יציאה אופטית ב OLED77C26LA
-
udiraz
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 346
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
היי,
אני מוציא sound מהיציאה האופטית למגבר שאינו מזהה את האות כ dts או dolbi. אומנם הסאונד יוצא מכל הרמקולים אבל נראה לי שזה אותו התוכן. המגבר, שכמובן תומך בכל הפורמטים מתפקד טוב בחיבור HDMI מהמחשב שלי.
חיפשתי הגדרות הן בצד המסך והן בצד המגבר ולא מצאתי משהו רלוונטי.
מישהו מכיר?
תודה
אני מוציא sound מהיציאה האופטית למגבר שאינו מזהה את האות כ dts או dolbi. אומנם הסאונד יוצא מכל הרמקולים אבל נראה לי שזה אותו התוכן. המגבר, שכמובן תומך בכל הפורמטים מתפקד טוב בחיבור HDMI מהמחשב שלי.
חיפשתי הגדרות הן בצד המסך והן בצד המגבר ולא מצאתי משהו רלוונטי.
מישהו מכיר?
תודה
אין תמיכה ב DTS כבר כמה שנים במסכי OLED
ביציאה האופטית נתמך רק דולבי דיגיטל ולא דולבי אטמוס.
בהגדרות הקול במסך תשנה מ PCM ל auto או pass through או Bitsream (לא זוכר כבר מי מהם), ואז ברסיבר תוכל לראות את האות המשודר DD
בכל מקרה בשביל להינות מדולבי אטמוס תחבר דרך HDMI
ביציאה האופטית נתמך רק דולבי דיגיטל ולא דולבי אטמוס.
בהגדרות הקול במסך תשנה מ PCM ל auto או pass through או Bitsream (לא זוכר כבר מי מהם), ואז ברסיבר תוכל לראות את האות המשודר DD
בכל מקרה בשביל להינות מדולבי אטמוס תחבר דרך HDMI
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
כמו שנאמר, DTS לא נתמך בכלל.
דולבי דרך חיבור אופטי או ARC עובד עד DD+, כולל אטמוס. אבל לא פורמטי HD ולא אטמוס אם הוא עם HD (כמו מדיסק).
חיבור עם eARC כן תומך בפורמטי דולבי לא דחוסים (HD) כולל אטמוס.
אה כן, ולא נראה לי שאפשר להעביר אודיו HD מהנגן הפנימי במסך, רק דרך נגן חיצוני דרך HDMI.
דולבי דרך חיבור אופטי או ARC עובד עד DD+, כולל אטמוס. אבל לא פורמטי HD ולא אטמוס אם הוא עם HD (כמו מדיסק).
חיבור עם eARC כן תומך בפורמטי דולבי לא דחוסים (HD) כולל אטמוס.
אה כן, ולא נראה לי שאפשר להעביר אודיו HD מהנגן הפנימי במסך, רק דרך נגן חיצוני דרך HDMI.