מחשב TINY מחודש - איזה שירות מדהים (NOT)
-
silverbullet
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 342
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
מה בסה"כ רציתי? מחשב TINY כדי להקים לי שרת HOME-ASSISTANT? אז הזמנתי באיביי, וזה חזר לשולח לאחר מס. ימים עקב בעיות לוגיסטיקה. אז אמרתי, יאללה, נקנה בארץ, על הדרך לא נוציא את הכסף לחו"ל, שילמתי קצת יותר והזמנתי מחשב TINY מדגם M93P. שמח ונרגש שאוטוטו אני מקבל את המחשב ואז הגיע הרגע שבו השליח מגיע, אני כולי נרגש ! מחשב חדש.
מגיע לבית אחרי העבודה, פותח את האריזה ואז מגלה שקיבלתי דגם M83 ולא מה שהזמנתי. למחרת מבזבז שעות בטלפון מול המשווק וגם הספק, אך אף אחד לא עונה. שולח מיילים ואין תגובה.
מס. ימים לאחר מכן תפסתי במקביל נציגה בטלפון וגם נציגה בפייסבוק. סיפרתי להם על המקרה והם החזירו לי בסוף היום תשובה מהספק
(הנציגה כתבה לי):
"זו התשובה שקיבלתי מהספק -
מדובר באותו דגם מחשב
מדובר בייבוא מקביל ומה שהלקוח רואה M83
זה אותו דגם
פשוט היצרן כותב כל מיני תתי דגמים אך מדובר באותו מחשב לפי הרכישה"
שטויות במיץ עגבניות.
אחרי מס. ימים הובטח לי שהמחשב יוחלף תוך 10 ימי עסקים ועברו כבר 6 ימים ואין זכר לא לשליח ולא למחשב. פניתי למועצה לצרכנות והגשתי תלונה ולבנתיים החנות הסירה את עמוד המוצר ונראה שמערך שירות הלקוחות שלהם דיי מאכזב (לא רק אותי, מלא לקוחות שכתבו ביקורות שליליות גם בפייסבוק וגם בגוגל).
אעדכן בהמשך.
* שם החנות והספק מצונזרים לעת עתה.
מגיע לבית אחרי העבודה, פותח את האריזה ואז מגלה שקיבלתי דגם M83 ולא מה שהזמנתי. למחרת מבזבז שעות בטלפון מול המשווק וגם הספק, אך אף אחד לא עונה. שולח מיילים ואין תגובה.
מס. ימים לאחר מכן תפסתי במקביל נציגה בטלפון וגם נציגה בפייסבוק. סיפרתי להם על המקרה והם החזירו לי בסוף היום תשובה מהספק
(הנציגה כתבה לי):
"זו התשובה שקיבלתי מהספק -
מדובר באותו דגם מחשב
מדובר בייבוא מקביל ומה שהלקוח רואה M83
זה אותו דגם
פשוט היצרן כותב כל מיני תתי דגמים אך מדובר באותו מחשב לפי הרכישה"
שטויות במיץ עגבניות.
אחרי מס. ימים הובטח לי שהמחשב יוחלף תוך 10 ימי עסקים ועברו כבר 6 ימים ואין זכר לא לשליח ולא למחשב. פניתי למועצה לצרכנות והגשתי תלונה ולבנתיים החנות הסירה את עמוד המוצר ונראה שמערך שירות הלקוחות שלהם דיי מאכזב (לא רק אותי, מלא לקוחות שכתבו ביקורות שליליות גם בפייסבוק וגם בגוגל).
אעדכן בהמשך.
* שם החנות והספק מצונזרים לעת עתה.
-
- image.png
- (9.54 KiB) הורד 550 פעמים
-
silverbullet
- חבר פעיל מאוד

לא ארחיב יותר מידיי כי אני מרגיש שיצאתי פרייאר אבל תעשו לעצמכם טובה, אל תרכשו מחשב מחודש בארץ.
יש המון קומבינות והתשובות שנותנים לך בתור לקוח הן מרתיחות (החל מזה אותו המחשב, היבואנים האלה, זה כלל לא אנחנו אשמים אלא החברה שפרסמה את המוצר ועוד ועוד ועוד...).
נשאר לי טעם רע מהרכישה במיוחד כשאני יודע שיכולתי לחסוך כ-200 ש"ח אם הייתי מזמין מאמזון.
יש המון קומבינות והתשובות שנותנים לך בתור לקוח הן מרתיחות (החל מזה אותו המחשב, היבואנים האלה, זה כלל לא אנחנו אשמים אלא החברה שפרסמה את המוצר ועוד ועוד ועוד...).
נשאר לי טעם רע מהרכישה במיוחד כשאני יודע שיכולתי לחסוך כ-200 ש"ח אם הייתי מזמין מאמזון.
- ChinggisKhan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2643
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 376 פעמים
אני באופן אישי פחות מאמין במחודשים. ההפרש במחיר לא מצדיק לרוב את המחיר.
