הגיבויים שלי מהמחשב מתירים לי כ 4 טרה פנוי מה 14. אני מאמין שכן....
פרוצדורה נוראית ליבוא נאס של סינולוג'י
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
בשביל נפח כזה מספיק NAS עם 2 מפרצים.
אתה סתם קונה NAS גדול שלוקח יותר מידי מקום, יקר ומשתמש ביותר מידי כוננים שבסופו של דבר, עולים לך יותר בגלל צריכת החשמל.
קנה NAS עם 2 מפרצים, כונן 22TB או קצת קטן יותר ויש לך פתרון מעולה.
אתה סתם קונה NAS גדול שלוקח יותר מידי מקום, יקר ומשתמש ביותר מידי כוננים שבסופו של דבר, עולים לך יותר בגלל צריכת החשמל.
קנה NAS עם 2 מפרצים, כונן 22TB או קצת קטן יותר ויש לך פתרון מעולה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אז אתה קונה NAS חדש רק עבור שיחזור המידע?
איך אתה יודע שהכוננים תקינים אם אין לך NAS לוודא את זה?
איך אתה יודע שהכוננים תקינים אם אין לך NAS לוודא את זה?
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3361
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 426 פעמים
שמע, כל המסכת שלך התחילה מנאס תקול 1813 עם 8 דיסקים של 2t כל אחד ואני מבין שהרצון שלך הוא לשחזר את כל התוכן מהנאס הישן על שמונת הדיסקים שלו לנאס חדש
הפתרון של רכישת נאס עם 8 דיסקים אך ורק לצורך הקמה מחדש של המערך הישן ואחר כך החלפת הדיסקים לאור גיל הדיסקים ומחירי דיסקים עם נפחי אחסון גדולים פי כמה, הוא פשוט לא יעיל ולא בטוח שישים (אני לא יודע איזו גרסה היתה בנאס הישן איזו תהיה בחדש והאם התאימות בין הגרסאות תהיה מלאה...).
לא יותר פשוט להתמקד בהשקעה יחסית קטנה בתיקון, ולו זמני, של הנאס הישן רק לצורך העברת מידע לנאס חדש שתרכוש שכמו שכבר אמרו לך 2 דיסקים של 22 או 4 של 16 או 14 יתנו לך אותה יתירות שהיתה לך ושקט נפשי בלי ההשקעה שברכישת נאס של 8 דיסקים שלא באמת נחוץ לך
הויתור של על בדיקה של ספק הכוח של הנאס הישן והחלפתו תעלה לך ביוקר הן בטווח הקצר והן בטווח הארוך.
אם אתה מתעקש לא לנסות לתקן אותו הייתי בודק אפשרות של רכישת נאס משומש כמו שלך או השאלה של כזה רק לצורך הקמת המערך הישן והעברתו לנאס חדש קטן עם דיסקים גדולים...
אבל כמובן זה הנאס שלך זה כספך ורק אתה תבחר איך להשתמש בו ומה לקנות...
הפתרון של רכישת נאס עם 8 דיסקים אך ורק לצורך הקמה מחדש של המערך הישן ואחר כך החלפת הדיסקים לאור גיל הדיסקים ומחירי דיסקים עם נפחי אחסון גדולים פי כמה, הוא פשוט לא יעיל ולא בטוח שישים (אני לא יודע איזו גרסה היתה בנאס הישן איזו תהיה בחדש והאם התאימות בין הגרסאות תהיה מלאה...).
לא יותר פשוט להתמקד בהשקעה יחסית קטנה בתיקון, ולו זמני, של הנאס הישן רק לצורך העברת מידע לנאס חדש שתרכוש שכמו שכבר אמרו לך 2 דיסקים של 22 או 4 של 16 או 14 יתנו לך אותה יתירות שהיתה לך ושקט נפשי בלי ההשקעה שברכישת נאס של 8 דיסקים שלא באמת נחוץ לך
הויתור של על בדיקה של ספק הכוח של הנאס הישן והחלפתו תעלה לך ביוקר הן בטווח הקצר והן בטווח הארוך.
אם אתה מתעקש לא לנסות לתקן אותו הייתי בודק אפשרות של רכישת נאס משומש כמו שלך או השאלה של כזה רק לצורך הקמת המערך הישן והעברתו לנאס חדש קטן עם דיסקים גדולים...
אבל כמובן זה הנאס שלך זה כספך ורק אתה תבחר איך להשתמש בו ומה לקנות...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כל מילה ברזל.
וכאשר הצורך הוא שיחזור המידע, פנה ליבואן, אולי הוא יוכל לעזור בהעברת המידע ל- NAS חדש שתקנה דרכו בלי הצורך לקנות NAS גדול והעברת המידע בצורה עצמאית.
וכאשר הצורך הוא שיחזור המידע, פנה ליבואן, אולי הוא יוכל לעזור בהעברת המידע ל- NAS חדש שתקנה דרכו בלי הצורך לקנות NAS גדול והעברת המידע בצורה עצמאית.
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3361
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 426 פעמים
עוד דבר, בדקתי באיביי - ספק כוח לנאס הישן עניין של 300 ש"ח כולל הובלה -סיני אבל כל מה שאתה צריך זה שיעבוד יום כדי לבצע את ההעברה לנאס החדש
נסיון ב 300 ש"ח למול חיסכוןשל קרוב ל 400$ אם תקנה נאס 4 דיסקים, לדעתי לפחות מצדיק את הניסוי..
נסיון ב 300 ש"ח למול חיסכוןשל קרוב ל 400$ אם תקנה נאס 4 דיסקים, לדעתי לפחות מצדיק את הניסוי..
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7982
- נתן תודות: 320 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
היום הגיע החדש. החלפתי את הדיסקים בים בישן לחדש. עם הדלקתו, ישר הוצא לי למגרט (migrate) או לפרמט וגם במיגרוט היו שתי הצעות:
1) דאטא עם הגדרות
2) דאטא בלי הגדרות
העדפתי עם הגדרות כדי לקבל את המידע ואת הסיפריות שמשותפות וכל הגדרה אחרת שעשיתי.
אני יודע שדובר פה בפורום שזה אפשרי אבל בכל זאת עברתי מ 1813 ל 1821. לא מעט גירסאות עברו מאז
1) דאטא עם הגדרות
2) דאטא בלי הגדרות
העדפתי עם הגדרות כדי לקבל את המידע ואת הסיפריות שמשותפות וכל הגדרה אחרת שעשיתי.
אני יודע שדובר פה בפורום שזה אפשרי אבל בכל זאת עברתי מ 1813 ל 1821. לא מעט גירסאות עברו מאז