שרשור תגובות: JLAB Epic - מקלדת אלחוטית Wireless Bluetooth
- AvivMustaky
- כתב

- תגובות: 673
- נתן תודות: 209 פעמים
- קיבל תודות: 224 פעמים
https://htmag.co.il?p=71999עם 108 מקשים, עיצוב אלגנטי ואפשרויות התאמה מגוונים - בדקנו את המקלדת החדשה של JLAB
.
.
נערך לאחרונה על ידי AvivMustaky ב 06/07/2024 1:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
- AvivMustaky
- כתב

התמונה הראשית של המקלדת נלקחה מהאתר הבנלאומי ולכן המקלדת היא ללא חריטה בעברית , בפועל, אם תרכוש את המקלדת בארץ היא כמובן תגיע עם חריטה מתאימה.26/04/2023 17:38good__one כתב: אני לא רואה עברית במקלדת דבר שעלול להפריע ללוקאלים שבנינו.
ואני לא רואה מקשי home, end & insert דבר שעלול להפריע למי שמשתמש במקלדת להקלדה......
ולגבי ה home, end & insert הם קיימים

אה, חשבתי שהתמונה שמופיעה בשרשור הראשון היא שלך.
לגבי ה home, end & insert התכוונתי למקשים ייעודיים, כאלה שנמצאים בד"כ ליד ה-PgUp/Dn ו-delete.
אני עובד הרבה עם מספרים וה-num pad משמש להקלדה מהירה ועיוורת עליהם.
מין קיבעון שכזה...
לגבי ה home, end & insert התכוונתי למקשים ייעודיים, כאלה שנמצאים בד"כ ליד ה-PgUp/Dn ו-delete.
מין קיבעון שכזה...
- AvivMustaky
- כתב

לא הייתי קורה לזה קבעון אם זה מה שנוח לך אז זה מה שנוח לך.27/04/2023 20:57good__one כתב: אה, חשבתי שהתמונה שמופיעה בשרשור הראשון היא שלך.
מין קיבעון שכזה......
אם אתה משתמש באופן רציף גם ב NUM PAD וגם במקשי ה- home, end & insert ורגיל לפנות אליהם בצורה ישירה אז המקלדת הזו פחות תתאים לך .
אני חושב שהיא מכוונת יותר לשליטה על תוכנות (וידאו, אודיו) ולמשחקים בהם נדרשת התאמת לחצנים אישית .
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4675
- נתן תודות: 374 פעמים
- קיבל תודות: 633 פעמים
תודה על הסקירה המקיפה
נראית מקלדת מעניינת מאד אם כי אני צופה תחרות לא קלה מול דגמי ה Logitech MX Keys שאמנם יקרים ממנה אך לא באופן משמעותי.
אישית עובד עם ה Logitech MX Keys mini אחרי שנים רבות עם מקלדות מכאניות וחייב להודות שזו חוויה מרעננת
נראית מקלדת מעניינת מאד אם כי אני צופה תחרות לא קלה מול דגמי ה Logitech MX Keys שאמנם יקרים ממנה אך לא באופן משמעותי.
אישית עובד עם ה Logitech MX Keys mini אחרי שנים רבות עם מקלדות מכאניות וחייב להודות שזו חוויה מרעננת

די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !