מחפש המלצה ל-seedbox
אני יכול להמליץ על משהו קצת מסובך. שרת של oracle. הם נותנים בחינם שרת 4 CPUs, 24GB of RAM and 200GB storage
מהירות שם 1000/1000
צריך כרטיס אשראי עבור אימות אבל אתה מן הסתם תמחק אותו אחרי שתירשם(השתמשתי בכרטיס נטען)
יש לי שרת שלהם באמסטרדם ואני משתמש בו אבל עבור צפייה.(כבר שנה)
יש הרבה כתבות באינטרנט ובמיוחד בreddit.
אם זה באמת מעניין אותך ויש לך זמן פנוי אז תחפש בגוגל Oracle Cloud Free
זה רק עבור ampere
מהירות שם 1000/1000
צריך כרטיס אשראי עבור אימות אבל אתה מן הסתם תמחק אותו אחרי שתירשם(השתמשתי בכרטיס נטען)
זה רק עבור ampere
באיזשהו שלב הם יחסמו את כל המשתמשים ששמים שרתי טורנטים.17/03/2023 0:09LexRio כתב: אני יכול להמליץ על משהו קצת מסובך. שרת של oracle. הם נותנים בחינם שרת 4 CPUs, 24GB of RAM and 200GB storage
מהירות שם 1000/1000
זה רק עבור ampere...
אני אישית משתמש ב-Ultraseedbox ומאוד מרוצה.
מהירות הורדה מטורפת ולא מוגבלת (מהירות ההעלאה "מוגבלת", אבל זאת מהירות ממש גבוהה ככה שזה לא ממש מורגש).
אני משתמש בחבילה עם ה-4TB איחסון.
אתה יכול להתקין כל מיני אפליקציות על גבי השרת. על השרת שלי יש Plex, לדוגמה, ואני משתמש בו כדי להזרים תוכן לטלוויזיה.
והמחיר מצוין ביחס למה שאתה מקבל.
מהירות הורדה מטורפת ולא מוגבלת (מהירות ההעלאה "מוגבלת", אבל זאת מהירות ממש גבוהה ככה שזה לא ממש מורגש).
אני משתמש בחבילה עם ה-4TB איחסון.
אתה יכול להתקין כל מיני אפליקציות על גבי השרת. על השרת שלי יש Plex, לדוגמה, ואני משתמש בו כדי להזרים תוכן לטלוויזיה.
והמחיר מצוין ביחס למה שאתה מקבל.
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1809
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 61 פעמים
ממליץ על seed.st
איתם כבר כמה שנים טובות,אפס תקלות
חבילת גיגה סימטרי ודיסק 200GB בעלות קבועה של 6$ לחודש (בפועל כשנרשמתי החבילה מתוארת כ100מגהביט,משום מה זה מוריד בעשרות מגהבייט לשניה כמו גיגהביט אמיתי,אז אני לא מתלונן
)
חבילת גיגה סימטרי ודיסק 200GB בעלות קבועה של 6$ לחודש (בפועל כשנרשמתי החבילה מתוארת כ100מגהביט,משום מה זה מוריד בעשרות מגהבייט לשניה כמו גיגהביט אמיתי,אז אני לא מתלונן
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
ויי איזה נוסטלגיה,היה לי סידבוקס אצלהם לפני בערך 10 שנים כשרק נרשמתי בסילבסטר לטורנט ליץ׳ היתי חייב סידבוקס בישביל לבפר והם הראשונים שמצאתי בגוגל.26/03/2023 11:51l33cher כתב: ממליץ על seed.st
חבילת גיגה סימטרי ודיסק 200GB בעלות קבועה של 6$ לחודש (בפועל כשנרשמתי החבילה מתוארת כ100מגהביט,משום מה זה מוריד בעשרות מגהבייט לשניה כמו גיגהביט אמיתי,אז אני לא מתלונן)
...