עידן פלוס בחיפה אין 11 HD

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
haifaboy פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 206
נתן תודות: 134 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #1 

הערוץ כבר כמה חודשים לא מופיע בסריקות בכרמל בחיפה , יש לי שתי טלוויזיות OLED LG חדשות ( GX ו C1 ) ושתיהן לא מזהות , גם ממיר חיצוני של יונדאי , יוק.

הטלווזיות מחוברות לאנטנה עם מגבר של ברקן ( גם את הממיר החיצוני בדקתי עם אחת מהן ) . עד לפני כמה חודשים הכל היה תקין ואז במכה נעלם . דיברתי היום עם נציג של עידן פלוס שמתעקש שהשידורים כרגיל אבל בפועל כלום , הערוץ הנעלם .. ניסה לשכנע אותי לשים אנטנה חיצונית .
לא מוכן להיות חבר במועדון שמוכן לקבל אותי כחבר .

https://www.facebook.com/groups/samsungsmart

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7924
נתן תודות: 67 פעמים
קיבל תודות: 272 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

גם בבקעת אונו אין קליטה. בתאגיד מפנים לרשות השנייה שטוענת שהכל בסדר. התנהלות גרועה של כאן.

gllu
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 117
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שרשור שלא נקרא #3 

יש משהו בשבועות האחרונים היה לו את הhd? גם אצלי אין

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3320
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 633 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

השירשור הזה מזכיר נשכחות.
במשך שנים רבות היו כאן בפורום זה ממש אינספור דיונים, שהסברתי בהם למה לשידור זה נדרשת אנטנה כיוונית מתאימה ותקינה שמותקנת על התורן שנמצא על גג הבינין ולמה ללא אנטנה כזו השידור המדובר לא ייקלט בצורה רציפה באזורים רבים, ואם בכלל לא באזורים מסוימים.

תלתל
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 545
נתן תודות: 195 פעמים
קיבל תודות: 118 פעמים

שרשור שלא נקרא #5 

אצלי אין בעיה בקליטת HD של ערוץ 11 שנקלט בשני מסכים ובעזרת אנטנה פשוטה של ממיר שבכלל מוצבת מאחורי המסכים....

מדובר באזור קליטה של הכרמל שבחיפה.

ליאור

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9036
נתן תודות: 248 פעמים
קיבל תודות: 213 פעמים

שרשור שלא נקרא #6 

07/11/2022 19:59  
haifaboy כתב:
הערוץ כבר כמה חודשים לא מופיע בסריקות בכרמל בחיפה , יש לי שתי טלוויזיות OLED LG חדשות ( GX ו C1 ) ושתיהן לא מזהות , גם ממיר חיצוני של יונדאי , יוק.

הטלווזיות מחוברות לאנטנה עם מגבר של ברקן ( גם את הממיר החיצוני בדקתי עם אחת מהן ) . עד לפני כמה חודשים הכל היה תקין ואז במכה נעלם . דיברתי היום עם נציג של עידן פלוס שמתעקש שהשידורים כרגיל אבל בפועל כלום , הערוץ הנעלם .. ניסה לשכנע אותי לשים אנטנה חיצונית .
...
גם אני שאלתי על זה
viewtopic.php?f=15&t=374714

הכל עבד תקין במשך שנים וביום אחד הערוץ נעלם
שום דבר לא השתנה מבחינת האנטנה
ואני רואה יותר ויותר אנשים שמתלוננים, כנראה שזה לא קשור לציוד קצה
Denon AVR-X4500H|Epson EH-TW5000|SVS Prime Tower|SVS Ultra Center|SVS PB2000|
Fluance Elite Bipolar Surround|Polk audio 2xOWM3 Atmos|Dune303

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שרשור שלא נקרא #7 

18/11/2022 13:19  
sys_admin כתב:
השירשור הזה מזכיר נשכחות.
במשך שנים רבות היו כאן בפורום זה ממש אינספור דיונים, שהסברתי בהם למה לשידור זה נדרשת אנטנה כיוונית מתאימה ותקינה שמותקנת על התורן שנמצא על גג הבינין ולמה ללא אנטנה כזו השידור המדובר לא ייקלט בצורה רציפה באזורים רבים, ואם בכלל לא באזורים מסוימים.
...
אל תשכח שמנכ״ל הרשות השנייה הכריז שאין צורך באנטנות חיצוניות וביקש מהשלטון המקומי להיערך לאיסוף האנטנות מהגגות. כמובן שכל מי שבקיא בתחום יודע שזה קשקוש, אך אם זו היתה ההנחייה - לפחות צריכה להיות קליטה עם אנטנה מוגברת שניצבת ממש צמוד למרפסת פתוחה. שידורי T1 נקלטים כך בלי בעיה. 90 אחוז לפי המקלט שלי. תקופה ארוכה קלטתי גם את T2.

