איך לסנכרן תמונות מגוגל תמונות ל Synology ds920?
שלום. לאשתי עומד להגמר האחסון בגוגל ואני רוצה להעביר את התמונות שלה משם ל NAS.
ניסיתי דרך ה cloud sync ואחרי שהגדרתי את החשבון שלה ואז גם את התיקייה ב NAS ובגוגל(נתן לי רק root folder) זה חושב לשניה ואומר שסיים אבל כלום לא קורה בתיקייה ומן הסתם שהתמונות לא עברו.
באינטרנט קראתי וראיתי גם קצת על Google takeover אבל לא ממש הסתדרתי עם זה.
אשמח לעזרה בסנכרון. תודה רבה
ניסיתי דרך ה cloud sync ואחרי שהגדרתי את החשבון שלה ואז גם את התיקייה ב NAS ובגוגל(נתן לי רק root folder) זה חושב לשניה ואומר שסיים אבל כלום לא קורה בתיקייה ומן הסתם שהתמונות לא עברו.
באינטרנט קראתי וראיתי גם קצת על Google takeover אבל לא ממש הסתדרתי עם זה.
אשמח לעזרה בסנכרון. תודה רבה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
- AvivMustaky
- כתב

- תגובות: 673
- נתן תודות: 209 פעמים
- קיבל תודות: 224 פעמים
קודם כל תודה רבה גם לך וגם ל @ziv_r על העזרה...
עכשיו ברשותכם מספר שאלות:
1. ממה שאני מבין חייב להוריד את הקבצים למחשב ואז להעלות ל NAS, סתם חשבתי שיש סנכרון חכם יותר
2. כשאני מוריד זה מן הסתם מוריד לי במספר קבצי ZIP ואז כשאני פותח כל אחד מהם אז בכל אחד יש לדוגמה תיקייה photos from 2019
מה בעצם אני אמור לעשות? להתיק את התמונות שבתוך התיקייה ל photos from 2019 של התיקייה האחרת באותו שם? כי מן הסתם לא אוכל להעלות את התיקיות האלו ביחד ל NAS כי אז יש כפילות
3. התמונות שאני מנסה להעביר הן של אשתי. אני מגובה שם כבר הרבה זמן. הלכתי לפי המדריך והבנתי לאיפה להעתיק
נגיד לי יש שם תיקייה של dror photos ודרך ה photos אני תמיד רואה את כל התמונות שלי. השאלה אם עכשיו באותו איזור יצרתי photos of wife אני אוכל להגדיר כשהיא תכנס ל photos היא תראה רק את התמונות שלה? היא לא מעוניינת ממש לראות את כל אלו שלי חח
תודה רבה
היי...
השאלות קצת השתנו ברשותך:
את סעיפים 1 ו2 מההודעה הקודמת אפשר לבטל.
עדיין צריך לשאול:
1. תמונות שאני מנסה להעביר הן של אשתי. אני מגובה שם כבר הרבה זמן. הלכתי לפי המדריך והבנתי לאיפה להעתיק
נגיד לי יש שם תיקייה של dror photos ודרך ה photos אני תמיד רואה את כל התמונות שלי. השאלה אם עכשיו באותו איזור יצרתי photos of wife אני אוכל להגדיר כשהיא תכנס ל photos היא תראה רק את התמונות שלה? היא לא מעוניינת ממש לראות את כל אלו שלי חח
תודה רבה
2. ניסיתי להבין איך לאחד עם הקבצי JSON אבל לא ממש הבנתי איך זה מתבצע, אשמח לעזרה
תודה רבה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

1. תן משתמש יעודי לאישתך, ככה תהיה הפרדה.
2. סעיף 6 במדריך אליו קישרתי:
https://kb.synology.com/en-ca/DSM/tutor ... gle_Photos
זה חשוב להתייחס לסעיף עבור שילוב המיקום והזמן של המדיה.
זה חשוב להתייחס לסעיף עבור שילוב המיקום והזמן של המדיה.
Re:
1. עכשיו יצרתי לה משתמש, איך בעצם אני מפריד בפועל את התמונות? כרגע סיימתי להעלות הכל ל NAS07/12/2022 11:17ziv_r כתב: 1. תן משתמש יעודי לאישתך, ככה תהיה הפרדה.
זה חשוב להתייחס לסעיף עבור שילוב המיקום והזמן של המדיה....
2א. תודה רק עכשיו שמתי לב לקטע הזה. אבל הוא מדבר רק על התמונות בדחיסה לא? לא באיכות מלאה. או שאני טועה?
2ב. את זה אני ממש מפחד לשאול - לפי הסעיף 6 הזה צריך לעשות את הפעולה *לפני* שמעלים ל NAS? רק אל תגיד לי שאני צריך לעשות הכל מחדש
תודה רבה
Re:
עשיתי בדיוק מה שרשום בסעיף 6 ועדיין זה לא עושה כלום. שמתי בתיקייה אחת את ה takeout helper ואת כל התמונות ויצרתי תיקיית OUTPUT07/12/2022 11:17ziv_r כתב: 1. תן משתמש יעודי לאישתך, ככה תהיה הפרדה.
זה חשוב להתייחס לסעיף עבור שילוב המיקום והזמן של המדיה....
ועדיין הוא רושם שיש 0 קבצים לטפל בהם או משהו בסגנון
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

