תביעה יצוגית על תקלות במאייד צ'מפיונס
אני בוגר 5 סקודות בליסינג. אפס תקלות. אפס. יש לי גם גולך 2013. אפס תקלות למעט וישר אחורי שנסתם.
הDSG היה ארוע מכונן שנגמר מזמן. אנשים ממשיכים לדבר על זה למרות שהבעיה נפתרה מזמן.
לעומת זה, כשאתה נכנס לאחת מהמכוניות של VAG, אתה נתקל בגימור ה-ר-ב-ה יותר איכותי מאשר בקוריאניות (בולטת לרעה במיוחד קיה), שלא לדבר על הנדסת האנוש שהיא פשוט שבע דרגות לפניהם, אם לא יותר.
הDSG היה ארוע מכונן שנגמר מזמן. אנשים ממשיכים לדבר על זה למרות שהבעיה נפתרה מזמן.
לעומת זה, כשאתה נכנס לאחת מהמכוניות של VAG, אתה נתקל בגימור ה-ר-ב-ה יותר איכותי מאשר בקוריאניות (בולטת לרעה במיוחד קיה), שלא לדבר על הנדסת האנוש שהיא פשוט שבע דרגות לפניהם, אם לא יותר.
נכון, הגימור, הנוחות והרכב כולו ברמה של כמעט הגרמניות המעולות והרכבים בסה"כ אמינים עם מעט תקלות.17/09/2022 21:58nir11 כתב: אני בוגר 5 סקודות בליסינג. אפס תקלות. אפס. יש לי גם גולך 2013. אפס תקלות למעט וישר אחורי שנסתם.
לעומת זה, כשאתה נכנס לאחת מהמכוניות של VAG, אתה נתקל בגימור ה-ר-ב-ה יותר איכותי מאשר בקוריאניות (בולטת לרעה במיוחד קיה), שלא לדבר על הנדסת האנוש שהיא פשוט שבע דרגות לפניהם, אם לא יותר....
א-ב-ל, השירות של היבואן נמדד בעת תקלות מורכבות -אז בוא ואספר לך סיפורים:
- היתה לי, כשעוד היה לי שיער על הראש, הונדה סיוויק משנת 2001, יד שניה.
שנה אחרי שהסתיימה האחריות (3 שנים) קפצה שן ברצועת טיימינג ונגרם נזק לראש מנוע/שסתומים/מוליכים.
חברת מאיר לקחה על עצמה את התיקון מתוך גישה שירותית שהחלפת רצועת טיימינג נדרשת ב-100K והארוע קרה ב-80K בערך,
והגדילה ולא תיקנה את ראש המנוע אלא החליפה אותו.
- יש לי עכשיו, כשכבר אין לי שיער על הראש, ספורטאז בן 6, האחריות נגמרה לפני 3 שנים.
יש תקלה בספורטאז שהריפלקטור של פנסי החזית משחירים עם הזמן.
החליפו לי כבר פעמיים, הרבה אחרי שהאחריות הסתיימה את שני פנסי החזית בעלות של 5200 ש"ח בכל פעם.
- בין לבין, לחתני היתה סקודה עם גיר ה-DSG שהתחיל לעשות בעיות אחרי שנה+.
למרות ש-VAG הכירה בבעיות הגיר כתקלה הדורשת הפעלת אחריות, צ'מפיון סירבו להחליף את הגיר הבעייתי או לתקן אותו במסגרת האחריות עקב "נהיגה אגרסיבית", עאלק.
אחרי תביעה צ'מפיון נאלצו לשפות את חתני בסכום של החלפת הגיר במוסך חיצוני עם פיצוי קטן.
ככה מאבדים לקוחות, תשאלו את לובינסקי כמה זמן הם סובלים מהשם הרע שיצא להם.
ללובלינסקי יש בעיה אחרת לגמרי, ההשוואה לא נכונה. כולנו עוד זוכרים את המיתלים ההידראולים הדפוקים ואפילו את החלון האחורי המעכיר ב BX. בישראל שם רע זה משהו שנדבק לך חזק.
זה כמו שאומרים פה לאנשים לא לקנות סמסונג בגלל השרות. ומה עם המוצר עצמו. המכוניות פשוט הרבה יותר טובות. בתור נהג ליסינג אני מקבל מעת לעת חלופי (למשל בטיפול או תאונה), תמיד יתנו יונדאי או קיה. אלה מכוניות עלובות בהשוואה לדגמים המקבילים של VAG, למשל סקודה, שנותנת את התמורה הכי טובה למחיר בכל הדגמים שלה שאני מכיר - קארוק, אוקטבה, סופרב, קודיאק, והיה לי ויש לי את כולם.
זה כמו שאומרים פה לאנשים לא לקנות סמסונג בגלל השרות. ומה עם המוצר עצמו. המכוניות פשוט הרבה יותר טובות. בתור נהג ליסינג אני מקבל מעת לעת חלופי (למשל בטיפול או תאונה), תמיד יתנו יונדאי או קיה. אלה מכוניות עלובות בהשוואה לדגמים המקבילים של VAG, למשל סקודה, שנותנת את התמורה הכי טובה למחיר בכל הדגמים שלה שאני מכיר - קארוק, אוקטבה, סופרב, קודיאק, והיה לי ויש לי את כולם.
אף אחת מהסקודות שלי לא עלו 200K. אני לא בליגה הזו (וזה בכלל תמיד ליסינג אצלי).
יש הרבה תלונות על vag וכנראה יש בהן משהו.
אני ביצעתי הזמנת רכב אצלם (לראשונה בחיי!) והם אכן לא יוצאים מהכלים כדי לרצות את הלקוח. אולי חלק מזה זה הביקוש המטורף, ואולי זו פשוט ההתנהלות הרגילה שלהם. לדוגמה לא עוזרים ברכישת עמדת טעינה בשום צורה. ״אנחנו לא קשורים לזה״. יבואנים אחרים ממנים את העמדה או לפחות מכוונים אותך למי שיכול לעזור בזה.
יש הרבה תלונות על vag וכנראה יש בהן משהו.
אני ביצעתי הזמנת רכב אצלם (לראשונה בחיי!) והם אכן לא יוצאים מהכלים כדי לרצות את הלקוח. אולי חלק מזה זה הביקוש המטורף, ואולי זו פשוט ההתנהלות הרגילה שלהם. לדוגמה לא עוזרים ברכישת עמדת טעינה בשום צורה. ״אנחנו לא קשורים לזה״. יבואנים אחרים ממנים את העמדה או לפחות מכוונים אותך למי שיכול לעזור בזה.
כבעלים של סופרב - אני יכול לספר שזה אחד הרכבים הכי מוצלחים מבחינת עלות תועלת ובכלל, שנסעתי עליהם ונסעתי על המון רכבים (אני מחליף תכופות).
הבעיה היא שירות מזעזע של צמפיון מוטורס. מעולם לא נתקלתי באטימות טיפשית כמו שחוויתי איתם.
אני עכשיו קונה רכב חדש ומאד רציתי סופרב אבל השירות או יותר נכון חוסר-שירות גורם לי לחפש רכב אחר וחבל..
הבעיה היא שירות מזעזע של צמפיון מוטורס. מעולם לא נתקלתי באטימות טיפשית כמו שחוויתי איתם.
אני עכשיו קונה רכב חדש ומאד רציתי סופרב אבל השירות או יותר נכון חוסר-שירות גורם לי לחפש רכב אחר וחבל..