קניה מאתר בחו״ל - תשלום מע״מ
עצה שלי: אל תקנה מאנגליה כאלה דברים אתה גם תיתקע במכס גם תשלם עמלות שיחרור במקרה הטוב ובמקרה הרע ידרשו תקינה לכבל חשמל כי זה חשמל, מעל 75 דולר תזמין מאמזון ולא צד שלישי ואז המחיר הסופי כבר כולל הכל. בכלל במחירים האלה יש הרבה טובים מהם גם ב רבע מהכסף הזה, ובלי סיכון של מכס פשוט צריך לחפש ולדעת לברור. בהצלחה.
-
רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5345
- נתן תודות: 954 פעמים
- קיבל תודות: 135 פעמים
תודה.17/10/2022 8:44Moshe984 כתב: עצה שלי: אל תקנה מאנגליה כאלה דברים אתה גם תיתקע במכס גם תשלם עמלות שיחרור במקרה הטוב ובמקרה הרע ידרשו תקינה לכבל חשמל כי זה חשמל, מעל 75 דולר תזמין מאמזון ולא צד שלישי ואז המחיר הסופי כבר כולל הכל. בכלל במחירים האלה יש הרבה טובים מהם גם ב רבע מהכסף הזה, ובלי סיכון של מכס פשוט צריך לחפש ולדעת לברור. בהצלחה....
המחיר באמזון כולל משלוח מאד יקר. ( המשלוח שליש מהמוצר )
בארץ בכלל יקר.
-
רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5345
- נתן תודות: 954 פעמים
- קיבל תודות: 135 פעמים
אהה. יפה !17/10/2022 11:42Haimbin כתב: אמזון ארה"ב עובד שונה.. באירופאיים לרוב הם מורידים מע"מ, הנה דוגמא למוצר מאמזון אנגליה:
Screenshot 2022-10-17 113801.jpg
פה אתה רואה שהמוצר עולה 19.45 פאונד
והנה המוצר בעגלה:
Screenshot 2022-10-17 113917.jpg
פה הוא עולה 16.21 פאונד שזה אחרי שהורידו את המע"מ של בריטניה...
אם נראה לי שבאמזון אנגליה למשל קיימת הפחתה.
בניגוד לאמזון ארה״ב , ( שם רוב הקניות שלי )

- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3361
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 426 פעמים
אין מע"מ בארה"ב אז אין מה להוריד.....
לא יודע האם זה נכון לגבי אמזון - אבל בארה"ב נהוג להציג מחיר ללא מע"מ (כמעט בכל מקום, אפילו רשתות מזון וקיוסקים) ואז תלוי מדינה מוסיפים לך את הVAT הרלוונטי, אולי זה המצב עם האתר של ארה"ב. דרך אגב זה האתר שלרוב גם אני קונה ממנו.
כמו שכבר נכתב - בארה'ב אין מע'מ. אין. נישט. אז מה יורידו?...
יש מיסי קניה שרלוונטיים רק במידה וכתובת המשלוח שלך היא בארה'ב (ות לויה במדינה בארה'ב בה נמצא המוכר ובמדינה בארה'ב בה נמצא הקונה). מסים אלו לא מוצגים כחלק ממחיר המוצר(כך ששוב אין מה להוריד) כי ניתן לחשב אותם רק בסוף התהליך - כשכתובת המשלוח ידועה.