שלום לכולם,
ברשותי רובוט של חברת iclebo omega , כבר מספר שנים , לא מזמן התחילה להופיע תקלה c2, האם ישנו שירות של החברה ויש למי לפנות ? או שאולי משהו חווה תקלה שכזו ויש ניסיון בתיקון .
תודה מראש,
דימה.
Iclebo c2 error
שבת שלום לכולם,
אצלי התקלה C2 תקלה יחסית קבועה בנוסף לתקלה שהרובוט מסתובב במקום אחרי מפגש במכשול.
אז רגע לפני שהרובוט הלך לפח, החלטתי לנסות לפרק אותו ולבדוק אולי ישנה תקלה באחד הסנסורים. לאחר טיול ברחבי הרשת , נמצא ערוץ יוטיוב , שמסביר כיצד ניתן להתגבר על התקלות הללו כמעט וללא צורך בפירוק הרובוט , מלבד לפאנל הקדמי. ברגע זה אין מאושר ממני , הרובוט חזר לתת עבודה ונחסכו כמה אלפי שקלים .
הסרטון אמנם ברוסית איך ניתן להבין את כוונת המשורר , במידה ומשהו עוד נתקל בתופעה ומתקשה להבין את הסרטון , אשמח לעזור.
אצלי התקלה C2 תקלה יחסית קבועה בנוסף לתקלה שהרובוט מסתובב במקום אחרי מפגש במכשול.
אז רגע לפני שהרובוט הלך לפח, החלטתי לנסות לפרק אותו ולבדוק אולי ישנה תקלה באחד הסנסורים. לאחר טיול ברחבי הרשת , נמצא ערוץ יוטיוב , שמסביר כיצד ניתן להתגבר על התקלות הללו כמעט וללא צורך בפירוק הרובוט , מלבד לפאנל הקדמי. ברגע זה אין מאושר ממני , הרובוט חזר לתת עבודה ונחסכו כמה אלפי שקלים .
הסרטון אמנם ברוסית איך ניתן להבין את כוונת המשורר , במידה ומשהו עוד נתקל בתופעה ומתקשה להבין את הסרטון , אשמח לעזור.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
גם אני סובל מאותה בעיה. הכבלים של הסנסורים הצדדיים זזים ועם השנים או שהם מתנתקים (כי הם קשיחים) או שההלחמה הופכת קרה.
במקרה שלי דבק חם לא הספיק ועטפתי את הכבלים ב duct tape וזה עזר מאוד.
במקרה שלי דבק חם לא הספיק ועטפתי את הכבלים ב duct tape וזה עזר מאוד.