נשמע שלא עקבת בדיוק אחרי ההוראות.
התמונות שלך הן באיכות המקורית? אז תעקוב במדויק אחרי הסעיף הראשון של 6.
התמונות שלך הן מכווצות? אז תעקוב במדויק אחרי הסעיף השני של 6.
באף מקום לא רשום ליצור תיקיה בשם output.
באף מקום לא רשום ליצור תיקיה בשם output.
טוב נראה לי שעכשיו הבנתי. לא הגדרתי איכות מקורית בגוגל תמונות תחת גיבוי (עכשיו עשיתי זאת) למרות שהיה נראה לי שכן. עכשיו אחרי שעשיתי את זה אני יכול פשוט לעשות export ב takeout ולהעלות את זה ישירות ל synology photos? הבנתי נכון?08/12/2022 21:16ziv_r כתב: נשמע שלא עקבת בדיוק אחרי ההוראות.
באף מקום לא רשום ליצור תיקיה בשם output....
תודה רבה על העזרה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אתה צריך לעשות בדיוק כפי שכתוב בהוראות. פשוט תתנסה 

נשבע שכבר שבוע אני עושה די לפי ההוראות...
גם כששיניתי עכשיו ל original quality עדיין זה מוציא לי את זה עם קבצי JSON.
כשעקבתי אחרי המדריך אחרי סעיף 6 זה מראה שאם בוחרים ב original quality אז אין צורך בכלום אלא ישר להעלות ל SYNOLOGY אבל עדיין זה כן בא עם JSON.
ואם זה storage saver אז לפי המדריך זה בא עם קבצי JSON שצריך "לטפל" בהם ועקבתי בדיוק אחרי אופן הטיפול ועדיין לא עזר. וכשדיברתי על תקיית OUTPUT לא התכוונתי שזה יהיה שם התיקייה אלא תיקיית יעד. שים לב לתמונה שצירפתי
אם למישהו יש כח וזמן לעזור אז אשמח :)
- rafib65
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 437
- שם מלא: רפי ב
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
לא היית אמור לשנות את ההגדרות של Google Photos, אלא לבדוק ולפעול בהתאם להגדרות הקיימות.
בכל מקרה, אתה מסתבך אם זה יותר מדי. תעלה כמה תמונות ל Synology Photos מתאריכים שונים ותראה אם התאריך הנכון מזוהה ע"י האפליקציה.
במידה וכן אז התמונות אוכסנו ב Original Qualty ולא צריך לעשות שום דבר נוסף.
במידה ולא, אז הן אוחסנו ב- Storage Saver ואם אתה רוצה לשחזר נתוני זמן ומיקום אתה צריך להשתמש ב takeout-helper.exe.
קרא את ההוראות שוב במדויק, זה עובד בלי שום בעיות.
בכל מקרה, אתה מסתבך אם זה יותר מדי. תעלה כמה תמונות ל Synology Photos מתאריכים שונים ותראה אם התאריך הנכון מזוהה ע"י האפליקציה.
במידה ולא, אז הן אוחסנו ב- Storage Saver ואם אתה רוצה לשחזר נתוני זמן ומיקום אתה צריך להשתמש ב takeout-helper.exe.
קרא את ההוראות שוב במדויק, זה עובד בלי שום בעיות.
אז זהו שהעליתי ל NAS וראיתי שהתאריכים לא מסודרים10/12/2022 11:17rafib65 כתב: לא היית אמור לשנות את ההגדרות של Google Photos, אלא לבדוק ולפעול בהתאם להגדרות הקיימות.
קרא את ההוראות שוב במדויק, זה עובד בלי שום בעיות....
ניסיתי את ה takeout-helper.exe וזה לא עבד, פה עיקר הבעיה שלי
שלום לכולם
קודם כל הסתדרתי (אתם לא מבינים כמה טיפשי היה הפתרון, הטעות נעוצה במדריך עצמו וחוסר תשומת לב) והצלחתי לעשות את האיחוד של ה DATA לחלק מהקבצים
אבל בחלק אחר של הקבצים אני מקבל את ההודעה הזו (ראו תמונה מצורפת) ולא מובן למה.
אשמח להסבר ממי שעשה או יודע?
קודם כל הסתדרתי (אתם לא מבינים כמה טיפשי היה הפתרון, הטעות נעוצה במדריך עצמו וחוסר תשומת לב) והצלחתי לעשות את האיחוד של ה DATA לחלק מהקבצים
אבל בחלק אחר של הקבצים אני מקבל את ההודעה הזו (ראו תמונה מצורפת) ולא מובן למה.
אשמח להסבר ממי שעשה או יודע?
-
- NAS2.PNG
- (42.23 KiB) הורד 184 פעמים