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3320
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 633 פעמים

שרשור שלא נקרא #8 

19/11/2022 22:31  
asaf23 כתב:
אל תשכח שמנכ״ל הרשות השנייה הכריז שאין צורך באנטנות חיצוניות וביקש מהשלטון המקומי להיערך לאיסוף האנטנות מהגגות. כמובן שכל מי שבקיא בתחום יודע שזה קשקוש, אך אם זו היתה ההנחייה - לפחות צריכה להיות קליטה עם אנטנה מוגברת שניצבת ממש צמוד למרפסת פתוחה. שידורי T1 נקלטים כך בלי בעיה. 90 אחוז לפי המקלט שלי. תקופה ארוכה קלטתי גם את T2.
...
אל תשכח שמנכ״ל הרשות השנייה הכריז כבר לפני כשנה וחצי על היערכות לסגירה של מרבב DVB-T הישן והיום כבר הכל מוכן למהלך זה. כך שיישאר רק השידור של DVB-T2 החלש יותר ובא לציון גואל. :lol:

בכל מקרה, בכל הארץ היכן שיש לי צורך בקליטה של שידורי DVB-T2 יש לי אנטנות מתאימות מותקנות על התורן ובכל השנים שהשידורים אלה היו באוויר לא היו לי הפסקות כלל. מצד שני, כל אלה שמחפשים קומבינות או קיצורי דרך, סובלים כל הזמן וכל פעם שומעים מהם, עכשיו זה, עובד, ועכשיו כבר לא. ואם הם חושבים שהם חסכו משהו בכך שלא התקינו את האנטנה המתאימה והנדרשת, אז המצב הוא בדיוק הפוך.

tomer_1968
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1392
נתן תודות: 53 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שרשור שלא נקרא #9 

הערוץ נקלט בחיפה. אנטנה מוגברת מחברות שונות מקומה בפח . לא ניתן להגביר האות שקיים מהתחלה . נקלט ביפו בתל אביב בנתניה וגם אשקלון אפיק 32. אך אפיק 28 אינו נקלט באשקלון יותר למרות שברשותי האנטנה מהטובות בארץ מרובת אלמנטים .היה נקלט היטב בעבר אפיק 28 באשקלון. אפילו טורקיה וקפריסין יש קליטה בקיץ בקרבת הים.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שרשור שלא נקרא #10 

20/11/2022 10:53  
sys_admin כתב:
אל תשכח שמנכ״ל הרשות השנייה הכריז כבר לפני כשנה וחצי על היערכות לסגירה של מרבב DVB-T הישן והיום כבר הכל מוכן למהלך זה. כך שיישאר רק השידור של DVB-T2 החלש יותר ובא לציון גואל. :lol:

בכל מקרה, בכל הארץ היכן שיש לי צורך בקליטה של שידורי DVB-T2 יש לי אנטנות מתאימות מותקנות על התורן ובכל השנים שהשידורים אלה היו באוויר לא היו לי הפסקות כלל. מצד שני, כל אלה שמחפשים קומבינות או קיצורי דרך, סובלים כל הזמן וכל פעם שומעים מהם, עכשיו זה, עובד, ועכשיו כבר לא. ואם הם חושבים שהם חסכו משהו בכך שלא התקינו את האנטנה המתאימה והנדרשת, אז המצב הוא בדיוק הפוך.
...
בשבוע שעבר יצר איתי קשר מישהו מהרשות השנייה, בתיווך של תאגיד כאן.

לדבריו, הבעיה לא אצלי כיוון שאני קולט את T1 ללא כל בעיה ושידורי T2 אמורים להיות באותה עוצמה.
הוא ניסה כיבוי והפעלה של משדרים שונים בגוש דן וביקש ממני לבצע סריקות בטלוויזיה, אך לא היה שינוי.

כנראה שהערב (חמישי) נפתרה הבעיה. השידורים בבקעת אונו חזרו, האיכות מצויינת וללא הפרעות.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”