מחפש אוזניות - ללא הגבלת מחיר
אחרי כמה שנים עם אוזניות בינוניות יחסית עד איזור ה 1500 שח (Fidelio X2, 1more triple driver over ear, oriveti oh300)
החלטתי לעשות איזו קפיצת מדרגה
אני מחפש אוזניות (וגם מגבר מנהסתם) שיהיו בליגה הכי גבוהה שיש.. לא עוד להוסיף עוד כמה מאות שקלים כל פעם אלא ממש רמה גבוהה
בקיצור אשמח להמלצות או לפחות לכיוון כללי. לא הכי מבין בסכומים אבל שיהיה רלוונטי, לא סתם אוזניות שעולות הון תועפות רק כי הם קיימות. באיזור כמה אלפים טובים.
השאלה המרכזית שלי היא כזו, אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית - האוס, טראנס, אבל באוזניות טובות אני שומע כמעט הכל ולו רק כי אני מעריך את האיכות. בעיקרון המוזיקה הזאת דורשת הכל מהכל - גם באס וגם מיד וגם היי. השאלה שלי האם יש תקרת זכוכית למוזיקה הזאת? או שאני אחוש בהבדל באוזניות יקרות יותר?
אם כן אשמח להצעות לאוזניות, ואם אפשר לפרט אשמח
סליחה על החפירה ולילה טוב
אני מחפש אוזניות (וגם מגבר מנהסתם) שיהיו בליגה הכי גבוהה שיש.. לא עוד להוסיף עוד כמה מאות שקלים כל פעם אלא ממש רמה גבוהה
בקיצור אשמח להמלצות או לפחות לכיוון כללי. לא הכי מבין בסכומים אבל שיהיה רלוונטי, לא סתם אוזניות שעולות הון תועפות רק כי הם קיימות. באיזור כמה אלפים טובים.
השאלה המרכזית שלי היא כזו, אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית - האוס, טראנס, אבל באוזניות טובות אני שומע כמעט הכל ולו רק כי אני מעריך את האיכות. בעיקרון המוזיקה הזאת דורשת הכל מהכל - גם באס וגם מיד וגם היי. השאלה שלי האם יש תקרת זכוכית למוזיקה הזאת? או שאני אחוש בהבדל באוזניות יקרות יותר?
סליחה על החפירה ולילה טוב
סגורות29/09/2022 16:31Gandi כתב: אתה מתעניין אוזניות פתוחות או סגורות ? פתוחות הייתי ממליץ על פלנריות וסגורות עדיף (למרות שלא חובה) אוזניות דינאמית בשביל פנץ טוב למוזיקה אלקטרונית....
מה אתה חושב על זוג כלשהו של fostex?
לא כל כך ברור לי, אתה מציין שאתה שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית אבל באוזניות טובות אתה שומע הכל מהכל ואז אתה שואל שוב לגבי השקעה באוזניות למוזיקה אלטקרונית? הבהר נא.
בכל אופן, מבחינת FOSTEX, ראיתי ששאלת בשרשור השני שלך לגבי הTH900. הן הTOTL (יחד עם TH909 הסמי פתוחות) של החברה אבל מבחינת איזון טונאלי הן לאו דווקא מתמקדות בדיוק טונאלי אלא ביכולת טכנית- באס אחד הבועטים והעמוקים שיש לאוזניות להציע, במה רחבה ופירוט נהדר. אבל הן בהירות באופן לא מאוד מעודן והמידריינג' שלהן על הצד יותר דק.
דווקא הTH600 הן האוזניות היותר מאוזנות, היו לי בזמנו והן נותמות תמורה מעולה לכסף לדעתי.
אם אתה באמת רוצה ללכת על השקעה כבדה (תרתי משמע) הייתי חושב ברצינות גם הAudeze LCD-XC הפלאנריות.
בכל אופן, מבחינת FOSTEX, ראיתי ששאלת בשרשור השני שלך לגבי הTH900. הן הTOTL (יחד עם TH909 הסמי פתוחות) של החברה אבל מבחינת איזון טונאלי הן לאו דווקא מתמקדות בדיוק טונאלי אלא ביכולת טכנית- באס אחד הבועטים והעמוקים שיש לאוזניות להציע, במה רחבה ופירוט נהדר. אבל הן בהירות באופן לא מאוד מעודן והמידריינג' שלהן על הצד יותר דק.
דווקא הTH600 הן האוזניות היותר מאוזנות, היו לי בזמנו והן נותמות תמורה מעולה לכסף לדעתי.
אם אתה באמת רוצה ללכת על השקעה כבדה (תרתי משמע) הייתי חושב ברצינות גם הAudeze LCD-XC הפלאנריות.
- KSE1500
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 561
- נתן תודות: 20 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
היי חבר .28/09/2022 4:14thkui2_3 כתב: אחרי כמה שנים עם אוזניות בינוניות יחסית עד איזור ה 1500 שח (Fidelio X2, 1more triple driver over ear, oriveti oh300)
סליחה על החפירה ולילה טוב...
אשמח לעזור לך , יש לי 60 אוזניות על הקיר מכל הסוגים. מעבר לזה אני עושה גם TUNING לאוזניות כך שיכול להתאים במיוחד לפרופיל הסאונד שאתה רוצה.
יעקב.
- KSE1500
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 561
- נתן תודות: 20 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
אני גם היבואן של FOSTEX שהוזכרו פה ואכן - אלו אוזניות פצצתיות למוזיקה אלקטרונית.
