גביית יתר ע"י הוט - יש עילה לתביעה?
שלום,
לפני כמה חודשים בניסיון להתנתק מהשירות הוצע לי מחיר אטרקטיבי במיוחד - 68 שקל לחודש עבור 500MB. לאחר כמה חודשים שמתי לב שבפועל גובים ממני 102 שקלים לחודש. אחרי אין סוף בירורים, חזרו אליי ואימתו כי אכן קרתה טעות מצידם והזינו את הסכום בצורה שגויה (יש לי שני הקלטות המאמתות את הדבר). פיצו אותי על החודשים הללו, אך טוענים שאי אפשר לכבד את ההסכם עם מחיר כזה, והמחיר הנמוך ביותר שכרגע אפשר לקבל הוא 94 שקל לחודש.
להתנתק מהם לא בא בחשבון לצערי מאחר ואין סיבים באיזור.
יש כאן עילה לתביעה מולם? האם הם יכולים מבחינה חוקית לנופף ככה בחוזה ביננו כרצונם?
לפני כמה חודשים בניסיון להתנתק מהשירות הוצע לי מחיר אטרקטיבי במיוחד - 68 שקל לחודש עבור 500MB. לאחר כמה חודשים שמתי לב שבפועל גובים ממני 102 שקלים לחודש. אחרי אין סוף בירורים, חזרו אליי ואימתו כי אכן קרתה טעות מצידם והזינו את הסכום בצורה שגויה (יש לי שני הקלטות המאמתות את הדבר). פיצו אותי על החודשים הללו, אך טוענים שאי אפשר לכבד את ההסכם עם מחיר כזה, והמחיר הנמוך ביותר שכרגע אפשר לקבל הוא 94 שקל לחודש.
להתנתק מהם לא בא בחשבון לצערי מאחר ואין סיבים באיזור.
יש כאן עילה לתביעה מולם? האם הם יכולים מבחינה חוקית לנופף ככה בחוזה ביננו כרצונם?
תבקש להתנתק מהם, גם המחיר שהציעו לך (ולא עמדו בו) גבוה !
נציגי המכירות והשימור לא באמת יכולים לתת לך הצעות טובות - צריך ללכת עוד כמה שלבים.
יש להגיע עד פי התהום, עד תיאום החזרת הראוטר, אפילו תציע להחזיר אותו בעצמך.
במעמד החזרת הראוטר פתאום יתחילו לדבר אחרת: פתאום יהיו מבצעים של 54-58 ל-500/12MB.
אם לא מראים להוט שגם אתה יודע לשחק את המשחק הם ינסו לסחוט את הלימון עד הסוף.
נציגי המכירות והשימור לא באמת יכולים לתת לך הצעות טובות - צריך ללכת עוד כמה שלבים.
יש להגיע עד פי התהום, עד תיאום החזרת הראוטר, אפילו תציע להחזיר אותו בעצמך.
במעמד החזרת הראוטר פתאום יתחילו לדבר אחרת: פתאום יהיו מבצעים של 54-58 ל-500/12MB.
אם לא מראים להוט שגם אתה יודע לשחק את המשחק הם ינסו לסחוט את הלימון עד הסוף.
כל הכבוד למי שיש לו את הסבלנות לדבר איתם. 2/3 מהפעמים שניסיתי ליצור איתם קשר השיחה התנתקה אחרי חצי שעה. ממש מרגיש שיש אסטרטגיה של מלחמת התשה. מבחינתי אני משלם אקסטרה כסף בשביל לא לדבר איתם.
עד מתי בזק ימרחו את פריסת הסיבים אצלי???
עד מתי בזק ימרחו את פריסת הסיבים אצלי???
לא צריך לדבר איתם, הכל בכתב !28/10/2022 11:19eliavsd כתב: כל הכבוד למי שיש לו את הסבלנות לדבר איתם. 2/3 מהפעמים שניסיתי ליצור איתם קשר השיחה התנתקה אחרי חצי שעה. ממש מרגיש שיש אסטרטגיה של מלחמת התשה. מבחינתי אני משלם אקסטרה כסף בשביל לא לדבר איתם.
עד מתי בזק ימרחו את פריסת הסיבים אצלי???...
ניתוק רק דרך אתר נתק, התחברות רק דרך נציג פיזי בעת החזרת הראוטר.
- ramsalemix
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 233
- נתן תודות: 69 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים