עזרה בקשר לחיבור ממהירות 2.5
- silverbullet
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 342
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
הכניסה מה-WAN יכולה להיות ב-2.5 אבל שאר הפורטים הם ב-1 ג'יגה (זו המגבלה שלהם - לפי דף נתונים מהיצרן).
בכל מקרה, גם 1 ג'יגה לקליינטים זה לדעתי מספיק. היתרון ב-2.5 ב-WAN הוא שלא יהיה לו צוואר בקבוק גם אם שני קליינטים ינצלו את מלוא רוחב הפס שלהם בגלישה החוצה (1 ג'יגה לכל אחד).
בכל מקרה, גם 1 ג'יגה לקליינטים זה לדעתי מספיק. היתרון ב-2.5 ב-WAN הוא שלא יהיה לו צוואר בקבוק גם אם שני קליינטים ינצלו את מלוא רוחב הפס שלהם בגלישה החוצה (1 ג'יגה לכל אחד).
- Darklord
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 183
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
ממעבר על ה-user manual אין שום איזכור לאפשרות לחבר את ה-gaming port כ-wan. בכל השרטוטים המודם מחובר ל-wan port וכשתמייחסים ל-gaming port מתייחסים אליו כ-outpot.
כפי שציין פותח השרשור, יש לו סיב 2.5. בדיקת מהירות ממחשב שמחובר ל-gaming port לא תיתן לו תוצאה של מעל 1GB
כפי שציין פותח השרשור, יש לו סיב 2.5. בדיקת מהירות ממחשב שמחובר ל-gaming port לא תיתן לו תוצאה של מעל 1GB
יש לו אפשרות במערכת הפעלה של הראוטר להחליף פורטים. סך הכל זה משהו תוכנתי.21/03/2023 11:33Darklord כתב: ממעבר על ה-user manual אין שום איזכור לאפשרות לחבר את ה-gaming port כ-wan. בכל השרטוטים המודם מחובר ל-wan port וכשתמייחסים ל-gaming port מתייחסים אליו כ-outpot.
כפי שציין פותח השרשור, יש לו סיב 2.5. בדיקת מהירות ממחשב שמחובר ל-gaming port לא תיתן לו תוצאה של מעל 1GB...
כמובן ששום קליינט לא יעבוד בקצב 2.5, בגלל זה אמרתי לו שיעשה בדיקת מהירות מהראוטר עצמו
יש מצב להכל. לא אמרת איזה ציוד יש לך חוץ מהראוטר....
תנסה להחליף שרת speed test אם יש אפשרות.. לשרת בישראל אם יש
או שתנסה להריץ כמה בדיקות במקביל בקליינטים שלך
אנחנו יכולים לנחש ביחד, אבל עד שלא תצלם לנו לא נדע24/03/2023 20:50romanrr6 כתב: למה לי גיגה 1 ? יש לי אינטרנט 2.5 אני רוצה לנצל תמקסימום או לפחות 80%..... יש מצב שה fsp ששלחו לי מהבזק לא תומך ב 2.5? איך בודקים את זה ?...
אז תעבור ל 1 גיגה ותקבל עד 80%. הציוד שלך לא תומך ב2.5 מלא, אם אתה רוצה לשרוף עוד כסף אפשר להחליף גם אותו.24/03/2023 20:50romanrr6 כתב: למה לי גיגה 1 ? יש לי אינטרנט 2.5 אני רוצה לנצל תמקסימום או לפחות 80%..... יש מצב שה fsp ששלחו לי מהבזק לא תומך ב 2.5? איך בודקים את זה ?...
בזק לא שולחים ממירים אופטים, בזק סטור מוכרים מה שקיים בשאר השוק.
אתה הכי הכי צודק ..25/03/2023 11:41shaked כתב: אז תעבור ל 1 גיגה ותקבל עד 80%. הציוד שלך לא תומך ב2.5 מלא, אם אתה רוצה לשרוף עוד כסף אפשר להחליף גם אותו.
בזק לא שולחים ממירים אופטים, בזק סטור מוכרים מה שקיים בשאר השוק....