המטרה היא לשמוע מוזיקה אלקטרונית30/09/2022 22:28Ilyan כתב: לא כל כך ברור לי, אתה מציין שאתה שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית אבל באוזניות טובות אתה שומע הכל מהכל ואז אתה שואל שוב לגבי השקעה באוזניות למוזיקה אלטקרונית? הבהר נא.
אם אתה באמת רוצה ללכת על השקעה כבדה (תרתי משמע) הייתי חושב ברצינות גם הAudeze LCD-XC הפלאנריות....
התכוונתי שבאוזניות טובות אני שומע גם מוזיקה אחרת לפעמים סתם כי אני מעריך את הסאונד
לא ככ הבנתי, אתה לא ממליץ על ה900 בשבילי? ואם לא אז מה ההמלצה - 600 או teak?
מה הסגנון של ה audeze?
גם לפי מה שאני רואה הם באמת כבדות באופן קיצוני..
מכיר וגם רכשתי ממך פעמיים30/09/2022 22:49KSE1500 כתב: היי חבר .
אשמח לעזור לך , יש לי 60 אוזניות על הקיר מכל הסוגים. מעבר לזה אני עושה גם TUNING לאוזניות כך שיכול להתאים במיוחד לפרופיל הסאונד שאתה רוצה.
יעקב....
בכל מקרה מה אתה ממליץ?
איזה מהאוזניות (דגמים של fortex/e-mu/אחרים) אתה מכיר או שאפשר לשמוע אצלך?
- Michabarlev
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 164
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 16 פעמים
אני לא יודע לגבי הEMU אבל בין הTH 610 לTH900 לדעתי האחרונות יהיו הבחירה היותר טובה אם אתה מתמקד במוזיקה אלקטרונית, התוספת נוכחות שיש להן בקצוות של הספקטרום מביאה להן סאונד יותר כיפי "גדול" והן גם יותר מפורטות באופן כללי.02/10/2022 12:17thkui2_3 כתב: המטרה היא לשמוע מוזיקה אלקטרונית
התכוונתי שבאוזניות טובות אני שומע גם מוזיקה אחרת לפעמים סתם כי אני מעריך את הסאונד
לא ככ הבנתי, אתה לא ממליץ על ה900 בשבילי? ואם לא אז מה ההמלצה - 600 או teak?
מה הסגנון של ה audeze?
גם לפי מה שאני רואה הם באמת כבדות באופן קיצוני.....
לגבי Audeze, אני גם חשבתי (וגם חוויתי על ראשי בזמנו כאשר החברה הייתה עוד יחסית בהתחלה שלה) שהמשקל שלהן מוגזם ולא מאפשר חווית שמיעה נורמלית לאורך זמן. עד שבאופן די אימפולסיבי כהרגלי חטפתי זוג LCD-X במבצע וההפתעה הייתה בהחלט לטובה. הפיזור משקל שלהן מעולה, לא אכחיש שהן כבדות אבל זה הרבה יותר נסבל לשמיעה ממושכת ממה שחשבתי. והביצועים שהן מוציאות בהחלט מצדיקים את המשקל... סאונד כמעט נטול נקודות תורפה, וזה עוד לפני שהתעסקתי ברצינות עם כיול EQ ומגבר יותר טוב. עלות מחיר/תועלת מטורפת לדעתי.
הXC סה"כ שוקלות כ-50 גרם יותר מהגירסה הפתוחה... הבדל משקל זניח על הראש.
וואללה ,אתה צנוע07/10/2022 9:50Michabarlev כתב: ללא הגבלת מחיר, בבקשה:
זה מה שאני הייתי רוכש.
https://www.audeze.com/products/lcd-5...
אם הייתי צריך לבחור אזניות ללא הגבלת מחיר, הייתי הולך על הטופ שבטופ (למיטב ידיעתי הזוג הכי יקר שהוציאו בייצור סדרתי מסודר) -
https://www.sennheiser-hearing.com/en-U ... iser-he-1/
טוב, זאת אמנם מערכת אזניות ייחודית, אבל במחיר הזה אפשר לא לדייק. בזמנו הן עלו "רק" 50 אלף דולר וכעת המחיר כבר מתקרב ל-60 אלף.
ומה היה קורה אם לא היתה מוצאת חן בעיני? פשוט, מחליפים למשהו אחר (בלי הגבלת מחיר, כן?).
אגב, אם מדברים על החלפות, שמעתי על חברה בארה"ב שנותנת לך להזמין מהם אזניות, עם מדיניות החלפה של שנה שלמה (!). לדבריהם, זה באמת נותן לך לדעת אם אכן אלה האזניות שאתה רוצה, או שאחרי שעות רבות של האזנה, זה לא מתאים לך ואתה רוצה משהו אחר.
חבל שאין אצלנו בארץ.
- Michabarlev
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 164
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 16 פעמים
08/10/2022 9:37yossiman כתב: וואללה ,אתה צנוע![]()
אם הייתי צריך לבחור אזניות ללא הגבלת מחיר, הייתי הולך על הטופ שבטופ (למיטב ידיעתי הזוג הכי יקר שהוציאו בייצור סדרתי מסודר) -
---------------------------------------------------------------------
אמר ללא הגבלת מחיר....
אגב עם הגבלת מחיר אני ממליץ על פוקל מ Drop, לפעמים המחיר יורד
https://drop.com/buy/massdrop-x-focal-elex-headphones...