ק"ב 5.1 עד 4K(מקסימום)

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
Polaris פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 41
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #1 

היי חברים,

אני מחפש עבור חבר מערכת 5.1 עבור הדירה החדשה שהוא שוכר, הדירה מגיעה עם 4 השחלות, 2 למעלה מעל איפה שתיהיה הטלוויזיה ו2 אחוריים באותו גובה כמו הקדמיים, סנטר, סאב, ורסיבר(אם יש צורך).

בעיקרון, כיוון שה4 יהיו בתלייה, אני לא מחפש רמקולים גדולים אלה בכיוון של Bookshelf.

מרחק הצפייה סביבות 3 מטר.
לצורך מוזיקה, סרטים, משחקים וכו, אין משהו מסויים שהוא מתמקד בו אלה הכל די שווה.

אשמח להצעות, חדש או יד שנייה לא כל כך משנה.

דוגמא לאיפה הרמקולים יושבים:
image.png
(183.75 KiB) הורד 339 פעמים

Polaris פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #2 

מקפיץ

Avi_Dagan
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2251
נתן תודות: 632 פעמים
קיבל תודות: 381 פעמים

שרשור שלא נקרא #3 

26/09/2022 20:57  
Polaris כתב:
היי חברים,

אני מחפש עבור חבר מערכת 5.1 עבור הדירה החדשה שהוא שוכר, הדירה מגיעה עם 4 השחלות, 2 למעלה מעל איפה שתיהיה הטלוויזיה ו2 אחוריים באותו גובה כמו הקדמיים, סנטר, סאב, ורסיבר(אם יש צורך).

בעיקרון, כיוון שה4 יהיו בתלייה, אני לא מחפש רמקולים גדולים אלה בכיוון של Bookshelf.

מרחק הצפייה סביבות 3 מטר.
לצורך מוזיקה, סרטים, משחקים וכו, אין משהו מסויים שהוא מתמקד בו אלה הכל די שווה.

אשמח להצעות, חדש או יד שנייה לא כל כך משנה.

דוגמא לאיפה הרמקולים יושבים:
image.png
...
מציע שילך לשמוע רמקולים. זו צורה מאוד בעייתית לבחור רמקולים, אבל לא פחות בעייתית מהמלצות של אנשים שלכל אחד טעם ואוזן שונה.

הסידור הוא לרוב:
קדמיים מימין ושמאל כאשר הטוויטר בגובה האוזניים של היושבים (מעל הטלויזיה זה גבוה מידי).
סנטר מתחת לטלויזיה עם הטייה כלפי מעלה, בעיקר בגלל שלרוב האנשים לא יכול להכנס רמקול עומד בפוזיציה הזאת כי הוא מסתיר את המסך.
סאב על הרצפה במקום שהוא נשמע הכי טוב (אם יש גמישות במיקום).
סראונדים מצד ימין ושמאל של הספה, עדיף בצדדים אבל אם אין אפשרות אז מאחור, סביבות 60 ס"מ מעל אוזני המאזין היושב.
Jack of some trades, master of none

Polaris פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #4 

29/09/2022 22:28  
Avi_Dagan כתב:
מציע שילך לשמוע רמקולים. זו צורה מאוד בעייתית לבחור רמקולים, אבל לא פחות בעייתית מהמלצות של אנשים שלכל אחד טעם ואוזן שונה.

הסידור הוא לרוב:
קדמיים מימין ושמאל כאשר הטוויטר בגובה האוזניים של היושבים (מעל הטלויזיה זה גבוה מידי).
סנטר מתחת לטלויזיה עם הטייה כלפי מעלה, בעיקר בגלל שלרוב האנשים לא יכול להכנס רמקול עומד בפוזיציה הזאת כי הוא מסתיר את המסך.
סאב על הרצפה במקום שהוא נשמע הכי טוב (אם יש גמישות במיקום).
סראונדים מצד ימין ושמאל של הספה, עדיף בצדדים אבל אם אין אפשרות אז מאחור, סביבות 60 ס"מ מעל אוזני המאזין היושב.
...
תודה על תגובתך אך אין איזשהו כיוון שאפשר ללכת אליו? הכוונה, עדיף לקחת סט מושלם 5.1 מחברות כמו PIONEER וכו או שעדיף להרכיב לבד?
אין לי בעיה לשמוע המלצות של חברים מפה אפילו אם זו דעה אישית, לא מדובר באודיופיל אלה בן אדם פשוט שרוצה מערכת על פי המלצה עקב חוסר הידע שלו.
אם ידוע לך (או לכם) על מבצע או אנשים שאתם מכירים (או אתם בעצמכם) שמוכרים את המוצרים שהוא רוצה, אשמח לשמוע על כך!

Avi_Dagan
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2251
נתן תודות: 632 פעמים
קיבל תודות: 381 פעמים

שרשור שלא נקרא #5 

01/10/2022 5:26  
Polaris כתב:
תודה על תגובתך אך אין איזשהו כיוון שאפשר ללכת אליו? הכוונה, עדיף לקחת סט מושלם 5.1 מחברות כמו PIONEER וכו או שעדיף להרכיב לבד?
אין לי בעיה לשמוע המלצות של חברים מפה אפילו אם זו דעה אישית, לא מדובר באודיופיל אלה בן אדם פשוט שרוצה מערכת על פי המלצה עקב חוסר הידע שלו.
אם ידוע לך (או לכם) על מבצע או אנשים שאתם מכירים (או אתם בעצמכם) שמוכרים את המוצרים שהוא רוצה, אשמח לשמוע על כך!
...
יש צורך במגבר ק"ב גם או שיש ברשותו AVR כבר?
אני חושב שבמחירים והמבחר המצומצם בישראל יהיה קשה למצוא מערכת מלאה טובה ב4K שלא תהיה רמקולים סאטלייטים וסאב פשוט. אם צריך גם מגבר אז אפילו יותר בעייתי.
יד שנייה תהיה אופציה יותר טובה לבנות משהו איכותי יותר במחיר סביר. אפשרות נוספת היא לקנות את המערכת בשלבים.
Jack of some trades, master of none

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”