טלוויזיה חדשה שעובדת עם שלט של יס
אני מחפש לקנות טלוויזיה חדשה 55-65 אינץ; נראה מה יכנס) אבל אני רוצה שיהיה אפשר להתאים לה שלט של יס כדי שאוכל להשתמש בו לשליטה על הדלקה/כיבוי ועוצמת שמע. רוב הטלוויזיות החדשות מגיעות עם שלטים משלהן שעובדים בBT ולא יודעות לעבוד עם שלטים של יס (שלא עובדים בBT).
מי יודע בודאות על טלוויזיה שמאפשרת התאמה לשלט של יס ושליטה על הפונקציות שציינתי (עדיפות לLG או Sony)? לא מעוניין כרגע ביס פלוס כפתרון אלטרנטיבי…
תודה!
מי יודע בודאות על טלוויזיה שמאפשרת התאמה לשלט של יס ושליטה על הפונקציות שציינתי (עדיפות לLG או Sony)? לא מעוניין כרגע ביס פלוס כפתרון אלטרנטיבי…
תודה!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
גם סמסונג וגם LG (לא בדקתי אחרות) בוודאות עובדות.
חוץ מזה ששתיהן גם תומכות בזה שהשלט שלהן תשלוט על הממיר.
חוץ מזה ששתיהן גם תומכות בזה שהשלט שלהן תשלוט על הממיר.
כל הדגמים של LG? כולל אלו שהשלט שלהם הוא כמו air mouse?20/12/2022 7:41oferlaor כתב: גם סמסונג וגם LG (לא בדקתי אחרות) בוודאות עובדות.
חוץ מזה ששתיהן גם תומכות בזה שהשלט שלהן תשלוט על הממיר....
יש גם טלוויזיות מבוססות andriod tv שאפשר להתאים להם שלט של יס?
לי יש TCL 935.
השלט של הטלויזיה עובד עם האפליקציה של יס פלוס ואז לא צריך ממיר. האפליקציה לא עובדת עם LG. יש לטלויזיה מערכת הפעלה שונה מגוגל TV
אתה לא יכול להפעיל ממיר לווין עם טלויזיה אנדרואיד אינטרנט.
זה תפוחים ותפוזים, כל אחד לחוד
השלט של הטלויזיה עובד עם האפליקציה של יס פלוס ואז לא צריך ממיר. האפליקציה לא עובדת עם LG. יש לטלויזיה מערכת הפעלה שונה מגוגל TV
זה תפוחים ותפוזים, כל אחד לחוד
מה הקשר בין מה ששאלתי למה שענית?20/12/2022 12:50misty כתב: לי יש TCL 935.
זה תפוחים ותפוזים, כל אחד לחוד...
חוץ מזה שאפשר בLG להפעיל יס פלוס (לא ששאלתי על זה)