Yamaha RXA4A בעייה בחיבור earc
בחיבור של רסיבר A4A חדש לטלויזיה LG B9 עם כבל HDMI אני לא מצליח לשמוע דרך הרסיבר כאשר מפעיל אפליקציה כלשהיא בטלויזיה
החיבור ברסיבר הוא לOut1 שתומך בearc
בטלויזיה שיניתי את יציאת האודיו לHDMI Arc עם earc מופעל
תודה לעונים
החיבור ברסיבר הוא לOut1 שתומך בearc
בטלויזיה שיניתי את יציאת האודיו לHDMI Arc עם earc מופעל
תודה לעונים
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 9458
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 1577 פעמים
אף פעם לא....
תמיד רק כניסת HDMI אחת בטלויזיה תומכת ב- ARC (או eARC), והיא מסומנת ככזו.
בנוסף, גם ברסיבר צריך להגדיר ש- ARC מופעל, ולבחור את ה- Input המתאים כדי לשמוע את התוכן מהטלויזיה.
- יהלי ב
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 398
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 92 פעמים
לפני יומיים המלצתי לך ללכת על הדנון, שהיה נותן פי 3 תמורה למחיר ששלמת והיה מונע ממך את כאבי הראש של להסתבך להפעיל ARC או לשדרג גרסה. מעולם לא נתקלתי בכל קושי לשדרוג גרסה בדנון כמו שאני רואה את התלונות בימהה. בטלויזיה יש כניסת HDMI ראשית שרשום עליה EARC או ARC בסוגריים. אם חיברת אליה ולא עובד, תנסה לשדרג קושחה לימהה, רק תזהר שהשדרוג לא יכשל באמצע אם אתה משדרג עם USB, כי אז תאלץ להפרד ממנו לטובת השירות לכמה שבועות...
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6037
- נתן תודות: 605 פעמים
- קיבל תודות: 978 פעמים
הבעיה היא לא ברסיבר של ימאהה.11/04/2023 1:48יהלי ב כתב: לפני יומיים המלצתי לך ללכת על הדנון, שהיה נותן פי 3 תמורה למחיר ששלמת והיה מונע ממך את כאבי הראש של להסתבך להפעיל ARC או לשדרג גרסה. מעולם לא נתקלתי בכל קושי לשדרוג גרסה בדנון כמו שאני רואה את התלונות בימהה. בטלויזיה יש כניסת HDMI ראשית שרשום עליה EARC או ARC בסוגריים. אם חיברת אליה ולא עובד, תנסה לשדרג קושחה לימהה, רק תזהר שהשדרוג לא יכשל באמצע אם אתה משדרג עם USB, כי אז תאלץ להפרד ממנו לטובת השירות לכמה שבועות......
הבעיה היא במסכים החדשים של LG, שכופים את האפשרות של SIMPLINK למי שלא עושה בכך שימוש.
ברגע שאני מעביר ל ARC לראות סרט למשל, המסך ישר מדליק אוטומטית את SIMPLINK, על אף שהאפשרות הזו כבויה במסך וברסיבר.
את הבעיה הזו למשל אין לי עם המסך של C65, אבל כן יש עם ה C1 77.
ה ARC עצמו עובד בצורה נהדרת, אין תלונות ואין בעיות בעניין הספציפי הזה, אבל עם ה SIMPLINK הוא פשוט מכבה את הרסיבר ומדליק אותו יחד עם הכיבוי, וזה מצב שאני אישית לא אוהב ולא מעונין בו.