לצאת בהצהרה גורפת שלא כדאי לקנות בארץ זה קצת מוגזם ומוטעה. נפלת על חנות ספציפית שלא לקחה אחריות ואולי באמת לא כדאי לקנות מהם, לפחות תזכיר את שמם לטובת אחרים אחרים לא עשית כלום.03/01/2023 7:10silverbullet כתב: לא ארחיב יותר מידיי כי אני מרגיש שיצאתי פרייאר אבל תעשו לעצמכם טובה, אל תרכשו מחשב מחודש בארץ.
נשאר לי טעם רע מהרכישה במיוחד כשאני יודע שיכולתי לחסוך כ-200 ש"ח אם הייתי מזמין מאמזון....
אני יודע שעם חנות שיש להם שירות נורמלי כמו נניח וואלה שופס שקניתי מהם גם מחודש וגם מוצרים אחרים אז גם כשיש בעיות עם הספק הם מסדרים את הענינים או במקרה הגרוע מבטלים ומחזירים.
גם באמאזון היו אנשים שנתקלו במוצרים מזוייפים שנשלחו מספק מסויים, זה אומר שלא כדאי לקנות יותר באמאזון? כנראה שלא. אתה קונה מחנות אמינה שאתה יודע שגם אם קורית תקלה הם לוקחים אחריות.
-
silverbullet
- חבר פעיל מאוד

היי,
ברור שאי אפשר להכליל אבל מכיוון שאחרי שקיבלתי מהספק תשובות על צורת ההתנהלות והמכירה, הרגיש לי שהמודל מכירה בחנות שרכשתי ממנה והשירות מהספק שקיבלתי, הוא יהיה מודל פחות או יותר זהה לשאר החנויות.
הספק הצהיר בפניי שהוא עובד עם המון אתרי מכירות ואז הבאתי לו הוכחות מאותם אתרים שהמפרטים של המחשבים שהם מפרסמים הוא שונה מבפועל מה שהוא מספק (התעקשתי איתו בעיקר על המעבד והמהירות שלו). יש המון קומבינות בשוק הזה של המחודשים, ואותי מרתיח עוד יותר שאת המחשבים האלה לרוב מקבלים ממשרדים ממשלתיים (כדוגמת המשרד שבו אני עובד) והם אמורים לצאת לגריטה אך בפועל הם יוצאים למכירה מחודשת.
אני רוצה לשים את הסיפור הזה מאחוריי כעת, בהתחלה הייתי נחוש לא לוותר ולכן פתחתי בפוסט. שכל אחד יעשה את החושבים שלו.
ברור שאי אפשר להכליל אבל מכיוון שאחרי שקיבלתי מהספק תשובות על צורת ההתנהלות והמכירה, הרגיש לי שהמודל מכירה בחנות שרכשתי ממנה והשירות מהספק שקיבלתי, הוא יהיה מודל פחות או יותר זהה לשאר החנויות.
הספק הצהיר בפניי שהוא עובד עם המון אתרי מכירות ואז הבאתי לו הוכחות מאותם אתרים שהמפרטים של המחשבים שהם מפרסמים הוא שונה מבפועל מה שהוא מספק (התעקשתי איתו בעיקר על המעבד והמהירות שלו). יש המון קומבינות בשוק הזה של המחודשים, ואותי מרתיח עוד יותר שאת המחשבים האלה לרוב מקבלים ממשרדים ממשלתיים (כדוגמת המשרד שבו אני עובד) והם אמורים לצאת לגריטה אך בפועל הם יוצאים למכירה מחודשת.
אני רוצה לשים את הסיפור הזה מאחוריי כעת, בהתחלה הייתי נחוש לא לוותר ולכן פתחתי בפוסט. שכל אחד יעשה את החושבים שלו.
אתה אומר שאי אפשר להכליל אבל מכליל על סמך הרגשה...15/01/2023 13:40silverbullet כתב: היי,
...
זה טוב שאתה מתעקש לקבל מה שרכשת ואם לא עזר אני מניח שהחזרת?
אני בטוח שיש ספקים\חנויות אחרות שכן מספקים בדיוק מה שהם מתחייבים אליו.
באופן כללי כל שוק המחשבים\טכנולוגיה הוא כזה שרוב הקונים לא באמת מבינים מה הם קונים אלא רק לפי המלצה שהמעבד "חזק" המחשב "עוצמתי" וכו...אז אפשר להגיד שגם בחדשים יש הטעיות באותה מידה. הרוב כנראה קונים מחשב\טלפון הרבה יותר חזק ממה שהם באמת צריכים בהשקעה גדולה יותר משמעותי תמה שבאמת נדרש.
אם אנשים היו מודעים לאיזה שיפור משמעותי יש בדור 12 לא היו מתפתים לקנות אפילו מחשב חדש או מעבד מדור 10 ומטה ובכל זאת נמכרים הרבה כאלה.