(ביטול) הרחבת אחריות - עצות מנסיון עם ח.י

פורום מסכי OLED בחסות LG
MarkoVanTuches פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 160
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שרשור שלא נקרא #1 

היי חברים ,
רציתי לשפוך קצת אור מנסיוני הלא נעים עם ח.י לאחרונה בביטול הרחבת אחריות למסך שנמכר.

בתחילת 2020 קניתי 65c9 בהרבה כסף והרחבתי אחריות ב 1000 שח.
לאחרונה מכרתי את המסך וגם עקב הוזלת האולדים לא הייתי ככ בטוח שהגיוני לשלם על אחריות שמחירה כבר יוצא אחוז ניכר ממסך חדש למשל ה65Cs החדשה שקניתי ב 5300.

אז קודם כל שמחתי לגלות שניתן לבטל ולשלם על החלק היחסי. אבל כאן הגיעו העזים...

אז ככה במידה ואתם בוחרים להרחיב אחריות
דעו שבמידה ותרצו לבטל כל דבר שתקבלו ב"מתנה"
יקוזז מהזיכוי ויעלה לכם ביוקר.
המגן ברקים או המתקן הפשוט לקיר שאולי הנציג ישכנע אתכם להשאיר כי זו מתנה יעלו אחכ לא מעט.

מעבר לכך הייתי צריך להתווכח שההתקנה כולל המתקן הפשוט שקיבלתי היתה חלק ממחיר המסך ששולם במעמד הקניה היקרה שביצעתי מול החנות,
ומעבר לכך הייתי צריך לשכנע אותם שלא קיבלתי עוד מתקן "מתנה" שכנראה המתקין כתב שקיבלתי .

כפי שאמרתי כל דבר שכתוב ש"קיבלתי" מחוייב אחכ בריבית דה ריבית ולך תשכנע אותם אחרי 3 שנים מה היה או לא היה ,מה סוכם או לא סוכם .

בנוסף בשיחה הסיכום על ביטול העיסקה אחרי קיזוז מגן ברקים והחלק היחסי של תקופת האחריות שניצלתי סוכם על 825 שח זיכוי (מגן ברקים פשוט מסתבר שהיה אמור להיות מחוייב ב200 שח ואחרי ויכוחים ירד ל100) ...התקשרו אחרי 3 ימים להגיד לי שהזיכוי ירד ל 528 שח ללא הסבר מתקבל על הדעת
פתאום רצו לחייב על התקנה מתקן קיר נוסף ולא הסכימו להנחה על מגן הברקים שניתנה עי הנציג שלהם.

מיותר לציין את כמות הויכוחים והעצבים שעברתי עד שהסכימו לחזור ל 825 שח המקורי.
אגב עד עכשיו לא קיבלתי את הזיכוי!!! עבר יותר מחודש.

מסקנה:
שימו לב מה אתם מקבלים , מה הטכנאי רושם בחשבונית שקיבלתם ממנו ומה בכלל קיבלתם מהחנות ע"ח העיסקה ,לצלם הכל ולשמור כי אחכ אם תרצו לבטל זה לא יהיה קל.

תתחדשו.

magshield
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 110
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

ההתנהלות של ח.י. היא ביזיון:

1. הטריק של המתקן - אף אחד לא אומר לך שאי אפשר להגיע לחיבורים. גם שמדברים עם המתקין הוא לא אומר ומחכה לזה שהוא יהיה בתוך הבית (גם כשהוא יודע שמי שהזמין לא נמצא בבית וזה נאמר לו מראש). אחרי זה מבקשים 1,100 ש"ח בשביל התקנה. היו מוכנים להוריד ל-800 אחרי ויכוחים.

2. בנוגע למה שרשמת, גם אצלנו ניסו לעשות את זה. ביקשנו להחזיר את מה שהם הביאו (נדמה לי שבוטנים ובירה) כי שקלנו להחזיר את הטלויזיה עקב כל מיני בעיות. הם סירבו לשלוח מייל שבו נרשם שהמתנה הוחזרה ואמרו שיציינו אצלם. לא תקין בעיני.

3. 100% איתך והחזרה תוך 60 יום - עשו לנו פינג פונג בין ח.י. לחנות שרכשנו ממנה. אלה אומרים שאלה אומרים כמה כסף יוחזר והשניים אומרים הפוך וכך אתה עובר בין החנות לבין ח.י.

4. טכנאים - התנהלות בזיונית. קודם כל ניסיונות חליבה של 290 ש"ח בכל הזמנה של טכנאי. היתה פעם אחת שהם ביטלו לנו תאריך שקבענו בטענה שקבענו תאריך אחר ואמרו שאם נזמין שוב נחויב ב-290 ש"ח. רק אחרי בדיקת ההקלטות, הם ראו שהם טעו. התנהלות דוחה.
נוסיף לזה שהם לא עומדים ב-3 ימי עסקים שהם צריכים לספק טכנאי ולזה גם נוסיף שחיכינו הרבה יותר כי רצינו שעות מסוימות. בכל הפעמים הם שינו לנו את השעות.

אני יודע שהרבה כאן רושמים שחברות אחרות הן יותר גרועות, אבל בעיני ההתנהלות שלהם היא מתחת לכל ביקורת. במיוחד הניסיונות לחלוב כספים על ידי הסתרה שהמתקן לא מאפשר להגיע ליציאות ועל ידי ניסיונות לחייב על טכנאי על כל פיפס.

