Dexter: Origins - תמשיך לסדרת פריקוול שתגולל את תחילת דרכו של דקסטר מורגן
-
Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 6453
- נתן תודות: 632 פעמים
- קיבל תודות: 1290 פעמים
Dexter: Origins פריקוול נמצא בעבודה על ידי Showtime לאחר הצלחת Dexter: New Blood בכיכובו של Michael C. Hall המקורי מהסדרה
שכנראה גם תמשיך לעונה שנייה ותתמקד בבנו. מדובר על סדרה שתתרחש בעיר הולדתו של דקסטר מורגן במיאמי כשהיה צעיר, לפני שהפך לרוצח המוכר בסדרה הנפלאה. בנוסף סדרה נוספת על הרוצח מהסדרהTrinity Killer בכיכובו של Arthur Mitchell. פרטים ראשונים עדיין לא סופיים, בקרוב פרטים מלאים.
https://variety.com/2023/tv/news/dexter ... 235514347/
שכנראה גם תמשיך לעונה שנייה ותתמקד בבנו. מדובר על סדרה שתתרחש בעיר הולדתו של דקסטר מורגן במיאמי כשהיה צעיר, לפני שהפך לרוצח המוכר בסדרה הנפלאה. בנוסף סדרה נוספת על הרוצח מהסדרהTrinity Killer בכיכובו של Arthur Mitchell. פרטים ראשונים עדיין לא סופיים, בקרוב פרטים מלאים.
https://variety.com/2023/tv/news/dexter ... 235514347/
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
Re: Dexter - תמשיך לסדרת פריקוול שתגולל את תחילת דרכו של דקסטר מורגן
הגזימו. מתחיל להזכיר את המתים המהלכים
-
Kondo10

בכלל לא מזכירה את "המתים המלכים" שבאמת נמרחה. דווקא Dexter: New Blood הייתה מוצלחת מאוד.
שים לב שגם היקום של Yellowstone בונה עוד ספין אופים וכולם מוצלחים על פי ביקורות שונות (לא ראיתי עדין).
חוץ מזה אני מעריץ של הסדרה, לכן מבחינתי זה מבורך, במידה ותהיה מוצלחת מבחינת כתיבה יצירתית.
שים לב שגם היקום של Yellowstone בונה עוד ספין אופים וכולם מוצלחים על פי ביקורות שונות (לא ראיתי עדין).
חוץ מזה אני מעריץ של הסדרה, לכן מבחינתי זה מבורך, במידה ותהיה מוצלחת מבחינת כתיבה יצירתית.
- יהלי ב
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 398
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 92 פעמים
ומי בדיוק יגלם את דקסטר הצעיר? אם זה שחקן אחר זה לדעתי צפוי להכשל כי למעריצים יהיה קשה להתחבר לדסקטר שונה. אם זה MCH בעצמו, אז אני מקווה שישקיעו מאד ב DE-AGING ולא יסתפקו בלשים עליו פאה מגוכחת כפי שעשו בעבר בכדי להראות פלשבקים.
-
Kondo10

בהחלט רק Michael C. Hall יכול לגלם את דקסטר מורגן כי הצופים מזדהים איתו. כל שחקן אחר תוביל את הסדרה לכישלון לטעמי.
השאלה באמת איך "מצעירים" אותו בלי להרגיש מגוכח. נמתין לפרטים נוספים.
השאלה באמת איך "מצעירים" אותו בלי להרגיש מגוכח. נמתין לפרטים נוספים.
גם אני מעריץ של הסדרה ומכאן החשש שלי06/02/2023 20:18Kondo10 כתב: בכלל לא מזכירה את "המתים המלכים" שבאמת נמרחה. דווקא Dexter: New Blood הייתה מוצלחת מאוד.
חוץ מזה אני מעריץ של הסדרה, לכן מבחינתי זה מבורך, במידה ותהיה מוצלחת מבחינת כתיבה יצירתית....
-
Kondo10

יכול להבין אותך, קל להרוס סדרה קשה יותר לבנות אותה לאורך שנים שתשמור על אותה רמה.
ספין אופים זה בדרך כלל שאריות שנשארו מסדרת המקור, לכן זה נראה מיותר - לפעמים יש הפתעות.
ממעבר לזה אין הרבה סדרות בז'אנר הנ"ל, לכן זה משמח כפליים.
היום יותר מתמיד מבינים שכדי לבנות סדרת מרתקת ואיכותית לא מספיקים כמה אפקטים מגיבורי - על, צריך משהו מעבר לזה
לכן Andor הצליחה, The Last of Us מסתמנת גם בתור הצלחה למרות שהיה אפשר להפוך אותה לסדרה זומבים עם אקשן ללא הפסקה
עובדה שהיוצרים/מפיקים מבינים שהצופים מחפשים מעט יותר עומק לסיפור, תסריט מהודק ללא קצוות, וליהוק מתאים.
ספין אופים זה בדרך כלל שאריות שנשארו מסדרת המקור, לכן זה נראה מיותר - לפעמים יש הפתעות.
ממעבר לזה אין הרבה סדרות בז'אנר הנ"ל, לכן זה משמח כפליים.
היום יותר מתמיד מבינים שכדי לבנות סדרת מרתקת ואיכותית לא מספיקים כמה אפקטים מגיבורי - על, צריך משהו מעבר לזה
לכן Andor הצליחה, The Last of Us מסתמנת גם בתור הצלחה למרות שהיה אפשר להפוך אותה לסדרה זומבים עם אקשן ללא הפסקה
עובדה שהיוצרים/מפיקים מבינים שהצופים מחפשים מעט יותר עומק לסיפור, תסריט מהודק ללא קצוות, וליהוק מתאים.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8629
- נתן תודות: 1401 פעמים
- קיבל תודות: 335 פעמים
כמוך הייתי גרופי פנאטי....
תמיד דירגתי את הסדרה חזק למעלה בין ה-10 של כל הזמנים.
עד שהגיע New Blood עם הפרק האחרון הנורא והאיום, וכאן זה נגמר.
הרס לי הכול, כמה חבל.
כמו שאומר הפתגם- "כל המוסיף גורע".
למה לעזאזל היו חייבים לגעת בזה בכלל???
אני בטוח ש – MCH לא היה נואש לכסף להשלמת הכנסה...
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8629
- נתן תודות: 1401 פעמים
- קיבל תודות: 335 פעמים