שלום לכולם, רכשתי בבלאק פריידיי LG OLED מדגם 65CS6LA. אני מאוד רוצה לנצל את יכולות המסך ככל האפשר בעיקר בצפייה בכדורגל, מדובר על שידורים של הפרמייר ליג במרבית הזמן, ערוצי צ'רלטון או ערוץ הספורט. הייתי שמח להתייעץ - מהניסיון שלכם איפה אני יכול לקבל את חווית הצפייה הכי טובה שאפשר לקבל בארץ?
היום אני מחובר ליס פלוס עם אינטרנט סיבים של סלקום, אני לא חושב שהאינטרנט הוא הבעיה אבל איכות הצפייה שאני מקבל ממש לא מספקת אותי במיוחד בהתחשב באיכות המסך.
האם בהכרח שידורי לווין ייתנו לי איכות צפייה גבוהה יותר? הבנתי שכל החברות עוברות לאט לאט משידורי לווין לשידורים על בסיס האינטרנט הביתי ואני פחות אוהב את זה. דבר נוסף שאני חושד בו הוא שאולי השידורים שאנחנו מקבלים בארץ הם באיכות נמוכה ביחס לשאר העולם, האם זו הרגשה בלבד או שיש בזה משהו?
אשמח לכל עצה או פיסת מידע שיש לכם בנושא.
תודה רבה לעוזרים.
צפייה בשידורי כדורגל באיכות גבוהה
-
OronMichael
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
כל ספק והאיכות שלו. זה לא משנה אם אתה בארץ או לא, אלא איך הספק החליט לכווץ ולשדר.
אני יכול להגיד לך שבסלקוםTV האיכות זוועה. אני יכול להשוות ישירות לשידור מחו"ל שיש לי דרך צלחת פרטית.
לא יודע לגבי שאר הספקים בארץ. לחלקם יש ניסיון חינם של כמה ימים, או חיוב יחסי למספר ימים, אז תוכל פשוט לנסות תמורת כמה שקלים בודדים.
אני יכול להגיד לך שבסלקוםTV האיכות זוועה. אני יכול להשוות ישירות לשידור מחו"ל שיש לי דרך צלחת פרטית.
לא יודע לגבי שאר הספקים בארץ. לחלקם יש ניסיון חינם של כמה ימים, או חיוב יחסי למספר ימים, אז תוכל פשוט לנסות תמורת כמה שקלים בודדים.