שאלה לגבי עניין ההתקנה בבית פרטי של סיב אופטי של בזק.
מחר מתואם אצלי התקנת סיב של בזק, לפי מה שראיתי הם רושמים שהם יתקינו בשקע הראשון בבית.
א. *קריטי* מאוד שההתקנה תהיה אצלי בחדר, שהוא בקומה העליונה. כרגע בחדר שלי יש כבר קו בזק והראוטר אצלי בחדר. האם לדעתכם תהיה בעיה להשחיל לחדר שלי קו?
ב. בהנחה שיש בעיה ושבזק לא יהיו מוכנים לשים את הקו אצלי בחדר, עם מי אפשר לדבר ולמי אפשר לפנות כדי שישימו את הקו אצלי בחדר? לא אכפת לי לשלם לאיש מקצוע או לבזק, אני רוצה אינטרנט נורמלי.
שאלה לגבי התקנת בזק בבית בחדר ספציפי
-
Magnivilator
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
- elad919
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 103
- שם מלא: אלעד אלעד
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
בזק בדרך כלל לא עושים בעיות בעניין הזה
נכון, זה כתוב שהם מתקינים בשקט הראשון בבית.
בגדול - לא עשו לי שום בעיות. ביקשתי להתקין בסלון שהוא החדר הכי רחוק מהמרכזיה ממנה משכו את הכבל האופטי.
זה מאוד תלוי בטכנאי ובסבלנות שלו וביחס שלך אליו. תעשה "כבוד" לטכנאי כשהוא מגיע, תכין לו קפה, תצחק איתו קצת
יהיה לו קשה לסרב לבקשה.
במקרה שלי הגדלתי ראש והכנתי מראש צינור מריכף ירוק באורך 30 מטר שמתחיל מקצה הבית איפה שהמרכזיה ברחוב ועד לנקודה
שבה רציתי שהסיב יגיע אליה (בסלון). כשהטכנאי ראה את זה הוא בכלל התלהב על ההגדלת ראש, כי בעצם עשיתי לו כמעט את כל העבודה
אפילו הכנתי בתוך הצינור כבל משיכה מקצה לקצה, כל מה שנותר לו לעשות זה לחבר את הסיב לכבל משיכה שהכנתי
ולמשוך בצד השני בסלון, סיים את העבודה תוך 20 דקות והלך שמח, אמר שיספיק באותו יום יותר התקנות ממה שחשב.
אם אצלך יש מאיפה להשחיל בקלות ועד לחדר בו אתה רוצה שהסיב יהיה, אז הם לא יעשו בעיות בכלל לדעתי.
בכל מקרה, אם יסרב מכל מיני סיבות, תנסה להתעקש ולהיות קצת אסרטיבי
אם זה לא יעזור וזה מאוד קריטי, אתה תמיד יכול לבטל את ההתקנה, או ליצור קשר עם מוקד 199 בזמן שהטכנאי שם
לדבר עם בכיר במוקד ואולי שיאשרו לטכנאי כן לעשות מאמץ ולהביא את הסיב לאן שאתה רוצה.
בהצלחה
נכון, זה כתוב שהם מתקינים בשקט הראשון בבית.
בגדול - לא עשו לי שום בעיות. ביקשתי להתקין בסלון שהוא החדר הכי רחוק מהמרכזיה ממנה משכו את הכבל האופטי.
זה מאוד תלוי בטכנאי ובסבלנות שלו וביחס שלך אליו. תעשה "כבוד" לטכנאי כשהוא מגיע, תכין לו קפה, תצחק איתו קצת
יהיה לו קשה לסרב לבקשה.
במקרה שלי הגדלתי ראש והכנתי מראש צינור מריכף ירוק באורך 30 מטר שמתחיל מקצה הבית איפה שהמרכזיה ברחוב ועד לנקודה
שבה רציתי שהסיב יגיע אליה (בסלון). כשהטכנאי ראה את זה הוא בכלל התלהב על ההגדלת ראש, כי בעצם עשיתי לו כמעט את כל העבודה
אפילו הכנתי בתוך הצינור כבל משיכה מקצה לקצה, כל מה שנותר לו לעשות זה לחבר את הסיב לכבל משיכה שהכנתי
ולמשוך בצד השני בסלון, סיים את העבודה תוך 20 דקות והלך שמח, אמר שיספיק באותו יום יותר התקנות ממה שחשב.
אם אצלך יש מאיפה להשחיל בקלות ועד לחדר בו אתה רוצה שהסיב יהיה, אז הם לא יעשו בעיות בכלל לדעתי.
בכל מקרה, אם יסרב מכל מיני סיבות, תנסה להתעקש ולהיות קצת אסרטיבי
אם זה לא יעזור וזה מאוד קריטי, אתה תמיד יכול לבטל את ההתקנה, או ליצור קשר עם מוקד 199 בזמן שהטכנאי שם
לדבר עם בכיר במוקד ואולי שיאשרו לטכנאי כן לעשות מאמץ ולהביא את הסיב לאן שאתה רוצה.
בהצלחה