפיגורציה שלי:
מודם HOTBOX 5.
Tp-Link Deco X60 * 3
Nvidia Shield Pro
Mesh אחד מחובר למודם וה- Shield מחובר קווית לאותו Mesh.
המחשב עם התכנים מחובר קווית ל- Mesh אחר.
אני משתמש בגרסת Kodi 19.3.
בדקתי מספר תכנים שונים באיכות 4K וזה השתחזר עם כולם, אך לא בתכני 1080P.
אתמול הורדתי והגדרתי PLEX, אבל הבעיה המשיכה.
אני לא יודע מאיפה חשבתי על זה (אולי קראתי איפשהו), אבל לאחרונה רכשתי והגדרתי מצלמת Tp-Link Tapo C210.
ניתקתי אותה מהחשמל ויכול להיות שזה פתר חלקית את הבעיה.
אמשיך לבדוק תכנים נוספים.
אני לא מצליח להבין מה הקשר בין הדברים, אם בכלל יש.
אשמח לסיוע בנושא, אם מישהו נתקל בתופעה דומה.
עזרה עם בעיות הזרמה ב- Nvidia Shield Pro
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 8929
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1046 פעמים
- קיבל תודות: 890 פעמים
ניסית לנגן את אותם תכנים דרך כונן USB שמחובר ישירות לשילד?
תריץ בדיקת מהירות במחשב ובסטרימר לוודא שהרשת אכן מעל 100 מגה. אחרת צריך לבדוק איזה רכיב בדרך (אולי אפילו כבל לא מתאים, כבל שלא מחובר טוב או שקע רשת שלא הותקן טוב) מגביל את המהירות. אתה גם יכול להפעיל במחשב task manager ולעקוב אחר צריכת הרשת, ולראות לכמה היא מגיעה בדיוק ברגע שבו יש תקיעה, והאם היא מצליחה לעבור את ה-100 מגה.
בנוסף, גם אם הכל סבבה ברשת, שמתי לב שיש לי תקיעות כל עוד utorrent פתוח ומשתף קבצים מהכונן שממנו אני מזרים, אז כדאי לסגור אותו בזמן הצפיה, ולוודא שאף תוכנה אחרת גם לא משתמשת בכונן הקשיח בזמן ההזרמה. היה לי גם פעם שה-defragment החליט לרוץ דווקא בזמן שאני מזרים סרט, אפשר לבטל defragment אוטומטי ב-windows, ובמקום זה להריץ אותו באופן ידני בלילות מדי פעם.
בנוסף, גם אם הכל סבבה ברשת, שמתי לב שיש לי תקיעות כל עוד utorrent פתוח ומשתף קבצים מהכונן שממנו אני מזרים, אז כדאי לסגור אותו בזמן הצפיה, ולוודא שאף תוכנה אחרת גם לא משתמשת בכונן הקשיח בזמן ההזרמה. היה לי גם פעם שה-defragment החליט לרוץ דווקא בזמן שאני מזרים סרט, אפשר לבטל defragment אוטומטי ב-windows, ובמקום זה להריץ אותו באופן ידני בלילות מדי פעם.