ZTE-F601 עם אנלימיטד
שלום,
יש לי את הממיר ZTE-F601.
אני מבין שהוא מאושר לשימוש עם בזק,
השאלה מה לגבי אנלימיטד (עם סלקום).
האם אני יכול לגרום לכך שהם יאקטבו לי את המתאם את זה עליהם? האם מדובר בבעיה אמיתית אצלם, או שמה עניין מדניותי בלבד, כי סלקום בשירות טוענים שרק הממיר שלהם יעבוד.
בנוסף,
ראיתי פה (אני לא מוצא את זה) דרך "לזייף" במתאם את האטקיבציה של סלקום עצמם (יש לי את הנתב שלהם כרגע, האם אני יכול "לזייף" אותו במתאם של ZTE כדי שזה יעבוד לי בלי התעברות שלהם?)
יש לי את הממיר ZTE-F601.
אני מבין שהוא מאושר לשימוש עם בזק,
השאלה מה לגבי אנלימיטד (עם סלקום).
האם אני יכול לגרום לכך שהם יאקטבו לי את המתאם את זה עליהם? האם מדובר בבעיה אמיתית אצלם, או שמה עניין מדניותי בלבד, כי סלקום בשירות טוענים שרק הממיר שלהם יעבוד.
בנוסף,
ראיתי פה (אני לא מוצא את זה) דרך "לזייף" במתאם את האטקיבציה של סלקום עצמם (יש לי את הנתב שלהם כרגע, האם אני יכול "לזייף" אותו במתאם של ZTE כדי שזה יעבוד לי בלי התעברות שלהם?)
אני מעדיף להיות עם מתאם שלי שמתאים לתשתית - באופן בו אם אני יעבור לספק אחר אני בכלל לא צריך להחליף ציוד ו/או שטכנאי יגיע.14/04/2023 11:52Haimbin כתב: סלקום נותנים לך את המתאם בחינם ללא עלות, ככה שאין באמת סיבה לא לקחת אותו, ככה זה גם ציוד שלהם ופחות סיכוי שיתנערו מבעיות אם יהיו. Clone mac אולי יכול לעבוד אבל שוב כמו שציינתי אין סיבה להתעסק עם זה....
אם המתאם תואם לתשתית בכל חברה די בביצוע אקטיבציה וזהו.
גם אם היית על סלקום או פרטנר על גבי בזק14/04/2023 14:19shmuel4 כתב: אני מעדיף להיות עם מתאם שלי שמתאים לתשתית - באופן בו אם אני יעבור לספק אחר אני בכלל לא צריך להחליף ציוד ו/או שטכנאי יגיע.
אם המתאם תואם לתשתית בכל חברה די בביצוע אקטיבציה וזהו....
לא ניתן להשתמש zte או sfp על סלקום או פרטנר
בסלקןם מתאם חינם
פרטנר 5 שקלים
רק בבזק ניתן להשתמש בציוד פרטי
כלומר רק בבזק על מלא? (תשתית + ספק)....
זו הגבלה אמיתית? או עניין עקרוני של החברות (או עצלות בפיתוח מערכות וכד).
מה ההגיון שהחברות לא יוכלו לאטקב ציוד פרטי מכל סוג שהוא?
רק בבזק ספק ותשתית נכון לרגע הזה14/04/2023 14:43shmuel4 כתב: כלומר רק בבזק על מלא? (תשתית + ספק).
זו הגבלה אמיתית? או עניין עקרוני של החברות (או עצלות בפיתוח מערכות וכד).
מה ההגיון שהחברות לא יוכלו לאטקב ציוד פרטי מכל סוג שהוא?...
זה המדיניות כיום ..
אבל בשניהם סלקום או פרטנר מקבלים מתאם סיב.
כך בשוק הסיטונאי....
ההגיון הוא שאם הן יעשו זאת אז לקוחות יוכלו לעבור מחברה אחת לשניה בשיחת טלפון פשוטה וללא צורך בביקור טכנאי, כפי שניתן היום לעשות בתשתית הנחושת של בזק. זה משהו שאף חברה לא באמת רוצה....
אם זו הסיבה היחידה, אני תקווה שיום יבוא וזה ישתנה...14/04/2023 18:50itfan כתב: ההגיון הוא שאם הן יעשו זאת אז לקוחות יוכלו לעבור מחברה אחת לשניה בשיחת טלפון פשוטה וללא צורך בביקור טכנאי, כפי שניתן היום לעשות בתשתית הנחושת של בזק. זה משהו שאף חברה לא באמת רוצה....