צריך עזרה

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
CrAzY-BoY2006 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #1 

היי

אני צריך את עזרתכם
אני גר בתל אביב בבית מאוד ישן שהתשתית של הרשת היא על עמודים כל פעם שיש גשם או רוח גורם לבעיות בקופסא למעלה על העמוד חשמל
אני מחובר להוט כבר 10 שנים וכל כמה חודשים התקלה הזאת חוזרת ניתוקים ולאחרונה גם יש לי פינג גבוהה והרבה לאגים ולא מקבל מהירות העלאה כמו שצריך.
עד שמטפלים לי בתקלה כי צריך איש תשתיות יוצא הנשמה כי הם צריכים קודם כל להביא טכנאי ועוד טכנאי עד שמישהו מהתשתיות מגיע צריך שהיה לו אישור לעלות על עמוד חשמל. הבעיה היא שהתשתית שבנויה פה היא בכלל של בזק.
אני משלם 95 ש"ח ל 500/10 מגה בהוט והאלטרנטיבה היחידה שיש לי זה לעבור לבזק שהם גובים מחיר יותר יקר ויכולים לתת לי רק 100/10 מגה.
האם כדי לעבור לבזק? האם זה יעזור לי אולי לפתור את התקלה?
כמה רחובות ממני כבר יש סיב אופטי.
האם אפשר לזרז את ההתקנה של הסיב אופטי ברחוב אצלי? האם אני יחובר לסיב אופטי זה יהיה עדין על עמודים ? או שהם יעשו תשתית אחרת?

כבר מיואש, שואל לעצתכם
מה כדי לעשות?

silverbullet
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 342
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

בקשר לסיבים, תוכל לבדוק באתר של משרד התקשורת, יש שם מפה של פריסת הסיבים ומי אמור לפרוס ומתי.

השאלה היא אם אתה באמת צריך את ה-500 ולא יכול להסתפק ב-100. אם כן, תעבור לבזק.

CrAzY-BoY2006 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #3 

23/02/2023 9:45  
silverbullet כתב:
בקשר לסיבים, תוכל לבדוק באתר של משרד התקשורת, יש שם מפה של פריסת הסיבים ומי אמור לפרוס ומתי.

השאלה היא אם אתה באמת צריך את ה-500 ולא יכול להסתפק ב-100. אם כן, תעבור לבזק.
...
תודה על המענה.
אני צורך הרבה תוכן אז אני כן משתמש במהירויות האלה. השאלה אם זה יפתור את הבעיה של התשתית. כן אם אני רק יעבור חברה ולא יטפלו בתשתית כנראה שזה ישאר אותו דבר.
באתר של משרד התקשורת לא מצאתי מתי אם פורסים לא רשום כלום על מתי יש פריסה באיזור שלי רשום שהם מחוייבים לפרוס באיזור שלי עד 2027. אם כן רשום אפשר לדעת איך.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”