עובר למכונה אוטומטית , מחפש דגם ....
-
רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5345
- נתן תודות: 954 פעמים
- קיבל תודות: 135 פעמים
עדכון למעוניינים לגבי Saeco Xelsis Suprema
כעת ניתן לומר שאני מאד מרוצה !
הקפה נהדר, הקצף נהדר, שמרתי בזכרון את הקומבינציה ולכן התוצאה זהה בכל מזיגה.
תחזוקה מרובת חלקים אבל קלה וברגע שמבינים מה צריך לעשות - זה פשוט יותר.
לסיכום : מאד מרוצה.
כעת ניתן לומר שאני מאד מרוצה !
הקפה נהדר, הקצף נהדר, שמרתי בזכרון את הקומבינציה ולכן התוצאה זהה בכל מזיגה.
תחזוקה מרובת חלקים אבל קלה וברגע שמבינים מה צריך לעשות - זה פשוט יותר.
לסיכום : מאד מרוצה.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
איך אתה יודע שהיא היחידה שעושה חלב באמת חם ?22/04/2023 16:00Rahamimy כתב: אני רכשתי סאקו לפני כמעט שנה
מכונה מעולה!!! והאוטומטית היחידה שעושה קפה עם חלב שהוא באמת חם!
אחזקה קלה ובלי סוף אפשריות
אחלה קניה עשית!...
- Rahamimy
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
- שם מלא: רחמים יוספי
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
רכשתי כמה מכונות אוטומטיות לפני
ותמיד הקפה לא היה מספיק חם
משיחות עם בעלי חנויות ( בעיקר תלונות שאני לא נהנה )
תמיד קיבלתי תשובות שבמכונה אוטומטית החלב לא יוצא חם
גם חנות אחת נתנה לי מין טבעת להרכיב על הצינורות של המקציף... החלב יצא יותר חם אבל זה פגע באיכות של ההקצפה
שוב זה מניסיון שלי יכול להיות שיש עוד מכונות שהחלב יצא חם מאוד
מה שבטוח שהסאקו הזו עושה תעבודה
ותמיד הקפה לא היה מספיק חם
משיחות עם בעלי חנויות ( בעיקר תלונות שאני לא נהנה )
תמיד קיבלתי תשובות שבמכונה אוטומטית החלב לא יוצא חם
גם חנות אחת נתנה לי מין טבעת להרכיב על הצינורות של המקציף... החלב יצא יותר חם אבל זה פגע באיכות של ההקצפה
שוב זה מניסיון שלי יכול להיות שיש עוד מכונות שהחלב יצא חם מאוד
מה שבטוח שהסאקו הזו עושה תעבודה
חלב לא אמור לצאת רותח ממכונת הקפה ואפילו רחוק מכך.
ברוב מכונות הקפה זה מכוון לסביב 55 מעלות וזה לא שאי אפשר להרתיח אותו כמו את המים למשל (או קרוב מאוד להרתחה).
פשוט את החלב למשקאות על בסיס חלב מחממים לטפרטורה הזו.
בכל אופן אצלי ב JURA Z5,6,8 החלב תמיד יצא בטמפרטורה מאוד נעימה בשבילי ובשביל שאר המשפחה.
ברוב מכונות הקפה זה מכוון לסביב 55 מעלות וזה לא שאי אפשר להרתיח אותו כמו את המים למשל (או קרוב מאוד להרתחה).
פשוט את החלב למשקאות על בסיס חלב מחממים לטפרטורה הזו.
בכל אופן אצלי ב JURA Z5,6,8 החלב תמיד יצא בטמפרטורה מאוד נעימה בשבילי ובשביל שאר המשפחה.
-
רונן
- חבר מכור קשה

אני לא נכנס לפרטים של טמפרטורת החלב או המים או הקפה או במטבח .
( למרות שנדמה לי , במכונה הזאת - פולי הקפה מתחממים טרם העברת המים דרכם - יש ביטוי ויזואלי לזה )
התוצאה הסופית בעיני מושלמת וזה הכי חשוב.
