אני לא בא להגיד שאתה טועה בחשש שלך מצריבות באולד, אבל, הדגם שהיה לך, היה מסדרה 7 או 8, שהיו עדיין מאוד רגישות לצריבות. גם לי הייתה B7 שנצרבה קשות.
גם אני בזמנו חששתי אבל המילים הטובות על האחריות של ח.י שכנעו אותי, ואכן, לאחר שהמסך נצרב, החליפו לי את הפאנל לאחד חדש ויצאתי מרוצה.
מה אני בא להגיד פה:
1. מאז סדרה 9 ומעלה, שופרה משמעותית העמידות לצריבות, ברמה כזו, שנראה, מהנסיון המועט מאוד שלי, שלרוב האנשים כבר כנראה אין מה לחשוש מזה. אני אומר זאת בזהירות אבל זו נקודה לחשוב עליה.
2. בוא נגיד שאתה עדיין חושש. תכניס למחיר המסך את הרחבת האחריות של ח.י, שאני חושב יוצא אחריות ל6 שנים, ותחשב האם זה משתלם לך או לא.
3. חוץ מהמנגנונים נגד צריבה שקיימים במסך, עם השתפרות הטכנולוגיה, הבהירות עלתה, ולכן, היום אתה יכול להריץ את הטלויזיה ב60-70 אחוז בהירות ועדיין לקבל תמונה טובה ולהקטין את הסיכוי לצריבה.
ישנה גם אופציה ללכת על QD אולד של סמסונג או סוני. אישית הייתי חושש מסמסונג. והסוני יקרה מדי.
זה עולם של פשרות, אין כאן אופציה עדיפה חד משמעית.
אם סמסונג מחוץ לתמונה אז מה כבר נשאר? סוני סדרה 9, אבל עדיין תתמודד עם מגבלות הLCD למרות שתשלם הרבה כסף.
אולי ללכת על TCL הבכירה שאומרים שהתמונה טובה, ואז אמנם מגבלות הLCD קיימות אבל לפחות אתה לא מתבאס ששילמת הון כי היא זולה יותר ולכן תוכל לחיות עם זה.
או להגיד, לא משנה האיכות, נפצה עם גודל, אנחנו החלפנו אולד 65 למסך LCD כניסה בגודל 86. אז האיכות לא משהו, עם כל המגבלות של LCD אבל אתה נהנה מהגודל.