פשוט אל תקנו מוצרים של חברת SMSL !
-
דודיאוזניות
-
- חבר פעיל

- תגובות: 64
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
לצערי נפלתי קשה עם מוצרים של החברה
נכון.. יש להם מוצרים מעולים במחירים מצחיקים, אבל הם פשוט לא אמינים!
פעם ראשונה נפלתי עם מגבר Class D שלהם
הדגם הוא : DA 9 במשך חודשיים הוא עשה עבודה מדהימה! מגבר קטן ועוצמתי מאוד!
סאונד נקי וצלול! עד שפשוט הוא הפסיק להוציא סאונד בערוץ השמאלי...
עכשיו לך תשלח אותו בחזרה לסין..
דיברתי עם המוכר בעלי אקספרס והוא הסכים לתת לי הנחה ממש קטנה למוצר אחר של SMSL
החלטתי לנצל את ההנחה והזמנתי דאק שזכה בהרבה ביקורות מעולות - SU9n
וואו כמה שהייתי מבסוט ממנו,יש לו צ'יפ מדהים, והוא היה נשמע פשוט מילון דולר!
שדרג לי לגמרי את המערכת
עד שגם הוא התחיל לעשות בעיות, ובסופו של דבר כל הכניסות הדיגיטלות פשוט לא עבדו חוץ מכניסת הUSB, לא משנה מה ניסיתי לעשות- זה פשוט לא עבד, זה מתסכל בטירוף!
בקיצור כנראה שהחברה הזאת משתמשת בחלקים מאוד זולים והבלאי שלהם כל כך מהיר שזה פשוט מגוחך לגמרי...
שורה תחתונה:
אני לעולם לא ארכוש מוצרים של החברה הזאת!
שכל אחד יעשה את השיקולים שלו.
נכון.. יש להם מוצרים מעולים במחירים מצחיקים, אבל הם פשוט לא אמינים!
פעם ראשונה נפלתי עם מגבר Class D שלהם
הדגם הוא : DA 9 במשך חודשיים הוא עשה עבודה מדהימה! מגבר קטן ועוצמתי מאוד!
סאונד נקי וצלול! עד שפשוט הוא הפסיק להוציא סאונד בערוץ השמאלי...
עכשיו לך תשלח אותו בחזרה לסין..
דיברתי עם המוכר בעלי אקספרס והוא הסכים לתת לי הנחה ממש קטנה למוצר אחר של SMSL
החלטתי לנצל את ההנחה והזמנתי דאק שזכה בהרבה ביקורות מעולות - SU9n
וואו כמה שהייתי מבסוט ממנו,יש לו צ'יפ מדהים, והוא היה נשמע פשוט מילון דולר!
שדרג לי לגמרי את המערכת
עד שגם הוא התחיל לעשות בעיות, ובסופו של דבר כל הכניסות הדיגיטלות פשוט לא עבדו חוץ מכניסת הUSB, לא משנה מה ניסיתי לעשות- זה פשוט לא עבד, זה מתסכל בטירוף!
בקיצור כנראה שהחברה הזאת משתמשת בחלקים מאוד זולים והבלאי שלהם כל כך מהיר שזה פשוט מגוחך לגמרי...
שורה תחתונה:
אני לעולם לא ארכוש מוצרים של החברה הזאת!
שכל אחד יעשה את השיקולים שלו.
- Nir547
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 717
- שם מלא: nir547
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
זה מאוד פשוט. בכל שרשור ב-ASR עם מדידות של מוצרי הזהב הסיניים, יש 4/5 עמודים של התלהבות אדירה ושבזול אפשר לדפוק את המערכת.
רק כשאתה מגיע לעמודים 10 ומעלה, אתה קורא כמה תלונות וצרות יש עם הציוד הסיני הזול כמו טופינג ו-SMSL.
תקנה דאק בריטי משומש מלפני כמה שנים, עדיף.
רק כשאתה מגיע לעמודים 10 ומעלה, אתה קורא כמה תלונות וצרות יש עם הציוד הסיני הזול כמו טופינג ו-SMSL.
תקנה דאק בריטי משומש מלפני כמה שנים, עדיף.
ברור שהם משתמשים ברכיבים זולים. לא רק זולים אלא גם "מזוייפים" או ממוחדשים.
בוא נתחיל בזה שכל הנתונים בעמוד המכירה יודעים למכור למי שלא מבין ולמי שחושב שהוא מבין.
מדובר בגרוטאה במארז מתכת (ואין לי בעיה עם כל ידען שחושב שאני טועה)
המגבר מבוסס מגבר Class D MA12040 סמרטוט ריצפה שעולה $6 כן כן שש דולר ליח' (אני קונה מקורי ב 4 דולר במאוזר בכמות של 100 יח')
המזוייפים שיש בסין/עלי אקספרס עולים 2 דולר רק שתבינו עם מה אתם מתעסקים. כנסו לעלי וחפשו MA12040 זה הג'וק תראו את המחיר.