( מתבסס על כיוון פרמטרים של החברה לנוסחה המתאימה לדרישות שלי והכוללות את סוג הקפה וקשיות המים אצלי )
( למרות שנדמה לי , במכונה הזאת - פולי הקפה מתחממים טרם העברת המים דרכם - יש ביטוי ויזואלי לזה )
התוצאה הסופית בעיני מושלמת וזה הכי חשוב.
( מתבסס על כיוון פרמטרים של החברה לנוסחה המתאימה לדרישות שלי והכוללות את סוג הקפה וקשיות המים אצלי )
יש "חוקיות" בחימום החלב, שכן מעבר לטמפרטורה מסויימת, החלב פשוט משנה את התכונות (הכימיות) שלו ותאמין לי שלא תרצה לשתות אותו בטמפרטורה הנ"ל.
ה"בעיה" היא שהרבה אנשים משנים את התכנות של המשקאות במכונות שלהם ,בכך שמשנים את היחס בין החלב לקפה עצמו (לטובת כמות חלב גדולה יותר) וע"י כך גורמים לכלל המשקה להיות בטפרטורה נמוכה יותר, שכן טמפרטורת החלב הנמזג נמוכה יותר מטפרטורת הקפה הנמזג ואז כלל המשקה פשוט קר יותר.
אז זה לא שהמכונות לא מוציאות חלב מספיק חם, זה בדרך כלל המשתמשים משנים את התכנות.
בלי שום קשר, אני שנים היתי בטוח שבמכונה שלי JURA Z5 משקאות על בסיס החלב שלי פשוט מושלמים...זה היה נכון עד שהחלפתי ל Z6, אז הבנתי ששתיתי עד אותו היום פשוט דרע'ק. לאחרונה החלפתי ל Z8 (שני דודים) והמשקאות יוצאים עוד יותר טוב, אבל בהפרש קטן הרבה יותר מה שהיה בקפיצה בין ה Z5 ל Z6.
ה"בעיה" היא שהרבה אנשים משנים את התכנות של המשקאות במכונות שלהם ,בכך שמשנים את היחס בין החלב לקפה עצמו (לטובת כמות חלב גדולה יותר) וע"י כך גורמים לכלל המשקה להיות בטפרטורה נמוכה יותר, שכן טמפרטורת החלב הנמזג נמוכה יותר מטפרטורת הקפה הנמזג ואז כלל המשקה פשוט קר יותר.
אז זה לא שהמכונות לא מוציאות חלב מספיק חם, זה בדרך כלל המשתמשים משנים את התכנות.
בלי שום קשר, אני שנים היתי בטוח שבמכונה שלי JURA Z5 משקאות על בסיס החלב שלי פשוט מושלמים...זה היה נכון עד שהחלפתי ל Z6, אז הבנתי ששתיתי עד אותו היום פשוט דרע'ק. לאחרונה החלפתי ל Z8 (שני דודים) והמשקאות יוצאים עוד יותר טוב, אבל בהפרש קטן הרבה יותר מה שהיה בקפיצה בין ה Z5 ל Z6.
-
רונן
- חבר מכור קשה

כפי שציינתי. יש לסאקו פרמטרים שנקבעו עיי היצרן לשילוב כמויות וכו.23/04/2023 14:11Arie10 כתב: יש "חוקיות" בחימום החלב, שכן מעבר לטמפרטורה מסויימת, החלב פשוט משנה את התכונות (הכימיות) שלו ותאמין לי שלא תרצה לשתות אותו בטמפרטורה הנ"ל.
בלי שום קשר, אני שנים היתי בטוח שבמכונה שלי JURA Z5 משקאות על בסיס החלב שלי פשוט מושלמים...זה היה נכון עד שהחלפתי ל Z6, אז הבנתי ששתיתי עד אותו היום פשוט דרע'ק. לאחרונה החלפתי ל Z8 (שני דודים) והמשקאות יוצאים עוד יותר טוב, אבל בהפרש קטן הרבה יותר מה שהיה בקפיצה בין ה Z5 ל Z6....
כמובן שניתן לשנות אבל הכי פשוט הכי טוב.