התקנת צמודת קיר ל-65 CS
היֿ
התקינו שבוע שעבר להורים שלי 65cs עם התקנת ״צמודת קיר״ של מחסני חשמל.
כמו שקראתי בהודעות אחרות כאן, המתקין עשה לאבא שלי את תרגיל השדרוג ב-800 ש"ח עבור זרוע והרחבת אחריות... בסוף התקין על מה שכבר היה על הקיר.
הטלביזיה רחוקה מאוד מהקיר. התקנה פשוט מכוערת
ניסיתי לבדוק סוג מתקן אחר במחסני חשמל, אבל אין להם כלום מתאים
אשמח להמלצה של מישהו כאן
תודה
התקינו שבוע שעבר להורים שלי 65cs עם התקנת ״צמודת קיר״ של מחסני חשמל.
כמו שקראתי בהודעות אחרות כאן, המתקין עשה לאבא שלי את תרגיל השדרוג ב-800 ש"ח עבור זרוע והרחבת אחריות... בסוף התקין על מה שכבר היה על הקיר.
הטלביזיה רחוקה מאוד מהקיר. התקנה פשוט מכוערת
ניסיתי לבדוק סוג מתקן אחר במחסני חשמל, אבל אין להם כלום מתאים
אשמח להמלצה של מישהו כאן
תודה
קיבלתם הצעה, אין שום תרגיל..
בנוסף לזה כל מתקן קיר כולל מה שממליצים עליו בח. י מרחיק את המסך מהקיר במידה מסוימת, יותר או פחות ס"מ או שניים אבל מרחיק.
ההצעה שקיבלתם היתה לזרוע שתאפשר תזוזה של המסך במצב פתוח אבל במצב סגור היא תהיה דומה מאד להתקנת צמוד קיר.
אם תסביר מה הצורך שלך ולאיזה תוצאה אתה רוצה להגיע יהיה ניתן לעזור טוב יותר.
בנוסף לזה כל מתקן קיר כולל מה שממליצים עליו בח. י מרחיק את המסך מהקיר במידה מסוימת, יותר או פחות ס"מ או שניים אבל מרחיק.
ההצעה שקיבלתם היתה לזרוע שתאפשר תזוזה של המסך במצב פתוח אבל במצב סגור היא תהיה דומה מאד להתקנת צמוד קיר.
אם תסביר מה הצורך שלך ולאיזה תוצאה אתה רוצה להגיע יהיה ניתן לעזור טוב יותר.
זרוע נשלפת לא יושבת צמוד על הקיר גם שהמסך צמוד עד הסוף לקיר.
למי שחייב את הפונקציונליות של השליפה אז סבבה. למי שלא זה פשוט מכוער שמסך כל כך דק (בחלק העליון), יוצא כל כך הרבה מהקיר.
גם בהתקנה הראשונה אצלי "נפלתי" בהצעה למתקן נשלף. בסוף התקנתי חדש צמוד קיר.
למי שחייב את הפונקציונליות של השליפה אז סבבה. למי שלא זה פשוט מכוער שמסך כל כך דק (בחלק העליון), יוצא כל כך הרבה מהקיר.
גם בהתקנה הראשונה אצלי "נפלתי" בהצעה למתקן נשלף. בסוף התקנתי חדש צמוד קיר.
אין לי מושג מה דגם הזרוע, כי המחיר היה כ-800 ש"ח והוא לא כל-כך הבין25/12/2022 22:26eran כתב: שלום,
גם אני לפני התקנת CS65. תוכל לאמר מה דגם הזרוע שהתקינו לאביך , וכמה המסך רחוק מהקיר בס"מ ב"מצב סגור"
תודה...
בכל מקרה, תראה את ההמלצה הזאת. נראה לי שהכי מתאים
https://ksp.co.il/web/item/231108