למה גוגל חושב שאני הודי? (פרטנר סיבים)
-
יהלי ב
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 398
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 92 פעמים
שלום
העיה מוזרה שהתחילה לאחר מעבר לפרטנר סיבים שמטרידה אותי כבר חצי שנה. בכל נסיון חיפוש בגוגל, או שהוא מנסה להשלים את המשפט עי המילים IN INDIA או שהוא מחזיר לי תוצאות ראשונות מאתרים עם סיומת IN... גם חיפוש סרטונים ביוטיוב נותן תעדוף לאלו בהודית.
אתר SPEEDTEST מזהה את המיקום שלי נכון כמו כל אתר אחר. רק גוגל מנסה בכוח לשכנע אותי שאני הודי שנמצא פיזית בהודו...
דבר אחד שחריג בהגדרות כל המחשבים שלי הוא שיש לי SCRIPT PROXY של העבודה שמאפשר לי גישה לאתרים אקדמיים בתשלום. ההיתכן וזו הבעיה? זה ממש מטרד שאתה מקליד X4800H PRICE וגוגל מנסה להשלים לך את המשפט עי IN INDIA וגם אם תדחה את ההשלמה, אתה מקבל אתרי מכירות הודים בתוצאות הראשונות...
העיה מוזרה שהתחילה לאחר מעבר לפרטנר סיבים שמטרידה אותי כבר חצי שנה. בכל נסיון חיפוש בגוגל, או שהוא מנסה להשלים את המשפט עי המילים IN INDIA או שהוא מחזיר לי תוצאות ראשונות מאתרים עם סיומת IN... גם חיפוש סרטונים ביוטיוב נותן תעדוף לאלו בהודית.
אתר SPEEDTEST מזהה את המיקום שלי נכון כמו כל אתר אחר. רק גוגל מנסה בכוח לשכנע אותי שאני הודי שנמצא פיזית בהודו...
דבר אחד שחריג בהגדרות כל המחשבים שלי הוא שיש לי SCRIPT PROXY של העבודה שמאפשר לי גישה לאתרים אקדמיים בתשלום. ההיתכן וזו הבעיה? זה ממש מטרד שאתה מקליד X4800H PRICE וגוגל מנסה להשלים לך את המשפט עי IN INDIA וגם אם תדחה את ההשלמה, אתה מקבל אתרי מכירות הודים בתוצאות הראשונות...
- forum_admin
-
- חבר פעיל

- תגובות: 79
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 9 פעמים
הי אולי פרטנר רכשו פול כתובות שהיה שייך לספק בהודו, הבעיה היא שהמון ארגונים לא מעדכנים אצלם geo ip .
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3361
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 426 פעמים
למיטב זכרוני ניתן להגדיר בגוגל את תוצאות החיפוש לפי מדינה או שפה, זה אמור לצמצם את הבעייה.
-
יהלי ב
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 398
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 92 פעמים
תודה על כל התשובות. ביטול הפרוקסי לא עזר. כניסה להגדרות חשבון גוגל שם תוצאות החיפוש היו מוגדרות למדינת ישראל. שיניתי לארצות הברית וזה פתר את הבעיה חלקית (עכשיו יש פחות המלצות להודו ויותר לאתרים מארצות הברית, אבל עדיין בחלק מתוצאות החיפוש יש תיעדוף להודו). זה קורה אגב בכל המכשירים המחוברים לראוטר (פרטנר) ולא קורה בטלפון כאשר אני מתחבר ל MOBILE DATA.