כל המחירים עלו אחרי הבלאק פריידי, מתי ירדו שוב?
-
pearljam50000
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 446
- נתן תודות: 201 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
מבואס שפספסתי את הבלאק, והמחירים ממש עלו לפעמים גם באלפי שקלים
מתי המחירים צפויים לרדת שוב?
לא אכפת לי לסחוב חודש- חודשיים
מתי המחירים צפויים לרדת שוב?
לא אכפת לי לסחוב חודש- חודשיים
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3361
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 426 פעמים
באמת? עלו? למה? לא בסדר, ממש לא בסדר
עוד מעט יהיו מבצעי טו' בשבט, ואחר כך מבצעי פורים, יום העצמאות ופסח, הכל בטווח הנראה לעין
עוד מעט יהיו מבצעי טו' בשבט, ואחר כך מבצעי פורים, יום העצמאות ופסח, הכל בטווח הנראה לעין
אני לא בטוח עד כמה המבצעים האלה אמיתיים. עקבתי אחרי מספר מוצרים (לא רק טלויזיה) השנה והמחירים לפני בלאק פריידי (משהו כמו חודש לפני) היו נמוכים יותר.
גם שנה שעברה התעניינתי בטלויזיה של שיאומי. שבועיים לפני בלאק פריידי, משהו כמו 2700, בבלאק פריידי עלה ל-3500.
אני משער שהמחירים קשורים בעיקר ליבואנים ולסחורה שיש להם והם קובעים את טווח המחיר.
גם שנה שעברה התעניינתי בטלויזיה של שיאומי. שבועיים לפני בלאק פריידי, משהו כמו 2700, בבלאק פריידי עלה ל-3500.
אני משער שהמחירים קשורים בעיקר ליבואנים ולסחורה שיש להם והם קובעים את טווח המחיר.
-
pearljam50000
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 446
- נתן תודות: 201 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
לצערי אמתיים מאוד20/01/2023 22:43magshield כתב: אני לא בטוח עד כמה המבצעים האלה אמיתיים. עקבתי אחרי מספר מוצרים (לא רק טלויזיה) השנה והמחירים לפני בלאק פריידי (משהו כמו חודש לפני) היו נמוכים יותר.
אני משער שהמחירים קשורים בעיקר ליבואנים ולסחורה שיש להם והם קובעים את טווח המחיר....
ומדובר בין מאות לאלפי שקלים לדגמים ספציפיים שעקבתי אחריהם
אאלץ לחכות עוד כמה חודשים שירדו שוב כנראה
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4586
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 205 פעמים
פספסת ? לא נורא, יש מחזוריות כל הזמן. מחירים מתחילים גבוה, יש מבצעים וחלק מהמחירים יורדים, מוצרים מתיישנים והמחיר ממשיך לרדת במבצעים עד שהמוצר עצמו יוצא מהמגוון.
אני בד"כ מסמן מה אני רוצה אחרי קריאת ביקורות מעמיקה ואז עוקב אחרי שלושת המובילים - ברגע שיש מבצע אני כבר נערך לזה מראש.
אין לך מה להתבאס על מבצעים שהחמצת אלא אם זה מוצר שכבר לא נמכר, ושוב - יש תמיד מחליפים.
אני בד"כ מסמן מה אני רוצה אחרי קריאת ביקורות מעמיקה ואז עוקב אחרי שלושת המובילים - ברגע שיש מבצע אני כבר נערך לזה מראש.
אין לך מה להתבאס על מבצעים שהחמצת אלא אם זה מוצר שכבר לא נמכר, ושוב - יש תמיד מחליפים.
בעיקרון יש 2 סבבי מבצעים בשנה, שתקפים כמעט לכל המוצרים. ביניהם טלויזיות.
אחד זה מבצעי נובמבר (יש אפטר פארטי באזור סוף דצמבר שנקרא ״מבצעי סוף שנה״)
והשני זה מסצעי פסח (כשיוצאים הדגמים של השנה החדשה, דגמי השנה החולפת מקבלים הנחה).
ספציפית למנגלים יש מועד נוסף - יום העצמאות.
ולטלויזיות, יש מועד נוסף פעם ב-4 שנים - מונדיאל.
אבל מעבר לזה, זה רק 2 המועדים שרשמתי.
כל מבצע אחר שיהיה בין לבין, לרוב לא באמת יוריד את המחירים למחירי הסיילים. ואף פעם לא יוריד מעבר.
אחד זה מבצעי נובמבר (יש אפטר פארטי באזור סוף דצמבר שנקרא ״מבצעי סוף שנה״)
והשני זה מסצעי פסח (כשיוצאים הדגמים של השנה החדשה, דגמי השנה החולפת מקבלים הנחה).
ספציפית למנגלים יש מועד נוסף - יום העצמאות.
ולטלויזיות, יש מועד נוסף פעם ב-4 שנים - מונדיאל.
אבל מעבר לזה, זה רק 2 המועדים שרשמתי.
כל מבצע אחר שיהיה בין לבין, לרוב לא באמת יוריד את המחירים למחירי הסיילים. ואף פעם לא יוריד מעבר.