Sisu - סרט אקשן מעניין
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 66529
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 442 פעמים
- קיבל תודות: 4031 פעמים
-
Huber
- חבר במועדון HT

-
Huber
- חבר במועדון HT

- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 6453
- נתן תודות: 632 פעמים
- קיבל תודות: 1290 פעמים
pessik
מציע לך לראות מדי פעם סרטים בלי המלצות. אם הסרט מוצלח, ההנאה מכופלת מאשר יודעים מראש שהסרט מומלץ (זה בדוק עקב גורם ההפתעה)
אם הסרט פחות מוצלח עבורך, זה כבר לא משנה מה דעתם של אחרים על הסרט. בכללית, האינדיקציה הטובה ביותר זה ציון ב -imdb
שנותן תמונה כוללת על הסרט, ובפרט rottentomatoes שם זה יותר מפורט ומעניין, כי יש דעות של מבקרים לצד גולשים.
אני פועל על פי זה בלי לחכות לביקורות של חברים כאן. אם הדעה שלי חופפת לדעות אחרות, זה תמיד משמח. מלבד מקרים של סרטים לא מוכרים
שמקבלים כאן חשיפה, שלא הייתי שם לב אליהם אילו לא היו כאן ביקורת. לכן השרשור של סרטים כל כך מוצלח.
מציע לך לראות מדי פעם סרטים בלי המלצות. אם הסרט מוצלח, ההנאה מכופלת מאשר יודעים מראש שהסרט מומלץ (זה בדוק עקב גורם ההפתעה)
אם הסרט פחות מוצלח עבורך, זה כבר לא משנה מה דעתם של אחרים על הסרט. בכללית, האינדיקציה הטובה ביותר זה ציון ב -imdb
שנותן תמונה כוללת על הסרט, ובפרט rottentomatoes שם זה יותר מפורט ומעניין, כי יש דעות של מבקרים לצד גולשים.
אני פועל על פי זה בלי לחכות לביקורות של חברים כאן. אם הדעה שלי חופפת לדעות אחרות, זה תמיד משמח. מלבד מקרים של סרטים לא מוכרים
שמקבלים כאן חשיפה, שלא הייתי שם לב אליהם אילו לא היו כאן ביקורת. לכן השרשור של סרטים כל כך מוצלח.
לא מסכים איתך ,...
אף אחד לא רוצה לבזבז את זמנו היקר ולשבת מול המסך שעתיים עם סרט מעפן .
על אחת כמה וכמה שבאים אליך חברים ורואים את הסרט ביחד .
אני מנסה ללכת על בטוח :
1. ציון ב IMDB (למרות שגם שם יש לא מעט פיספוסים)
2. Rotten Tomatoes - כפי שכתבת בעצמך
3. המלצות של חברים שאני סומך על דעתם
4. היכרות עם הבימאי \ שחקן
שכל אחד יעשה לפי ראות עיניו
-
Huber
- חבר במועדון HT