Moshe984
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 880
נתן תודות: 139 פעמים
קיבל תודות: 126 פעמים

שרשור שלא נקרא #3 

אלופים מה אתה רוצה. תמשיכו לעשות אחריות והרחבת אחריות והרחבות כיסם של המלאים בכסף תמשיכו.
אתה אשם מעבר לעניין הכספי של לקנות ב 5 ולשלם עוד 1 כלומר שילמת מעל 6, אז תקנה כבר מסף ב 6 +, מגן ברקים עולה 50 שקל.
לאחריות הזאת אין שום משמעות מעבר לעניין של לומר ש ייש לך אחריות, היא לא באמת שווה משהו.

ChinggisKhan
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2643
נתן תודות: 128 פעמים
קיבל תודות: 376 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

10/04/2023 14:50  
Moshe984 כתב:
אלופים מה אתה רוצה. תמשיכו לעשות אחריות והרחבת אחריות והרחבות כיסם של המלאים בכסף תמשיכו.
אתה אשם מעבר לעניין הכספי של לקנות ב 5 ולשלם עוד 1 כלומר שילמת מעל 6, אז תקנה כבר מסף ב 6 +, מגן ברקים עולה 50 שקל.
לאחריות הזאת אין שום משמעות מעבר לעניין של לומר ש ייש לך אחריות, היא לא באמת שווה משהו.
...
אני חולק עליך. דווקא למי שרוכש מסך oled, לגמרי הגיוני לשלם עוד 10-15% ולדעת שיש לך ראש שקט ל-6 שנים.

לגבי העניין של מתקינים שהם אנשי מכירות, מסכים לגמרי. מדובר בהתנהלות שכונתית במקרה הטוב. כל העניין של המיקוח איתם הוא פשוט בדיחה. לא מתאים לרמה הגבוהה יחסית של השירות שלהם.

ממה שהבנתי ממנהל בחברה אחרת, האחוזים על המכירות זו הדרך היחידה שלהם לשמור/לגייס כוח אדם שמאד מאד חסר. חבל

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7701
נתן תודות: 267 פעמים
קיבל תודות: 494 פעמים

שרשור שלא נקרא #5 

אצלי הניסיון אחר. בכל ההתקנות שהיו אצלי ועכשיו אצל הבן, המתקינים היו מאוד מקצועיים וכשביקשתי הרחיקו טיפה את הטלוויזיה מהקיר ככה שתהיה גישה לפחות לחיבורי הצד. לא ניסו לדחוף לי כלום.

גם כשביקשתי הארכת אחריות ל C9 יצרו קשר עם מנהל השירות וזה הסביר לי במה מדובר באופן מפורט ונתן מחיר הוגן ביותר.

כנראה שזה עניין של מזל וחבל שזה כך. מי שזה קורה לו שישלח תלונה או חוות דעת למנהל השירות שלהם.

Moshe984
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שרשור שלא נקרא #6 

זכותך לחלוק מדינה דמוקרטית.

אני לא חי על אחריות, מבחינתי בישראל אין אחריות על כלום זה הדיפולט ושם הוא נגמר. רוצה לחשוב אחרת זכותך.

magshield
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 110
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שרשור שלא נקרא #7 

10/04/2023 15:34  
integral כתב:
אצלי הניסיון אחר. בכל ההתקנות שהיו אצלי ועכשיו אצל הבן, המתקינים היו מאוד מקצועיים וכשביקשתי הרחיקו טיפה את הטלוויזיה מהקיר ככה שתהיה גישה לפחות לחיבורי הצד. לא ניסו לדחוף לי כלום.

גם כשביקשתי הארכת אחריות ל C9 יצרו קשר עם מנהל השירות וזה הסביר לי במה מדובר באופן מפורט ונתן מחיר הוגן ביותר.

כנראה שזה עניין של מזל וחבל שזה כך. מי שזה קורה לו שישלח תלונה או חוות דעת למנהל השירות שלהם.
...
אצלי זה לא רק העניין של המתקין, זה גם שאר השירות שהיה גרוע.
דרך אגב, אמרו שקודם אחזיר את הטלויזיה במסגרת ה-60 יום שהם מאפשרים להחזיר את הטלויזיה ואחרי שאחזיר יגידו לי כמה יחזירו. ראיתם התנהלות כאזת? ואם ההסכם שלהם אומר שתחזירו רק חצי או שלושת רבעי או לא יודע כמה? אני לא זכאי לדעת לפני ולעשות את השיקולים שלי אם זה משתלם לי?

Moshe984
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שרשור שלא נקרא #8 

אחריות/שירות היינואך. לא זה ולא זה.

MarkoVanTuches פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 160
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שרשור שלא נקרא #9 

10/04/2023 14:50  
Moshe984 כתב:
...
ההרחבה היתה על מסך c9 שעלה 9000 שח.
ההרחבה בוטלה כפי שכתבתי כי מכרתי את המסך הזה וכפי שציינתי אם 65cs חדש עם 3 שנים אחריות עולה 5500 אז לא הגיוני להחזיק אחריות ב 1000 שח על מסך ששווה 3000 ביד 2.
אנחנו מתווכחים ומסכימים.

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED בחסות LG”