בקיצור לכל הידענים (לא רק בארץ) ככה עובדים עליכם. המוצר הזה זול מאד גג 50 דולר (לא ללקוח קצה) אתם קונים ב 300 דולר וחושבים וואו מה קניתי.
איך כתב הנעקץ? שכל אחד יעשה את השיקולים שלו
בוא נתחיל בזה שכל הנתונים בעמוד המכירה יודעים למכור למי שלא מבין ולמי שחושב שהוא מבין.
מדובר בגרוטאה במארז מתכת (ואין לי בעיה עם כל ידען שחושב שאני טועה)
המגבר מבוסס מגבר Class D MA12040 סמרטוט ריצפה שעולה $6 כן כן שש דולר ליח' (אני קונה מקורי ב 4 דולר במאוזר בכמות של 100 יח')
המזוייפים שיש בסין/עלי אקספרס עולים 2 דולר רק שתבינו עם מה אתם מתעסקים. כנסו לעלי וחפשו MA12040 זה הג'וק תראו את המחיר.
בקיצור לכל הידענים (לא רק בארץ) ככה עובדים עליכם. המוצר הזה זול מאד גג 50 דולר (לא ללקוח קצה) אתם קונים ב 300 דולר וחושבים וואו מה קניתי.
איך כתב הנעקץ? שכל אחד יעשה את השיקולים שלו

אני מבין לחלוטין את התסכול במקרה הזה, ובמצבך הייתי מתרחק מהם כמו אש בעתיד גם כן. יחד עם זאת, נשמע דיי מוזר שלא קיבלת מימוש של אחריות לדבר כזה. איך הם הצליחו להתנער מאחריות במקרה כזה?!
במקרה דומה מחברה קצת שונה, אני קניתי בעבר את ה-Topping DX3Pro המקורי כשהוא רק יצא. מה שהם לא ידעו בזמנו כנראה הוא שהמכשיר הזה לא בדיוק אוהב אוזניות עם עכבה נמוכה, ואחרי זמן שימוש לא רב המכשיר שלי החזיר נשמתו לבורא (לפחות חלקית). אני יצרתי קשר עם שירות הלקוחות של Topping והם אמרו לי שבמקרה הזה יש צורך להפעיל אחריות לכן לשלוח חזרה למוכר. פניתי למוכר מאליאקספרס, הסברתי לו על מה מדובר, והוא החזיר לי את מלוא הכסף לאחר שקיבל את המכשיר ששלחתי בחזרה אליו.
כדאי לציין ש-SMSL היא חברה לא קטנה בכלל, יש עוד כמה שמות של חברות שיושבות תחת קורת הגג של SMSL ומוכרות מוצרים דומים. למיטב ידיעתי Topping היא לא אחת מהן, אבל יש שמות אחרים שכן.
אגב, אני קניתי לא מזמן את המוצר הראשון שלי מ-SMSL, אם כי מדובר על מכשיר בסיסי מאוד (PO100Pro) שמשמש אותי במקביל ל-DX3ProPlus שיש לי על השולחן היום (ובאופן מצחיק אני לא משתמש בהם להאזנה אלא כמחולל אותות למדידות אודיו
). מעניין יהיה לראות איך הוא יחזיק עם הזמן 
במקרה דומה מחברה קצת שונה, אני קניתי בעבר את ה-Topping DX3Pro המקורי כשהוא רק יצא. מה שהם לא ידעו בזמנו כנראה הוא שהמכשיר הזה לא בדיוק אוהב אוזניות עם עכבה נמוכה, ואחרי זמן שימוש לא רב המכשיר שלי החזיר נשמתו לבורא (לפחות חלקית). אני יצרתי קשר עם שירות הלקוחות של Topping והם אמרו לי שבמקרה הזה יש צורך להפעיל אחריות לכן לשלוח חזרה למוכר. פניתי למוכר מאליאקספרס, הסברתי לו על מה מדובר, והוא החזיר לי את מלוא הכסף לאחר שקיבל את המכשיר ששלחתי בחזרה אליו.
כדאי לציין ש-SMSL היא חברה לא קטנה בכלל, יש עוד כמה שמות של חברות שיושבות תחת קורת הגג של SMSL ומוכרות מוצרים דומים. למיטב ידיעתי Topping היא לא אחת מהן, אבל יש שמות אחרים שכן.
אגב, אני קניתי לא מזמן את המוצר הראשון שלי מ-SMSL, אם כי מדובר על מכשיר בסיסי מאוד (PO100Pro) שמשמש אותי במקביל ל-DX3ProPlus שיש לי על השולחן היום (ובאופן מצחיק אני לא משתמש בהם להאזנה אלא כמחולל אותות למדידות אודיו