מחפש להכניס קולנוע הביתה - צריך טיפים ועזרה

מקרנים קידמיים - Front Projector.
galangel פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 30
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #1 

שלום 👋
יש לי סלון יחסית גדול שמחובר למטבח
החלק של הסלון הוא רוחב 5 מטר ועומק 5
אני רוצה להכניס מסך הקרנה הכי גדול שניתן ומקרן שיתאים
חשבתי על מסך 150 או 130 אינצ׳ שירד מהתקרה ומקרן 4k שיותקן בקיר האחורי מעל הספה

כמה שאלות:
- לפי אתרי המחשבוני מרחק למינהם יש מקרנים שמסוגלים להקרין כזה רחב, אבל אני מנסה להבין , יש חיסרון כלשהו?
- אני רואה שבשביל ניגודיות טובה צריך מסך כהה ולא לבן, נראה גם בסרטונים שלכאורה אין חסרון במסך אפור או ( cine-gray - כמו שמכנים אותו ) אז למה כל המסכים שנמכרים בארץ לבנים? או שפשוט לא מצאתי.
- יש חנות או עסק שאפשר לבוא ולראות ? ולא לקנות מקרן או מסך הקרנה על סמך סרטונים ברשת? בכללי אם יש מישהו שאפשר לדבר איתו להתייעץ.

תודה =)

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3644
נתן תודות: 972 פעמים
קיבל תודות: 281 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

אני ראה שלא ענו לך אז אני אכתוב את קצת שאני יודע....
יש לי מקרן שני כבר כ10 שנים ומאוד מרוצה ,מי שהתקין לי את המקרן האחרון היו חנות אניגמה שבחיפה ששם רכשתי וקיבלתי שרות מצויין גם כאשר היתה לי תקלה.
אני לא חושב שיש בארץ חנות מקצועית עם כמה מסכים ומקרנים להצגה אז אתה צריך לחפש את המידע ברשת.
קיים הבדל ענקי במחירים של המסכים ,לי יש מסך שאולי עלה לי לפני 10 שנים 1500 שקלים אבל היום מסכים יכולים להגיע למחירים של כמעט עוד 0.
ההמלצה הגורפת שמקרן מגיע בנוסף למסך רגיל ולא במקום ,יתכן מאוד שהבדלי איכות התמונה בין המסך הלבן לאפור לא כאלה גדולים.

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4593
שם מלא: איתן
נתן תודות: 611 פעמים
קיבל תודות: 287 פעמים

שרשור שלא נקרא #3 

הי, רצוי להוסיף תוכנית אפילו בסיסית.
מה התקציב?
אפשר להקרין מ - 5 מטר אבל לקבל 150 אינץ אבל אז נדרש מקרן עם הארה גבוהה מאוד, 130 אפשרי בהחלט.
מסך מתיחה בלבד, לא להתפשר בנושא
כיום למקרנים הטובים - JVC, SONY ו - EPSON יש קונטרסט די טוב ולכן מסך אפור פחות נפוץ, במסך אפור לא תקבל לבן טבעי/אמיתי.
לדעתי כדאי להיצמד ל 3 החברות שכתבתי בשורה מעל.
מקרן לא מחליף TV אלא בנוסף, אוסיף דברים שיחדדו:
מקרן דורש החשכה מלאה - מה שאומר שבזמן צפייה הסלון ומטבח די מושבתים, לא בא לבאס אבל כדאי לדעת הכל...
לקחת בחשבון את ההתקנה, העברת כבל HDMI, שקע למקרן, מסך גלילה - יש הנמכת גבס בחלל?
JVC X5500
Anthem MRX 1140
Paradigm Signature S8v2
Atlantic Technology 4200SR
Dual SVS SB3000

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”